| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : جایی در همان نزدیکی ها
تشکرها: 9,043
تشکر شده 14,321 بار در 3,926 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز بیشتر از پانزده هزار نفر در waterfront بیروت جمع شدند تا در اولین کنسرت انریکه در لبنان شرکت کنند این کنسرت توسط MIX FM که یکی از شبکه های رادیویی لبنان هست تدارک دیده شده بود کنسرت با اهنگ Tonight شروع شد و جمعیت رو حسابی به وجد اورد اهنگ های Bailamos , Dirty Dancer و addicted اجراهای بعدی انریکه بودند بعد از اون انریکه خواست که یکی از حضار رو روی سن بیاره که این حرفش طرفدارانی رو که در اطراف سن بودند رو هیجانزده کرد. بعد انریکه در کنار گروهش نشست و اونهارو یکی یکی معرفی کرد نفر اول اقای joe Ayoub متولد دسامبر سال ۷۸ , بیروت!!!! انریکه با خنده میگه اون مجرده و قرار نیست بیروت رو ترک کنه , مگه با همسرش ![]() ![]() نفر دوم خانوم ۴۵Laura jane ساله از کنتاکی انریکه شوخی میکنه این خانوم ۲۵ سال داره ![]() بعد از اون انریکه پسر جوانی رو از بین جمعیت انتخاب کرد و روی سن اورد و ازش خواست تا با هم گفتگوی کوتاهی داشته باشند. انریکه از این پسر پرسید که چه اهنگی دوست داره تا براش اجرا کنه و جانی جواب داد hero & maybe ![]() نوبت به اهنگ hero رسید و انریکه طبق عادت یکی از دختر هارو به روی سن اورد تا باهاش این اهنگ رو اجرا کنه. ![]() بعد از اون نوبت به اجرای اهنگ I like it رسید و در اخر هم انریکه کارش رو با اهنگ Tonight به پایان رسوند. اون از همه تشکر کرد و برای همه شب خوبی رو ارزو کرد و قول داد که به زودی به لبنان برمیگرده. ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید این رمان رو به همه توصیه میکنم که بخونن ..... " زنانه یا مادرانه | mona30 " | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : بین کوه و دریا
تشکرها: 1,206
تشکر شده 13,258 بار در 2,740 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی که آخرش خوب تموم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوش به حالشون! | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : جایی که اهنگ خارجی باشه!!
تشکرها: 268
تشکر شده 511 بار در 254 پست
کتاب مورد علاقه : چیزی تو فکرم نیست!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چرا اینقد انریکه عشقه؟؟چرا؟؟ بچه ها سایته منو دوستامه همه نوع خبری هم داره نوسازه!!!! ![]() سر بزنیییییییید!!!! ![]() www.allaroundtheworld.blogfa.com | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : همون جایی که دلبر خونه داره !!
تشکرها: 4,271
تشکر شده 5,640 بار در 2,102 پست
کتاب مورد علاقه : کارهای مسعود بهنود حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حالا چرا لبنان؟؟؟؟؟ ![]() صداش خوبه ولی بدسلیقه اس.... محبت مثِ مشروب ميمونه . . .یه سری جنبه ندارن ! وقتي زياد از حد ميشه,بالا میارن و جفتک میندازن. . .دیدم که میگما...!! | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : تو لباسام
تشکرها: 2,675
تشکر شده 743 بار در 493 پست
کتاب مورد علاقه : یه عالمه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از کل هیکلش از دماغش خیلی خوشم میاد البته آهنگاش به خصوص کلیپ هاش خیلی باحالان | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تهرونـــــ !
تشکرها: 238
تشکر شده 1,024 بار در 342 پست
کتاب مورد علاقه : غزالــــ ! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عاشقشم..... Tell me I'm a screwed up mess That I never listen listen Tell me you don't want my kiss That you're needing distance distance برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : ▲▼↔رضوانشہر&انزلے &رشت↔▲▼
تشکرها: 4,246
تشکر شده 1,415 بار در 850 پست
کتاب مورد علاقه : عشق ودیوانگی♥قرارنبو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ووووووااااااای انـریــکــه ....دوزش مـیـدارم.خـــیـلی خــــیـلی مـלּ یڪבخترґ وقتــے خستـﮧاґ•••.وقتــے ڪلافـﮧاґ•••.وقتـے בلتنگمـ•••. بـشــقـاب هـا را...نمـے شڪنم .๏... غـــرورتـــــ' را...نمـے شڪنم .๏.... בلــــتــــ' را...نمـے شڪنم .๏.... در ایـלּ خـωـتــگـے ها زورم بـﮧ تنـہا چیزے ڪـﮧ مـے رســב ایـלּ بـغــض لـعـنتـے اωــت....!! ![]() آغــوش مـیخواهــمـ ؛ نــﮧ زלּنـﮧ مــرב....خــבا زمـیـלּ نمـے ٱیـے?!!! ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : شهرِ باران
تشکرها: 12,659
تشکر شده 15,980 بار در 2,723 پست
کتاب مورد علاقه : علوم پایه پزشکی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز انریکه را دوست می داریم ... شبی که نباشی هوا سرد است و دلگیر پیش بینی هواشناسی به درک او هواشناس است ، من عاشق ! ![]() ♥ لحظه | احسان خواجه امیری ♥ | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز انریکه دوس میداریم...جا قحطا بود.... ![]() |
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
تشکرها: 11,496
تشکر شده 595 بار در 255 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب های نوشته کاربرا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جان دلممممممممم یه دونه ست ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
| ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انریکه ، کنسرت ، لبنان ، ایگلسیاس ، در |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |