| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : همسایه دریا و همخونه جنگل
تشکرها: 9,737
تشکر شده 408,012 بار در 1,986 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته، دزیره حالت من : | پست بسیار مفید : +55 امتیاز سلام بچه هامن اومدم با یه داستان جدید. مامانم اگه بفهمه خونم حلال میشه. باورم کن امشب تموم میشه بعد من پروو اومدم یکی دیگه رو زرتی شروع کردم. چه کنیم دیگه عاشقیم. ![]() اول بگم این داستان و هنوز هیچ کاری نکردم. پا به پای شما می نویسم. شما هم اگه همراهیم کنید خوشحال میشم. و اینکه یه هفته دیگه اولین پست و می زارم. البته اگه تا یه هفته طاقت بیارم و زودتر نزارمش. من کلا" کتابهام فصل نداره خودتون فصل بندیش کنید. و اما خلاصه داستان: آنا مفخم تک دختر خانواده مفخم کارشناس ارشد معماریه. بی کار و جویای کار. یه دختر شاد و سر زنده که با جدیت سعی میکنه مطابق میل پدرو مادرش رفتار کنه و اونها رو راضی نگه داره. اما چون اعتقادات و نظرات خانواده اش گاهی با اون یکی نیستن مجبوره زیر زیرکی کارهای خودشم بکنه. تلاش اصلیش اینه که به گفته مادرش خانم باشه و چقدر سخته خانم بودن با توجه به داشتن کودک درون فعال و کمی بی حواسی. در هر تلاش آنا برای خانم بودن باعث میشه که مدام سوتی بده و صحنه های جالبی ایجاد کنه ... بگم من از خلاصه نوشتن و اسم داستان انتخاب کردن و فامیلی پیدا کردن و گشتن دنبال عکس جلد کتاب بدم. میاد پس اگه بد شد به بزرگی خودتون ببخشید. شرمنده. بیاید داستان و بخونید ببینید اگه خوشتون اومد دنبال کنید. خلاصه که چنگی به دل نمی زنه.کلمات قصارم بلد نیستم به عنوان مقدمه بگو پس بی خیال میشیم. امیدوارم بازم با من همراه باشید. ![]() هیچکی مثل تو نبود | aram-anid کاربر انجمن دوستتون دارم. ![]() | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : ♡تو قلب عشقم♡
تشکرها: 10,499
تشکر شده 15,696 بار در 2,303 پست
کتاب مورد علاقه : آنـ نـیـمـهـ دیـگـر حالت من : | پست بسیار مفید : +8 امتیاز خب خب خب اولین نفر نقد خودممممممم مثل همیشه ![]() خب آرامی اول کاری که نقد مقد نداریم فقط اومدم یه تبریکی بگم و برم شروع رمان جدیدت بسیار بسیار فرخنده و مبارک باشه خوشم میاد آنام مثه آنید یکمی مایه ی خل و چل بودنو داره مرسی از جفت پست های امروزت و به همین روال ادامه بده میـ نویسم " د ی د ا ر" ... تو اگر بی من و دلتنگ منی یک به یک فاصله ها را بردار ... !! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر سقف آسمان
تشکرها: 56,702
تشکر شده 59,176 بار در 6,835 پست
| پست بسیار مفید : +6 امتیاز تا گذاشتن حداقل ۵ ۶ پست تاپیک قفل میشه بعد از اون بهم پیغام بدید بازش کنم.
| ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : شهر بارانهای نقره ای
تشکرها: 13,522
تشکر شده 35,930 بار در 390 پست
کتاب مورد علاقه : twilight1-2-3-4 حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز سلام ![]() اول تبریک بابت شروع کتاب ![]() دوم چرا شخصیت های دختر داستانت سر به هوان؟ ![]() ولی من خیلی دوستشون دارم! ![]() هم آنید و هم آنا خدای سوتی هستن! ![]() ![]() منتظر پست های خشگلت هستم ![]() ![]() ![]() موفق باشی! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سوته دلان | علی حاتمی جهانگير فروهر: دلمون برات تنگ ميشه ، بهت عادت كرده بوديم. به اخم و تخمات ، اولدرم بلدرمات ، سگ صلحيات. ولي گور پدر دل ما ! دل تو شاد ! رمان دیدبان ذهن ماوراءطبیعه ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | |||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : همسایه دریا و همخونه جنگل
کتاب مورد علاقه : برباد رفته، دزیره حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز نقل قول:
سلام عزیزم. مرسی بابت تبریکت. ![]() در مورد سربه هوایی آنیدذ و شروین. هر کسی تو خلق شخصیتهای اول داستانش یه تیکه از وجودشو می زاره. شاید یه خصوصیت بارز من که بیشتر از همه نمود داره همین سر به هوایی و بی خیالیمه که رو همه شخصیتهام تاثیر گذاشته![]() مرسی که دوسشون داری. بوسسسسسسسسسسس | |||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : شاهراه سمت چپ نرسيده به كليه زير استخوان جناغ سينه
تشکرها: 5,996
تشکر شده 328 بار در 80 پست
کتاب مورد علاقه : مي تراود مهتاب حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز سلام عاشقتم آرام جونم . باز هم يه رمان قشنگ رو شروع كردي . دوست دارم مثل رمان قبليت سراسر شادي و هيجان باشه و مثل رمان بعضي از دوستان دلم رو نسوزونه و هي گريه كنم . آنا رو هم به اندازه ي آنيد دوست دارم . اميدوارم مثل باورم كن بتركونه | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : تو قلب عچقم
تشکرها: 5,759
تشکر شده 23,200 بار در 1,299 پست
کتاب مورد علاقه : غزال-رمان هایsun daughter حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام آرام جونم منم اومدم...ازین به بعد هر دیقه میام اینجا من چیقده این آنا رو دوست دارم...آجی حس میکنم کپ خودت...از نظر سربه هوایی نه ها ولی از نظر با نمکی عین خودته![]() اول تبریک برای رمانت خیلی خوشحالم که میخوام رمانت رو دنبال کنم... ![]() خب میگما مامان خودت همینقدر گیر میده؟؟؟آخه مامان من همینجوریه...یه ربع نشستم پای نت داشت میکشتتم ![]() چه بگوییم؟خب هیچی فعلا اول رمانه بعد میام حسابی نقد عزیزم ![]() ![]() به زودی: ![]() مخاطب اگه خــــــــاص باشه... ! لازم نیست شما دورش رو از این و اون خلوت کنی خودش واسه بودن شما جا باز می کنه ! لازم نیست واسش دنیا رو بخرید تا بمونه ! خودش قدر یه شاخ گلتون رو می دونه ! لازم نیست هر کسی رو توجیح کنید که ایشون ماله شماست ! خودش تورو به همه دنیا نشون میده و میگه این ماله منه ! لازم نیست به فکر رفتنش باشید خودش به شما ثابت می کنه اومده که بمونه ! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : امارات
تشکرها: 6,807
تشکر شده 260 بار در 117 پست
کتاب مورد علاقه : قرعه به نام سه نفر حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام ارام خانوووووووم ![]() وای که من چقدر خوشحالم که شخصیت انا هم مثل انیده ![]() واقعا ممنونم ارام جون ..رمانت ادمووو شاد میکنه ومثل همیشه طرز بیان کردن دقیق تو..تخیل کردن وتصور کردن سوتی دادن های انا رو واسمون اسون میکنه ..ممنون که لبخند رو به روی لبهامون میاری..خیلی خوشحالم ![]() تبریک میگم وخوش اومدی خانومممی ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| طراح جلد کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : IRAN
تشکرها: 8,343
تشکر شده 3,366 بار در 1,067 پست
کتاب مورد علاقه : آرمــینا حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام عزیزم ![]() وای آرام جون من عاشق این دختره شدم چقدر شبیه آنیده ، دلم یهو واسه آنید وشروین تنگولید. ![]() ممنون. | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||||
کتاب مورد علاقه : برباد رفته، دزیره حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز نقل قول:
آره این ننه آنا کپ مامان خودمه. ترسیدم بگم ننه باد به گوشش برسونه بکشتم از این کلمه بدش میاد مامانم![]() نقل قول:
مرسی عزیزم همه سعیمو می کنم که این داستانمم شاد باشه و شما راضی باشید. ![]() مرسی از پریسا جون و مهسانی جان و هایدن جون عزیز که بهم محبت دارن. دوستتون دارم همه تونو بوسسسسسسسسسسسسسسسس | ||||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |