| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر آسمون خدا
تشکرها: 117
تشکر شده 281 بار در 74 پست
کتاب مورد علاقه : تمنای وجودم،گل مریم م حالت من : | چه کسی باور می کند که ما در ایران، چهار آلمان داریم؟! هیجان فوتبال، این بین المللی ترین زبان جهان، مرز نمی شناسد و این روزها تب جام ملت های اروپا، حاشیه هایش، اشک ها و لبخند هایش که جزو ذات فوتبال است و همین است که اصولا جذابش می کند- به قول رضا جاودانی عزیز- خواهی نخواهی حال و هوای ما را هم عوض کرده است و نام کشورهای قاره سبز را سر زبان ما شرقی ها انداخته است. بی شک یکی از این نام ها "آلمان" است، آلمانی که ناباورانه و کمی تلخ به ماریو بالوتللی باخت و از جام خداحافظی کرد، آلمان برای ما- مثل خیلی از مردم جهان- تداعی کننده نظم آهنین و اتوموبیل های شیک و البته هیتلر و جنگ جهانی دوم است، ولی چه کسی باور می کند که ما در ایران، چهار آلمان داریم؟! ![]() اولین آلمان، "آلمان آباد" است، روستایی است از توابع بخش مرکزی ارومیه در استان آذربایجان غربی ایران.این آلمان ، در دهستان بکشلوچای قرار داشته و بر اساس سرشماری سال ۱۳۸۵ جمعیت آن ۴۹۷ نفر (۱۴۳ خانوار) بوده است، دومین آلمان "آلمان قدیم" است که یکی از روستاهای استان آذربایجان شرقی است که در دهستان بزکش بخش مرکزی شهرستان اهر واقع شدهاست. سومین آلمان هم روستایی است در بخش مرکزی رشت و چهارمین آلمان هم در "شلماش" استان کردستان. محصول آلمان های ایران، نه بنز و ب.ام.و که انگور و مرکبات است، آلما در زبان آذری به معنای "سیب" است و قطعا آلمان های فراموش شده ما ربطی به سرزمین ژرمن ها ندارد و احتمالا آن دو آلمان واقع در آذربایجان از "سیب" گرفته شده باشند، عجایب نام های روستاهای ایرانی به اینجا ختم نمی شود، در اطراف فومن، روستایی به نام "لهستان" داریم! شاید تب فوتبال جام ملت های اروپا بتواند باعث شود که آلمان های وطن خودمان را دوباره بشناسیم! آلمان هایی که مال خودمان، خود خودمان است، حاشیه ها و اشک و لبخندهایش هم مال خودمان.. ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡L
تشکرها: 1,174
تشکر شده 4,421 بار در 850 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب دفتر خاطرت حالت من : | عجب................ممنون 2pm japanees singel ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : تو دنیای خدا
تشکرها: 425
تشکر شده 310 بار در 144 پست
حالت من : | جالب بود. ممنون. | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : تو اتاقم
تشکرها: 27
تشکر شده 229 بار در 112 پست
کتاب مورد علاقه : کتابای مودب پور حالت من : | نایس http://lovelyavrillavinge.persianblog.ir/ دختری پشت یک 1000 تومانی نوشته بود : پدر معتادم برای همین پولی که پیش توست یک شب مرا به دست صاحب خانه مان سپرد !!!!! خدایا چقدر میگیری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ که بگذاری شب اول قبر،قبل از اینکه تو ازم سوال کنی من ازت بپرسم : چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : far from here
تشکرها: 1,046
تشکر شده 316 بار در 86 پست
کتاب مورد علاقه : راز فال ورق حالت من : | چه جالبببببببببببب مر30 ﻫﻤﻴﺸــــﻪ ﺧــــﻮﺩﺕ ﺑــــﺎﺵ ! ﮐﭙــــﻲ ۱۰۰ ﺗﻮﻣــــﻦ ﺑﻴــــﺸﺘﺮنیـــــست … **** این همه گفتید : خواهرم ، حجابت ..... یه بار هم بگید : برادرم ، نگاهت ...!!! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر ☂ خدا
تشکرها: 38,920
تشکر شده 51,434 بار در 14,212 پست
| چه جالب ممنون ایکاش بشنوم سحری دست فرشچیان بعد از حسین برای حسن میکشید ضریح | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر سایه بابایی
تشکرها: 2,702
تشکر شده 2,220 بار در 414 پست
کتاب مورد علاقه : اینجه ممد / نوشته یاشا حالت من : | ایول ایران که خودش یه کره زمینه چه رسد به کشور | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : تبریز
تشکرها: 280
تشکر شده 424 بار در 194 پست
کتاب مورد علاقه : بابهار،صبح دلداده حالت من : | ممنون جالبه من مسلمانم قبله ام یک گل سرخ،جانمازم چشمه،مهرم نور. دشت سجاده ی من. من وضو با تپش پنجره ها میگیرم. در نمازم جریان دارد ماه جریان دارد طیف. سنگ از پشت نمازم پیداست: همه ی ذرات نمازم متبلور شده است. من نمازم را وقتی میخوانم که اذانش را باد گفته باشد سر گلدسته ی سرو . من نمازم را پی تکبیره الاحرام علف میخوانم پی قد و قامت موج کعبه ام بر لب آب کعبه ام زیر اقاقی هاست کعبه ام مثل نسیم می رود باغ به باغ میرود شهر به شهر حجرالاسود من روشنی باغچه است ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : Tehran
تشکرها: 1,658
تشکر شده 1,363 بار در 601 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | چه خوب ... حالا ديگه هر تابستون و عيد ميتونيم بريم المان ... این من ! نه زیبایم ، نه مهـربانم....نه عـاشق و نه محتاج نگاهی...! فراری از دختران آهن پرست و پسران مانکن پرست فقط برای خودم هستم...خوده خودم ! صبورم و عجول!! سنگین...سرگردان...مغرور...قـا | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آلمان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |