| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر آسمون آبی
تشکرها: 10,218
تشکر شده 4,164 بار در 817 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | حرف حق تلخه | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : اهواز
تشکرها: 931
تشکر شده 136 بار در 56 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه ،همسایه ی من حالت من : | ایول، خوشمان امد. من را به غیر عشق به نامی صدا نکن غم را دوباره وارد این ماجرا نکن بیهوده پشت پا به غزلهای من نزن با خاطرات خوب من اینگونه تا نکن موهات را ببند دلم را تکان نده در من دوباره فتنه و بلوا به پا نکن من در کنار توست اگر چشم وا کنی خود را اسیر پیچ و خم جاده ها نکن بگذار شهر سرخوش زیبائیت شود تنها به وصف آینه ها اکتفا نکن ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 5,434
تشکر شده 1,692 بار در 1,248 پست
کتاب مورد علاقه : جدال پر تمنا و... حالت من : | خیلی باحال بود مرسی قاصدک برو...من با تو کاری ندارم... من که یاری ندارم، چشم انتظاری ندارم... | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : کرج (استان البرز)
تشکرها: 10,060
تشکر شده 12,477 بار در 2,021 پست
کتاب مورد علاقه : پرشان.بمون کنارم۱و۲. حالت من : | خیلی باحال حال پسر رو گرفت خوشم اومد اییییییول. رمانم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رمان های که خیلی دوستشون دارم و دنبال میکنمش : | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : شهر باران
تشکرها: 11,963
تشکر شده 15,253 بار در 2,605 پست
کتاب مورد علاقه : زیست شناسی حالت من : | عجب زنی ... اگر روزی ، محبت کردی بی منت ؛ لذت بردی بی گناه ؛ بخشیدی بدون شرط ؛ بدان آن روز واقعا "زندگی" کرده ای . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : رو طاقچه
تشکرها: 1,018
تشکر شده 582 بار در 320 پست
حالت من : | چه ضد حالی انقدر نفس میکشم تا تمام شود همه ی آن هوایی که سراغ تو را میگیرد | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : Secret
تشکرها: 160
تشکر شده 1,070 بار در 698 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر،سلطانه حالت من : | بعضی زن ها هم لیاقت ندارنا... خب معذرت خواهی کرده قبول کن دیگه... | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : ....
تشکرها: 4,549
تشکر شده 3,794 بار در 982 پست
کتاب مورد علاقه : کلا رمان حالت من : | خیلی باحال بود حال کردم... دمش گرم خوب ضایع اش کرد کاش او بخواند!!! دلنوشته هامه ! ******** چه فرقی دارد ؟!!! پشت میله ها باشی یا در خیابان های شهر درحال قدم زدن. وقتی که آرزوهایت در حبس باشند!!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : .....!!
تشکرها: 1,364
تشکر شده 2,624 بار در 934 پست
کتاب مورد علاقه : ......!!!!! حالت من : | ااااااااااخ جون دمه دخمله جیییییییییز | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : شمال ایران کوچک
تشکرها: 7,846
تشکر شده 45,603 بار در 4,115 پست
کتاب مورد علاقه : نوشته نشده هنوز حالت من : | خب راست میگه دیگه وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |