| |||
| | #25721 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: دوقوز آباد
(View Stats)
تشکرها: 2,779
تشکر شده 7,218 بار در 1,108 پست
کتاب مورد علاقه : راندشدگان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگه به من بگید موضوع چیه خوشحال میشم... ![]() ![]() ![]() باشه امادست justg2m![]() دست مریزا با این عدالت!!امیدوارم اونایی که دم از عدالت میزنن همچین عدالت بزنه به کمرشون که ناعدالتی زد به کمر خیلیا.. | ||||||||
| |
| | #25722 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: یه سقفی بالای سرم یه زمینی زیر پام
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همخونه ، غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() ![]() ![]() مممممم![]() نمی دونم شما بگین !! نقل قول:
![]() درضمن این نازی کوشولوئه هم تو خواب ببینی زنت بشه !! همیشه در حالی که... یه عالمه حرف بیخ گلوت چسبیده! یه عالمه اشک توی چشماته! یه عالمه حسرت توی دلت تلنبار شده... باید بگی : خب... خدافظ ...! | ||||||||||
| |
| | #25723 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: بوشهر
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : از آن سوی آیینه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
نقل قول:
![]() ![]() قطعا خدا با من است و گرنه... می مردم... در این خیابان های پرت که هیچ چراغی روشن نیست! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||||
| |
| | #25724 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: نمی دونم
(View Stats)
تشکرها: 5,531
تشکر شده 5,293 بار در 2,430 پست
کتاب مورد علاقه : راز داوینچی | بدون امتیاز : 0 امتیاز فعلا که اون پایین هستن ولی چیزی نمی گن مجلسو منور کنن برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رفتیم واسه خرخونی کنــــکور ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #25725 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: اینجا اونجا اینور اونور
(View Stats)
تشکرها: 11,091
تشکر شده 4,075 بار در 1,727 پست
کتاب مورد علاقه : ترسناک حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
تازگیا انقده درسخون شدم! انقده درسخون شدم! انقده درسخون شدم! انقده درسخون شدم!![]() | |||||||||
| |
| | #25726 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: مشهد
(View Stats)
تشکرها: 769
تشکر شده 5,717 بار در 1,179 پست
کتاب مورد علاقه : شاهدخت سرزمین ابدیت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با تشکر از همه تاپیک جدید ایجاد شد. این تاپیک نیز قفل میشود :) من و تو عاشقان جام بودیم بکش با لحن عاشق پیشگی سر سلامت باشد این احساس مرده سلامت باشد ان قول شکسته بکش سر این شراب عاشقی را بکش طعم بد دلبستگی را | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 13, خانواده, شماره, شماره13, نود, نودهشتیا, وهشتیا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |