| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : نیو کمپ
تشکرها: 935
تشکر شده 2,766 بار در 910 پست
کتاب مورد علاقه : blue prince 1&2 حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز از استقلالی بودنت چه احساسی داری؟ چقدر رو اس اس تعصب داری؟ **** ما استقلاليــــم و حالا حالا قهرمانـــــــــ **** ... ما كــــــه رفتيمـ اسيـــــا ... ¡ لنگيــ بدو ! | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر بارون
تشکرها: 24,401
تشکر شده 26,284 بار در 1,691 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره | پست مفید : +3 امتیاز سلااااام تو 2 صفحه اول تکراریا رو جواب بده لطفا آخه تا میایم ارسال کنیم 10 نفر قبل ما ارسال کردن![]() نه تکراری جواب نده 1 صفحه بیشتر نیس میخونم دیگه تنبلی ـه دیگه![]() شما اصن رمان خوندی تا حالا؟ ![]() به آهنگای قدیمی علاقه داری؟کدومشون؟ از این خواننده های جدید ایران آهنگای کدومشونو می پسندی؟(خلاصه سوال:خواننده مورد علاقه )یه آهنگ فی البداهه بگو ؟ مثلا من الان این آهنگ سوسن خانم ابروکمون چشم عسلی سوسن خانم اومد تو ذهنم ![]() تا حالا شده وقتی داری امتحان میدی یه آهنگ مثه خوره بیفته به جونت تو ذهنت هی تکرار بشه دیوونت کنه؟یا شایدم اخبار ورزشی و نود ؟ تو اتاقت ساعت دیواری داری؟ اتاقت بیشتر چه رنگیه؟ پوستر ورزشی و اینا هم زدی به دیوار؟ واسه تابستونت چه برنامه ای داری؟ باشگاه میری؟ گوشیت چیه؟ سیم کارت؟ با شنیدن اسم پلنگ چهره کی تو ذهنت میاد؟ ![]() سوالا زیاد شد؟ ![]() اصن هوچ مشکلی نداره ![]() شاید دوباره بیام بارون که میزنه آدم ناخودآگاه یاد سه چیز میفته: سهراب و شعرش قمیشی و صداش شهردار و عمش ! ویرایش توسط .arsana. : ۱۷ تير ۱۳۹۱ در ساعت ۰۹:۰۴ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #13 (لینک مستقیم) | |||||||||||||||||
| همکار بخش ورزش ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : Tehran
تشکرها: 37,670
تشکر شده 57,900 بار در 16,773 پست
کتاب مورد علاقه : جام جهانی در جوادیه حالت من : | پست بسیار مفید : +14 امتیاز سلام به همگی پیشاپیش ممنون م بابت سوالاتون امیدوارم همونطوری که به من خوش می گذره به شما هم خوش بگذره![]() فقط قطعا و مطمئنا سوالات اینچنینی و آنچنانی رو ج نمیدم اگه جوابی ندادم توو تاپیک نپرسید فکر کنم خلاف قوانینه خواهشا از شوخی هام ناراحت نشید پیشاپیش عذر خواهی می کنم ![]() ددیییییییییییییییییی ![]() دخترم ![]() نقل قول:
مرسی تو خوبی بابایی؟ ![]() نقل قول:
چه زود رفتی سر اصل مطلب ![]() من 6سالگی بخاطر بابام پرسپولیسی بودم بعد به عنوان اولین تماشاگر با مبلغ 2500(16سال پیش با این پول خونه می خریدنا) تومن ترانسفر شدم به باشگاه استقلال از طرف دایی م و خوشحالم که خیلی زود بیدار شدم راه درست رو انتخاب کردم2-برای هر کدوم از این آدما یه اسمایل بزار : محمد ادی ![]() شبنم ![]() فرشید ![]() بهار ![]() مینا ![]() آنیتا ![]() نقل قول:
خوش بحالمون که دغدغه ی فوتبالی نداریم ![]() نقل قول:
امیر حسین امروز 21 سالم پر شد رفتم توو 22 دانشجوی نزدیکای ترم آخری نقل قول:
شاید هم آخرش کسی شدیم![]() نقل قول:
نقل قول:
اساتید خیلی دلشون بخواد ![]() نقل قول:
شیرین کاری منظورت دوران مدرسه ست؟! یه روز خر یاب درست کرده بودیم یکی از بچه ها به ناظممون گفت که اینا خر یاب درستت کردن مارو اذیت می کنن ناظممون گفت این چیزا مسخره بازیه بابا این چه حرفیه در همون حین من خریاب رو چرخوندم افتاد رو ناظممون بعد دیگه من جلو دفتر بودم دیگه بگذریمنقل قول:
سیستم بازی استقلال و پرسپولیس رو ترم یک رو تخته کشیده بودم استاد اومد درس توضیح بده سیستم رو دید گیر داد که اینو کی کشیده؟ یکی از بچه ها زحمت لو دادن رو کشید بعد گیر داد که بیا توضیح بده وگرنه حذف ت می کنم آخر کلاس بهش قشنگ با تقسیم وظایف و اینا توضیح دادم همچین اینطوری نیگا نیگا کرد ![]() گفت تو خیلی خری! گفتم ااااااااا گفت برو تربیت بدنی تو اینجا چیکار می کنی؟!![]() گفتم ممنون مرسی منتظر دستور شما بودم همون ترمم درس م رو بهم داد 5 ![]() کد: 10-با سوالات جدید خواهم آمد ؟ متن روز ما استقلالیم و حالا حالا قهرمانیم شماهم خودتون رو خسته نکید فعلا دنبالمون بدوئید آهنگ روز مهدی کبریا - قشون آبی ===================================== | |||||||||||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # eLaHe #, # بلوط #, #mahnaz#, #SamaneH#, $*~fire~*$, * sogi jOoOn *, * Star, *atrina*, *sorme*, -ShaDi-, .arsana., .Monire., .RAHA., Aftab72, alizee, Arrosha, ashoka, asoodeh, aylin-72, bahar1313, Barane Gham, believe me, com86, dr_elaheh, e.melorina.s, elahe.goddess, elnaz89, elnazpar, fari ♥ al, fereshte.h, ghambar, ghazalghazal, gili, H0NEY, Hinta, jullub, KaVo, lover vampire, m.mahya, mina68, mohssen aabiete, nadia_gh74, Nahid72, negin-joon, ninio, paliz-sm, parisa khanoom, pegah.a, persian boy_22, R.A.H.A, raha_210, raha_lucky, REMIX, saghi.m, SahariX, sara_n, se7en-1991, Sokout, SunDaughter☼, s_donia323, TAGHDIR, talayeh, Tikooli, white-sky, yAsnA*19F, ZeYnAb KhAnOoM, ~*~havva~*~, ~foroozan~, ~jOojoO.tAlA~, ~Paria~, ~TuLiPa~, تابتا, خانم فسقلی, رهگذر13, زرین دخت, سرتق, فاطیما+, فرودو, لیا, م.ن, پروانه!, ✗ sнÁ вη αм ✗ |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش ورزش ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : Tehran
کتاب مورد علاقه : جام جهانی در جوادیه حالت من : | پست بسیار مفید : +12 امتیاز پگاه ![]() بیوگرافی لطفا بیو گرافی دادم لطفا ![]() من اول پرسیدم ![]() من اول تر جواب دادم ![]() زهرا فقط زنبیل گذاشته ![]() دخترمه بدون زنبیلم اون اوله ![]() چطور با نودهشتیا آشنا شدی خیلی اتفاقی و از یه سایت دیگه که فوتبالی بحث می کردیم با اینجا آشنا شدم (همه از طریق کتابن ما از طریق فوتبال )همین فعلا ممنون فعلا | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | #mahnaz#, #SamaneH#, $*~fire~*$, * sogi jOoOn *, * Star, *atrina*, *sorme*, -ShaDi-, .arsana., .Monire., .RAHA., Aftab72, alizee, Arrosha, asoodeh, aylin-72, bahar1313, Barane Gham, believe me, com86, dr_elaheh, e.melorina.s, elahe.goddess, elnaz89, elnazpar, fari ♥ al, gili, H0NEY, hediyeh_b, Hinta, Ingenio, jullub, lover vampire, m.mahya, mina68, mohssen aabiete, nadia_gh74, Nahid72, negin-joon, negin.b, ninio, paliz-sm, parisa khanoom, pegah.a, persian boy_22, R.A.H.A, raha_210, raha_lucky, REMIX, saghi.m, SahariX, samss, sara_n, se7en-1991, Sokout, SunDaughter☼, s_donia323, TAGHDIR, talayeh, Tikooli, ZeYnAb KhAnOoM, ~*~havva~*~, ~jOojoO.tAlA~, ~Paria~, ~TuLiPa~, خانم فسقلی, رهگذر13, سرتق, فاطیما+, فرودو, لیا, م.ن, پروانه!, ღPegah.Kღ, ✗ sнÁ вη αм ✗ |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||||||||
کتاب مورد علاقه : جام جهانی در جوادیه حالت من : | پست بسیار مفید : +9 امتیاز .eli. ![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() البته نظر لطفتته ![]() نقل قول:
![]() | ||||||||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # eLaHe #, # بلوط #, #mahnaz#, #SamaneH#, $*~fire~*$, * sogand 21 *, * sogi jOoOn *, * Star, *atrina*, *sorme*, -ShaDi-, .arsana., .eli., .Monire., .RAHA., Aftab72, alizee, Arrosha, asoodeh, aylin-72, Barane Gham, believe me, dr_elaheh, e.melorina.s, elahe.goddess, elnaz 90, elnaz89, elnazpar, fari ♥ al, ghazalghazal, gili, H0NEY, Hinta, jullub, m.mahya, mina68, mohssen aabiete, nadia_gh74, Nahid72, negin-joon, ninio, parisa khanoom, pari_shaun, pegah.a, persian boy_22, raha_210, raha_lucky, REMIX, saghi.m, SahariX, samss, se7en-1991, Sokout, SunDaughter☼, s_donia323, TAGHDIR, talayeh, Tikooli, white-sky, ZeYnAb KhAnOoM, ~*~havva~*~, ~jOojoO.tAlA~, ~Paria~, ~TuLiPa~, تابتا, رهگذر13, سرتق, فاطیما+, فرودو, لیا, م.ن, پروانه!, ✗ sнÁ вη αм ✗ |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||||||
کتاب مورد علاقه : جام جهانی در جوادیه حالت من : | پست بسیار مفید : +8 امتیاز modemoiselle ![]() نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
| ||||||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # eLaHe #, #mahnaz#, #SamaneH#, $*~fire~*$, * sogand 21 *, * sogi jOoOn *, * Star, *atrina*, *sorme*, -ShaDi-, .arsana., .Monire., .RAHA., Aftab72, alizee, Arrosha, asoodeh, aylin-72, bahar1313, Barane Gham, believe me, dr_elaheh, e.melorina.s, elahe.goddess, elnaz 90, elnaz89, elnazpar, fari ♥ al, gili, H0NEY, hediyeh_b, Hinta, hoda_f1, Ingenio, jullub, m.mahya, mina68, modemoiselle, mohssen aabiete, nadia_gh74, negin-joon, ninio, pari_shaun, persian boy_22, raha_210, raha_lucky, REMIX, SahariX, samss, se7en-1991, Sokout, s_donia323, TAGHDIR, talayeh, Tikooli, white-sky, ZeYnAb KhAnOoM, ~*~havva~*~, ~foroozan~, ~jOojoO.tAlA~, ~Paria~, ~TuLiPa~, رهگذر13, سرتق, فرودو, لیا, م.ن, پروانه!, ✗ sнÁ вη αм ✗ |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : جهان سوم :)
تشکرها: 25,154
تشکر شده 961,932 بار در 3,800 پست
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری :) حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز سلامممممممممممم تو زندگیت چند تا رمان خوندی؟؟؟ بهترین رمان زندگیت؟ اصن از من داستان خوندی... کلا از بچه ها داستان خوندی؟؟؟یه رمان فوتبالی بنویسیم میخونی/؟؟؟ اصلا رمان میخونی؟؟؟ چقدر جوک دوس داری؟؟؟ یه جوک بگو ... اهان بهترین فیلمی که دیدی؟؟؟ بهترین بازی استقلالی که به سنت دیدی کدوم بازیه؟؟؟ بهترین سریالی که دیدی و داری می بینی؟؟؟ چرا جواب پیام بازدید هیچ وقت نمیدی؟؟؟ جواب من نمیدادی![]() ![]() تولدتم مبارک راستی... خاطره رو معنی کن؟ خاطرات تلخ هم داری؟ بزرگترین دغدغه ی فکری امیرحسن تازه 22 ساله... موتور سواری بلدی؟ ======= علاقه ها: بازیگر مورد علاقه غذای مورد علاقه گل مورد علاقه رنگ مورد علاقه بجز ابی... اصغر فرهادی اسکار و برد چه حسی داشتی؟؟؟ ======= یه کلمه جلو اینا بوگو: جدایی نادر از سیمین؟ سنتوری؟ بادامکی؟ علی پروین؟ مسعود ده نمکی؟ ======= تیکه میندازی اقا پسر؟؟؟ دوست دختر یعنی؟؟؟ دوست پسر یعنی؟؟؟ عشق یعنی؟؟؟ ======= تا حالا دفتر عقاید و دفتر خاطرات نوشتی؟؟؟ بهترین کادوی تولد؟ بهترین عیدی؟؟؟ خوب اگر اسمت امیرحسین نبود چی بود؟؟؟ ======= در یک کلمه بگو: ادمین شبنم زهرا استار فرودو ا.خروش رمان سان داتر هستی(علی) تندر555 هانی عسل فرشید ======== سوالام چیطوری بود؟ ![]() و نمی دانستی باغبان باغچه ی همسایه پدر پیر من است/من به تو خندیدم تا که با خنده پاسخ عشق تو را خالصانه بدهم/بغض چشمان تو لیک/ لرزه انداخت به دستان من وسیب دندان زده از دست من افتاد به خاک/دل من گفت برو.../ چون نمی خواست به خاطربسپارد گریه ی تلخ تو را/ و من رفتم/و هنوز سالهاست که در ذهن من آرام آرام/حیرت و بغض تو تکرار کنان می دهد آزارم/ و من اندیشه کنان غرق در این پندارم که چه می شد اگر باغچه ی خانه ی ما سیب نداشت... "فرخزاد" آدما آدمو تنها میذارن ویرایش توسط SunDaughter☼ : ۱۷ تير ۱۳۹۱ در ساعت ۰۹:۲۰ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | #mahnaz#, * sogi jOoOn *, * Star, .arsana., .Monire., 41267m, Aftab72, ashoka, asoodeh, aylin-72, bahar1313, Barane Gham, believe me, elahe.goddess, elnaz89, jeneral, m.mahya, matin-tanha, mina68, nadia_gh74, Nahid72, pari_shaun, raha_lucky, REMIX, SahariX, se7en-1991, s_donia323, ZeYnAb KhAnOoM, ~jOojoO.tAlA~, ~TuLiPa~, رهگذر13, لیا, م.ن, هانی عسل |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : خاک جهنم
تشکرها: 16,048
تشکر شده 33,641 بار در 9,324 پست
| پست بسیار مفید : +5 امتیاز سلام سلام ، امیر خب منم یه چند تا سوال می پرسم البته یکی دوتاشون تخصصیه. یه سوال داخل پرانتزی: کوروش چند سالش بود به رحمت ایزدی پیوست؟ ![]() و اما بعد: بهترین درسی که تونستی ازش نمره بیاری چی بوده؟ از کدوم درس خوشت میاد؟ اگه کسی بگه بهترین درس توی زندگیت چی بوده چه چوابی براش داری؟ امیر حسین آیا دوست داشت دنیا رو کشف کنه و اون طور که مایل هستش تاریخ رو با شیوه ی مورد نظرش تغییر بده؟ یه سوال حاشیه ای ![]() خب خب خب، بگذریم. و اما سوال بعدی فوتبال، چقدر توی روند زندگیت تاثیر داشته؟، هم اخلاق هم متدی که در پیش گرفتی و یا خواهی گرفت. اصولا ربطی داره ورزش به شکل گیری اخلاق در روابط اجتماعی؟ ذهنیت ات در اصول روابط دختر و پسر چیه؟ چقدر حاظری شرایطی رو جلوی پات بچینی که با اون فرهنگی که درش زندگی می کنی منطبق باشه؟و یا شیوه ای جدید رو اتخاذ کنی. در هر صورت نگاهت به این ماجرا چیه چطور برخورد می کنی با این امر؟ به حالت ارایش الکترون ها در اتم، و نحوه ی استقرار اون ها نمیدونم دقت کردی یا نه اما سوال من اینه با توجه به چیزی که گفتم!، واژه ی نظم به نظرت یک حالت طبیعی، و به جود اومده از خودباروری در طبیعت هستش و یا نه با توجه به ذات اصلی نظم، ناظمی در پی اش بوده. نمره تربیت بدنی 1 و 2 ات چند شده؟ ![]() خب این سوالات ما بود دوست داشتی میتونی جواب ندی چون یکم خزعبل شد ![]() البته این هم بگم خودم به ترتیب موضوع سوالات رو نچیدم . هدفی در پی این ماجرا نهفته س که خودش یه مسابقه ی 20 سوالی رو می طلبه با آرزوی موفقیت فراوان برای شما دوست گرام ![]() پ.ن: غلط املایی اگه بود توی نوشته دیگه شرمنده با سرعت نوشتم . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | #mahnaz#, #SamaneH#, * sogi jOoOn *, * Star, .arsana., .Monire., Aftab72, aylin-72, bahar1313, Barane Gham, believe me, elahe.goddess, jeneral, m.mahya, matin-tanha, mina68, Nahid72, pari_shaun, raha_lucky, REMIX, SahariX, se7en-1991, s_donia323, Tikooli, ZeYnAb KhAnOoM, ~jOojoO.tAlA~, ~TuLiPa~, رهگذر13, زهرا.الف, لیا |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||||||||||||||||
کتاب مورد علاقه : جام جهانی در جوادیه حالت من : | پست بسیار مفید : +10 امتیاز mohssen aabiete ![]() نقل قول:
خوبم مرسی تو خوبی محسن جان؟! نقل قول:
پس اینجا چیکار می کنی؟! بدو برو تبریک بگو بعد بیا جواب سوالات رو بگیرر دههههه![]() نقل قول:
نقل قول:
اول دعای خیر پدر و مادر دوم تمرینات طاقت فرسا سوم مگه من موفقم؟! نقل قول:
با موتور با فامیلمون داشتیم می رفتیم ددر مامور جلمون رو گرفت و به فامیلمون گفت گواهینامه ت رو بده فامیل ما هم داد و بی داد که مگه گواهینامه دادید بهم که الان می گید گواهینامه ت رو بده؟! من دقیقا منتهی علیه در و دیوار ولو شده بودم مامورم فهمید این فامیل ما کارت قرمزیه اجازه داد بریم نقل قول:
آلبالو / هلو نقل قول:
صندلی داغ نقل قول:
چون هم آبی هم استقلال جفتشون آرامش میدن نقل قول:
مزن بر سر ناتوان دست زور که روزی افتد به پایت چو مور نقل قول:
فاجعه ی بدی بود اطلاعات تکمیلی تر رو کارشناسا در اختیارت می زارن ![]() نقل قول:
سعیدم جا داره ازش اسم ببره بالاخره رفیقمونه فردا می گه رفتی تلویزیون اسمی از ما نبردی در کل دست همه ی نویسنده ها درد نکنه ورزشی بنویسید منم کمکتون کنم ![]() نقل قول:
فقط اسپانیا ![]() نقل قول:
به نظر من زندگی کردن الان خیلی سخت شد و باید خیلی تلاش کنی تا بهت خوش بگذره توو زندگی از این سوالای درکی نکن باووو الان درک م درد گرفت![]() نقل قول:
خیلی زیاد بوده ایشالا یه عالمه دیگه بهترین لحظه ی عمرم دوباره برام درست بشه ![]() | ||||||||||||||||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # eLaHe #, #SamaneH#, * sogand 21 *, * sogi jOoOn *, * Star, *atrina*, *sorme*, -ShaDi-, .:~KaMeLiA~:., .arsana., .Monire., .RAHA., Aftab72, alizee, Arrosha, ashoka, asoodeh, aylin-72, bahar1313, Barane Gham, believe me, com86, dream.star, dr_elaheh, elahe.goddess, elnaz 90, elnaz89, fari ♥ al, fereshte.h, gili, H0NEY, hediyeh_b, hoda_f1, jullub, KaVo, Lair_Nilo, lover vampire, M mehrane, m.mahya, matin-tanha, mina68, mohssen aabiete, nadia_gh74, Nahid72, negin-joon, negin.b, ninio, paliz-sm, persian boy_22, raha_210, raha_lucky, REMIX, SahariX, samss, sara_n, se7en-1991, Sokout, s_donia323, TAGHDIR, talayeh, Tikooli, tono, ZeYnAb KhAnOoM, ~*~havva~*~, ~jOojoO.tAlA~, ~TuLiPa~, رهگذر13, زهرا.الف, سرتق, فاطیما+, فرودو, لیا, پروانه!, ღPegah.Kღ |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
کتاب مورد علاقه : جام جهانی در جوادیه حالت من : | پست بسیار مفید : +10 امتیاز Sahar_iX ![]() نقل قول:
تو راحت باش ![]() نقل قول:
می گم راحت باش ![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
یه درجه از اون بالاترم ![]() نقل قول:
یوسف تیموری . حامد بهداد . لیلا حاتمی نقل قول:
خارجی شکیرا . انریکه . پیت بال ایرانی رضا شیری . احمدوند . مرتضی پاشایی . معین . امید نقل قول:
9نفر شدن یه دفعه من دیدم 20 نفر ساختمون ریختن بیرون خداروشکر سربلند بیرون اومدیم![]() نقل قول:
دروغ غیبت![]() نقل قول:
شیرین ترین خیلی زیاده نمی دونم کدوم ش رو بگم تلخ ترین هم یه دونه ش اون روزی که با زبون روزه می رفتم سر تمرین و بابای یه پسر چک کشید اسم اونو رد کردن واسه مسابقات و من اسمم رد نشد و دیگه فوتبال رو گذاشتم کنار ![]() نقل قول:
با زن و بچه م![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
می کنم ولی به هیچ جا هم نمی رسم ![]() ولی یکی از هدفام کارمه یکی درسمه یکی فوتبال م دعا کن به همه ش برسم ![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
نمی دونم نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
با کلاس ن از هر انگشتشون کلاس می باره نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
با اونی که می خوام خیلی فاصله دارم ولی توان رسیدنش رو توو خودم می بینم وسعی می کنم پله پله بهش برسم ![]() | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | #laleh#, #SamaneH#, * sogand 21 *, * sogi jOoOn *, * Star, *atrina*, *sorme*, -ShaDi-, .arsana., .Monire., .RAHA., Aftab72, Arrosha, asoodeh, aylin-72, bahar1313, Barane Gham, believe me, cheshmaloo, com86, dream.star, e.melorina.s, elahe.goddess, elnaz 90, elnaz89, fari ♥ al, ghazalghazal, gili, H0NEY, hediyeh_b, Hinta, jullub, mahtab26, matin-tanha, mina68, nadia_gh74, Nahid72, negin-joon, negin.b, paliz-sm, pari_shaun, raha_16, raha_210, REMIX, SahariX, samss, sara_n, se7en-1991, Sokout, s_donia323, talayeh, Tikooli, tono, ZeYnAb KhAnOoM, ~BahareH~, ~foroozan~, ~jOojoO.tAlA~, ~TuLiPa~, حاجی بلا, رهگذر13, زهرا.الف, فرودو, لیا, ღPegah.Kღ |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |