| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: انتخاب برترین نقاشی دور دوم؟ | |||
| خانومی | | 15 | 20.83% |
| shaghayagh | | 13 | 18.06% |
| maryammmmmm6 | | 14 | 19.44% |
| Star-Crossed-Lover | | 5 | 6.94% |
| snowwhite | | 25 | 34.72% |
| رأی دهندگان: 72. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #71 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همسایه ها-احمد محمود حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اوخی موفق باشی گلم ، ولی من پیش یه استاد میرم که روز اول بهم گفت اگه یه روزی ببینم از روی کار یکی دیگه داری کپی میکنی اون کارو پاره میکنم و در واقع منو فرستاد خونه اول...یعنی حالا بفرما شازده هر چی میخوای طرح بزنی باید زنده بزنی!!!!!!!!! آدم هاي بزرگ عظمت ديگران را مي بينند آدم هاي متوسط به دنبال عظمت خود هستند آدم هاي كوچك عظمت خود را در تحقير ديگران مي بينند | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #72 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: لس انجلس...
(View Stats)
تشکرها: 5,553
تشکر شده 7,253 بار در 1,413 پست
کتاب مورد علاقه : غریب اشنا...چشم هایی به حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بازم که نقاشی من باز نمیشه بارونیییی من نمی دونم چه هیزم تری به این مسابقه فروختم که نقاشی یه منو باز نمی کنه نه پلک هام روی هم میرن نه دست می کشم از گریه نه می خوام برف بیاد، بارون نه چتری رو سرم وا شه امشب چشای من مثل ابر های بهاره نخند به حال من که حالم گریه داره | ||||||||
| |
| | #73 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر بارون
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : دزیره | بدون امتیاز : 0 امتیاز من بین 2 تا گیر کردم ![]() ولی به snowwhite رأی دادم .خیلی زیبا کشیده خاک خواهی شد! از رخ آیینه ها هم پاک خواهی شد. چون غباری گیج،گم،سرگشته در افلاک خواهی شد! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #74 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: در همین نزدیکی...!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بربادرفته.بادموسمی | بدون امتیاز : 0 امتیاز کسی خونه نیست ایا ؟ فقط 39 نفر رای دادن ؟ بابا بیاین رای بدین دیگه | ||||||||
| |
| | #75 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: نـ ـودهشتیـ ـا
(View Stats)
تشکرها: 3,614
تشکر شده 548 بار در 141 پست
کتاب مورد علاقه : سهـم مـن از زنـدگی و... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واي همشونو عشقه من موندم به كي راي بدم ![]() کـی رفتــــه ای ز دل کــه تمـنــا کنــم تــو راکـی بــوده ای نهفــتـه کـه پیــدا کنــم تـــو را غیبـت نکـــرده ای کــه شــوم طــالب حضـــور پـنهــان نگشــتـه ای کـه هویــدا کنـــم تــو را ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #76 (لینک مستقیم) |
| مدیر بازنشسته ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوب بشه ها بیاین رای بدین دیگه مخصوصا این دوره که خیلی خوشگله نقاشیها Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , |
| |
| | #77 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 3,107
تشکر شده 3,253 بار در 1,192 پست
کتاب مورد علاقه : تا ته دنیا/ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ای وای نخاشی من شرا دیده نمیشه؟؟ ![]() ![]() ![]() You will stay with me I can feel it In the secure sensation of your hand around my waist You will fight away my worries until the end of forever You will stay with me!! خداحافظ!!! | ||||||||
| |
| | #78 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام من تازه واردم كجا ميشه نقاش ها رو ديد ؟ كسي نيست بگه كجا ميشه نقاشي ها رو ببينم | ||||||||
| |
| | #79 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه فعال ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کار همه واقعا قشنگ بود.....آفرين ميگم.... |
| |
| | #80 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همسایه ها-احمد محمود حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 98ia, تابستانی, دوره, دومین, مسابقه, نقاشی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |