| |||
| | #51 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : در همین نزدیکی
تشکرها: 1,856
تشکر شده 3,746 بار در 1,170 پست
کتاب مورد علاقه : اریکا/پدر ان دیگری/چیز حالت من : | من دوس دارم به همه بزنم... نمیتونم انتخاب کنم... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #52 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : ♡تو قلب عشقم♡
تشکرها: 10,499
تشکر شده 15,698 بار در 2,304 پست
کتاب مورد علاقه : آنـ نـیـمـهـ دیـگـر حالت من : | اووووفففف این دیگه سوال داره؟ با این همه بدبختی میزدم خودم خلاص میکردم ![]() ![]() میـ نویسم " د ی د ا ر" ... تو اگر بی من و دلتنگ منی یک به یک فاصله ها را بردار ... !! | ||||||||
| | |
| | #53 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : تـو آغـوشـ خـداونـد
تشکرها: 707
تشکر شده 1,290 بار در 623 پست
کتاب مورد علاقه : الــیورتــویـســت حالت من : | ساسی مانکن رو انتخاب میکنم!!!!!! آدم بـا گــذشــتی بود...از مــن هـم گـــذشت ![]() خیلی بی خیال بود...خیلی بی خیال... همان کسی که تمام خیال من بود...!!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #54 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : هرکجاباشم اسمان مال من است
تشکرها: 913
تشکر شده 27,265 بار در 458 پست
کتاب مورد علاقه : امیر ارلان نامدار حالت من : | کاش گزینه همه موارد داشت اگه دوست دارین داستانی بخونید که متفاوت باشه مکانیک عشق رو بهتون معرفی می کنم اگر دوست دارین داستانی بخونید که ..... پژواک سکوت رو معرفی می کنم | ||||||||
| | |
| | #55 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : بالا پشت بوم
تشکرها: 7,243
تشکر شده 8,815 بار در 1,392 پست
کتاب مورد علاقه : شاهنامه حالت من : | ساسی مانکن.... ![]() باز اسم این پسره جاستینو اورد ![]() ... از آن برد گنج مرا دزد گيتي كه در خواب بودم گه پاسباني برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #56 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : .....
تشکرها: 1,791
تشکر شده 2,569 بار در 1,794 پست
کتاب مورد علاقه : ....... حالت من : | سرمو میکوبم به دیوار بهتره! ماندن همیشه خوب نیست... رفتن هم همیشه بد نیست... گاهی رفتن بهتر است.گاهی باید رفت... باید رفت تا بعضی چیز ها بماند... اگر نروی هر انچه ماندنیست خواهد رفت... اگر بروی شاید با دل پر بروی و اگر بمانی با دست خالی خواهی ماند... گاهی باید رفت و بعضی چیزها که بردنی ست با خود برد... مثل یاد،مثل خاطره ،مثل غرور... و انچه ماندنیست را جا گذاشت،مثل یاد،مثل خاطره،مثل لبخند... رفتنت ماندنی می شود وقتی که باید بروی،بروی... و ماندنت رفتنی میشود وقتی که نباید بمانی،بمانی... | ||||||||
| | |
| | #57 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : شيراز
تشکرها: 1,934
تشکر شده 53,871 بار در 281 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود،همسايه من حالت من : | استاد دانشگاه پارتی درد سر ساز http://www.forum.98ia.com/t894657.html | ||||||||
| | |
| | #58 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : فکر کن توی برگ های پاییزی چه فرقی میکنه
تشکرها: 1,060
تشکر شده 1,378 بار در 384 پست
حالت من : | گزینه 1 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید بی خیال است خیلی بیخیال همان کسی که تمام خیال من است ![]() ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #59 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : خونه
تشکرها: 11,180
تشکر شده 2,560 بار در 293 پست
حالت من : | جاستین بیبر مسلما" رمان های خاطرات خون اشام برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید به من اعتماد کن.هرگز نمی شود کسانی که زنجیر هایشان را می پرستند ازاد کرد.انها ازدی را در اسارت می بینند.فرقی با اسبی ندارند که دوباره برای بار کشی به اسطبل بر می گردد.به من اعتماد کن.این ها غالب افراد اند.به من اعتماد کن... | ||||||||
| | |
| | #60 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : teh
تشکرها: 8,237
تشکر شده 1,339 بار در 811 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | ساسی مانکن.... بیا با من دل و به دریا بزن حرف دلت و فریاد بزن تو این تباهی تو این سیاهی اینه درمان درد ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |