| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 51,167
تشکر شده 45,968 بار در 7,448 پست
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | پست معمولی : 0 امتیاز « دوستی » نیز گلی ست مثل نیلوفر و ناز ، ساقه ترد ظریفی دارد بی گمان سنگدل است آن که روا می دارد جان این ساقه نازک را -دانسته- بیازارد! در زمینی که ضمیر من و توست از نخستین دیدار، هر سخن ، هر رفتار، دانه هایی ست که می افشانیم برگ و باری ست که می رویانیم دانه ها را باید از نو کاشت با نگاهی که در آن شوق بر آرد فریاد با سلامی که در آن نور ببارد لبخند دست یکدیگر را بفشاریم به مهر جام دل هامان را مالامال از یاری ، غمخواری بسپاریم به هم بسراییم به آواز بلند - شادی روح تو ! سلام خانواده رو دوباره میخواییم بهترکنیمش ![]() با کمک هم دوباره میسازیمش با کمک شما دوستای گل ![]() برای نظم بخشیدن به تاپیک قوانین خاندانای قبلی روبه خاطر احترام به خودمون ودوستامون رعایت کنیم لطفا ![]() ______________________________ قوانین زیر، اگر چه در راستای منظم ساختن این محیط است، اما، پیش از انچه که به محدودیت ها نیم نگاهی کنیم، باید اعتراف کنم، محیط این تاپیک، محیطی است سراسر ازادی، و بدیهی است، این ازادی، نه در خارج از قوانین سایت بلکه در حیطه ازادی های، گفتاری و ارتباطی است، انچنان که زمان منطبق بر تصورات شما پیش رود اما، پیشنهاداتی از سوی جمع ارائه شده، که رعایت این ها، به منزله ی احترام به این محیط است 1- به جای جواب سلام و خداحافظی از دکمه تشکر استفاده میکنیم بخاطر حذف پست های اضافه و پیش رفتن به سوی تاپیکی منظم و مفید این روزها میگذرد ولی من از این روزها نمیگذرم ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | * Star, *ghazali_aho*, *mahsa*, *Nafise.a9*, *~Faezeh~*, -شيدا-, .rima., @parisa@, aber, aili, akhtarakhtari, alonegirl, alonesachlie, Amir Mahan, arnavaz, Astrgirl, avazkhamoosh, Avishanm, behi_jooon, BIDAD, brain storm, ELAHE, elahe70, farzam, FashiOn, fatima_59, fosa, gedaye eshgh, gogoli, golnaghshetavous, Guest2, h.douce.h, HAM!D, hasteem, hila, KaVo, ke$ha, Khatereh712, Liliyom, m.gabryel, m2reza, mahshad05, mehri255, MICROOOB, mrkh792, msghf, nasimepaeze, nasrin74, nemesis, Niomi, novin, Number-One, PRISON BREAK, Ps.Graph, rana-021, REAL LOVE, Re___zA, rominakhanoom, s.love, samane7, SaRa, sheida joon, smart.b, talayeh, Y.a.k.h, yasam, zahra.h, zb7373, آرام.د, احمد حسيني, الی جوون, خواجه, روانراد, شبنم, شهگل, فرهادعاشق, لیوسا, مهستی, هانی عسل, ياابالفضل, پرهوده, چیکا, گلاریژان |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز اسپم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 17,327
تشکر شده 30,840 بار در 6,464 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آخجون خاندان جدید ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | -شيدا-, akhtarakhtari, avazkhamoosh, barun, fosa, gedaye eshgh, h.douce.h, KaVo, ke$ha, Khatereh712, nasimepaeze, novin, SaRa, Y.a.k.h, zb7373, فرهادعاشق, مهستی |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: در همين نزديكي...
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مثنوي معنوي/چنین گفت ز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در گذرگاه زمان ، خیمه شب بازی دهر با همه تلخی و شیرینی خود میگذرد عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین و چه تلخ دست ناخورده به جا می مانند...! گاهی به آسمان نگاه کن...! | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | بدون امتیاز : 0 امتیاز اول کاری اسپمرا شناخته شدن ![]() ![]() سلام صبح بخیر | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش موبایل ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
تشکرها: 18,641
تشکر شده 38,872 بار در 5,797 پست
کتاب مورد علاقه : Gone with the wind | بدون امتیاز : 0 امتیاز ایولللللللللللللللل شفنم اسپمی شدههههههههههه به سلامتي پسري که پول هاي مچاله شدشو اروم گذاشت جلوي فروشنده و گفت: براي روز پدر يک کمربند مي خوام فروشنده: چه جنسي باشه؟ پسر کوچولو: .. .. فرقي نميکنه فقط دردش کم باشه | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 17,327
تشکر شده 30,840 بار در 6,464 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز الی میشه یکم شکوفه بزنیم؟ | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | بدون امتیاز : 0 امتیاز سارا شفنم و اسپم بلا به دور ![]() جانم شکوفه؟ ![]() ها بزن | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: در همين نزديكي...
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مثنوي معنوي/چنین گفت ز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز پارااااااازيتتتت | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 13, خانواده, شماره, شماره13, نود, نودهشتیا, وهشتیا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |