| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: نمی دونم
(View Stats)
تشکرها: 5,531
تشکر شده 5,293 بار در 2,430 پست
کتاب مورد علاقه : راز داوینچی | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلاااااااااااااااام ![]() ![]() من دارم از گرما هلاک میشم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رفتیم واسه خرخونی کنــــکور ![]() | ||||||||
| |
| | #22 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بخش موبایل ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
تشکرها: 18,641
تشکر شده 38,872 بار در 5,797 پست
کتاب مورد علاقه : Gone with the wind | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
قربونت سمان جووووووووووون اسم تو رو نمیبینم رئیس اسپمرا نباید تو لیست باشه؟؟؟؟ ![]() به سلامتي پسري که پول هاي مچاله شدشو اروم گذاشت جلوي فروشنده و گفت: براي روز پدر يک کمربند مي خوام فروشنده: چه جنسي باشه؟ پسر کوچولو: .. .. فرقي نميکنه فقط دردش کم باشه | |||||||||
| |
| | #23 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
من الان شطرنجی ام ![]() ![]() الی این پستهای ما رو پاک کن از اول بیایم | |||||||||
| |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جایی همین دور و برا
(View Stats)
تشکرها: 218
تشکر شده 3,489 بار در 582 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وووووووووووووووووووووووو چه خبره اينجا..... ![]() ![]() ![]() ![]() سلامممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممم ![]() ![]() ![]() خدايا !!! چقدر روحم محتاج لحظه هایی است که در آن جز تو هیچکس نباشد بالا رفتن جسارت می خواهد، بالا ماندن لیاقت ![]() | ||||||||
| |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: نمی دونم
(View Stats)
تشکرها: 5,531
تشکر شده 5,293 بار در 2,430 پست
کتاب مورد علاقه : راز داوینچی | بدون امتیاز : 0 امتیاز مهسا؟! بیا اینجا رو مماخی کنیم! | ||||||||
| |
| | #26 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 17,327
تشکر شده 30,840 بار در 6,464 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() سلام رضا ![]() شبنم این رضا دوباره امروز اتصالی داده ![]() سلام ارمیا ![]() | |||||||||
| |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مادام کاملیا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سسسسسسسسسسسسسسسلللللللللل للاااااااااااااااام با طعم خربزه به سوي من اگر مي آييد با پتك و تبر بياييد جنگ است بر سر شكستن چيني نازك تنهايي ِ من | ||||||||
| |
| | #28 (لینک مستقیم) | |||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 51,167
تشکر شده 45,968 بار در 7,448 پست
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
اونوخ سمانش کو با 10 ستاره ![]() ![]() ![]() نقل قول:
![]() ![]() چرا مظلومی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول:
این روزها میگذرد ولی من از این روزها نمیگذرم ![]() | |||||||||||
| |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 6,216
تشکر شده 4,687 بار در 2,249 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ارميا تو همون حالت بمون برات خوبه سماااااااااااااااااااااان ، مامان اين سمان رو دعوا كن از ديروز كه فرهاد اومده همش با من دعوا مي كنه مي گه دوست ندارم ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : مادام کاملیا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 13, خانواده, شماره, شماره13, نود, نودهشتیا, وهشتیا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |