| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: انتخاب برترین نقاشی دور دوم؟ | |||
| خانومی | | 15 | 20.83% |
| shaghayagh | | 13 | 18.06% |
| maryammmmmm6 | | 14 | 19.44% |
| Star-Crossed-Lover | | 5 | 6.94% |
| snowwhite | | 25 | 34.72% |
| رأی دهندگان: 72. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #91 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 3,986
تشکر شده 16,317 بار در 436 پست
کتاب مورد علاقه : از تو می گریزم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بچه ها خب بیایین رای بدین. فقط 71 نفر رای دادن. ملسییییی. بگو که با من می مونی .... نوشته ی خودم .... ![]() اینم تاپیک نقد .... http://www.forum.98ia.com/t462954-7.html یادمان باشد به یاد هم باشیم... شاید سال ها بعد در گذر جاده ها بی تفاوت از کنار هم بگذریم ، و بگوییم آن غریبه چقدر شبیه خاطراتم بود ؟! | ||||||||
| |
| | #92 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: روی زمین خدا
(View Stats)
تشکرها: 29,303
تشکر شده 13,750 بار در 2,432 پست
کتاب مورد علاقه : کژال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من واقعا نمی دونم به کی رای بدم کار همه قشنگه........... ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #93 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جایی همین جاها
(View Stats)
تشکرها: 3,638
تشکر شده 2,388 بار در 1,159 پست
کتاب مورد علاقه : ?! ?! ?! | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به مریم رای دادم همه نقاشی ها قشنگ بود از همه ممنون ای که از کوچه معشوقه ما میگذری بر حذر باش که سر میشکند دیوارش ![]() ![]() مهسا - 18 سالمه ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #94 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 3,986
تشکر شده 16,317 بار در 436 پست
کتاب مورد علاقه : از تو می گریزم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #95 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 336
تشکر شده 932 بار در 373 پست
کتاب مورد علاقه : عاشقانه ها حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بچه هاي گل من در زمان برگزاري مسابقه به علت فوت پدرم نبودم. از همگي تون كه به من لطف داشتيد صميمانه ممنونم. ![]() ![]() سي بار تو را گفتم، سيب آر مرا از باغ وصالت، دو، سه سيب آر مرا سي بار گفتم، نياوردي سيب اي وعده خلاف كرده سيبار مرا ![]() | ||||||||
| |
| | #96 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 17,327
تشکر شده 30,840 بار در 6,464 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به دلیل متواری شدن صاحب تاپیک من این مسابقه رو می بندم و امتیازاشو میدم اما از باران دوبرابر پس میگیرم![]() تبریک میگم به همتون ![]() نفر اول:snowwhite نفر دوم:خانومی نفر سوم:مریم اما من یه 500 امتیاز هم برای شقایق میفرستم ![]() | ||||||||
| |
| | #97 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر یه آسمون آبی
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : پر پرواز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هر كي دوست داره تو دور سوم شركت كنه اعلام آمادگي كنه تا برگزار بشه ![]() من همين جا اعلام آمادگي مي كنم ![]() آدمی به خودی خود نمی افتد اگر بیفتد از همان سمتی می افتد که به خدا تکیه نکرده است ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #98 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 17,196
تشکر شده 28,075 بار در 5,655 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() من فقط یه مدت کوتاهی نبودم. ![]() اوه اوه سمان خیلی شرمنده کردی. ![]() دستت درد نکنه. مثل همیشه کارت درسته. ![]() امتیاز توام محفوظه. حالا دو برابر نه ولی یه جوری بهت می دم که راضی باشی و نفرینم نکنی. ![]() ولی گذشته از این حرفا شرمنده ی دوستان برنده، نشد که امتیازشونو خودم بدم. ![]() حالا هر کدومتون خسارت می خواد اعلام کنه من پرداخت کنم. از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | |||||||||
| |
| | #99 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: زیر آسمون این شهر!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همه ی کتاب هام..... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعا اینا رو خودشون کشیدن ...... ![]() باورم نمی شه........................ ![]() خیلی قشنگه.... | ||||||||
| |
| | #100 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر خلیج فارس
(View Stats)
تشکرها: 3,756
تشکر شده 8,996 بار در 1,452 پست
کتاب مورد علاقه : خوابی در هیاهو | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقاشی های اولی و دو تا آخری نمیاد... | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 98ia, تابستانی, دوره, دومین, مسابقه, نقاشی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |