| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : RashT CiTy
تشکرها: 3,714
تشکر شده 9,859 بار در 1,240 پست
کتاب مورد علاقه : Sinuhe حالت من : | با بررسی کارنامه تعدادی از این سینماگران ایرانی که شاید در داخل کشور هم چندان شناخته شده نباشند، میبینیم که یک تیم کامل از لژیونرهای سینمایی در حال حاضر بر سر پروژههای بزرگ هالیوودی و اروپایی مشغول به کارند. سینماگرانی که چندین نامزدی اسکار و جوایز معتبر دیگر را در کارنامه خود ثبت کردهاند و شاید نام بسیاری از آنها به گوش شما نخورده باشد. ۷ چهره مهم این فهرست را انتخاب کردهایم که آشنایی با آنها خالی از لطف نیست. ![]() داریوش خنجی خنجی تاکنون با کارگردانان بزرگی همچون برناردوبرتولوچی، آلن پارکر، رومن پولانسکی، سیدنی پولاک، وونگ کار وای و وودی آلن همکاری کرده است. علاوه بر دو فیلم آخر وودی، «عشق» جدیدترین فیلم میشائیل هانکه کارگردان مشهور اتریشی را هم خنجی فیلمبرداری کرده که نخل طلایی کن ۲۰۱۲ را برد. ![]() رامین جوادی ![]() فرهاد صفی نیا سال گذشته هم صفی نیا به عنوان اولین ایرانی، تهیه و طراحی یک سریال مهم آمریکایی را به عهده گرفت. یکی دو سال قبل هم که صحبتهایی از اقتباس سینمایی رمان مشهور «دنیای قشنگ نو» توسط ریدلی اسکات به گوش میرسید، نام صفی نیا به عنوان نویسنده فیلمنامه مطرح بود. ![]() حسین امینی او در سال ۲۰۱۰ تریلر جاسوسوی «شانگهای» ساخته مایکل هفستروم را نوشت و امسال هم دو فیلم پرخرج را در اکران دارد؛ اکشن رزمی «۴۷ رونین» با حضور کیانو ریوز و فیلم فانتزی «سفیدبرفی و شکارچی» با بازی چارلیز ترون و کریستین استوارت. ![]() رامین بحرانی رامین بحرانی ۳۷ ساله که متولد آمریکاست، یکی از شناخته شدهترین چهرههای سینمای مستقل آمریکا محسوب میشود که فیلمهای بلند و همینطور فیلمهای کوتاه او در جشنوارههای کن، ونیز، برلین، تورنتو و ساندنس حضوری موفق داشته است. راجر ایبرت منتقد معروف شیکاگو سان تایمز، «چاپ شاپ» دومین فیلم بلند بحرانی را به عنوان ششمین فیلم برتر سینمای جهان در دهه اول قرن بیست و یکم و بحرانی را به عنوان برترین کارگردان دهه گذشته انتخاب کرده است! لئونارد مالتین هم آثار او را در فهرست ۱۵۱ فیلم برتری که دیده نشده قرار داده است. ![]() حبیب زرگرپور ![]() دانیال پاسدار پاسدار که پدرش ایرانی است، کار خود را با ایفای نقشی کوتاه در «تاپ گان» شروع کرد.. در بین کارهای قدیمی پاسدار «راه کارلیتو» اثر برایان دی پالما شاخصترین فیلم او محسوب میشود اما پاسدار با ایفای نقش در سریالها بود که به شهرت رسید. پاسدار علاوه بر حضور در سریالهای پرطرفداری همچون «خانه دارهای مستاصل» و «کسل» یکیک از نقشهای اصلی سریال پربیننده «قهرمانان» را هم برعهده داشت. مهربان باش... و به هر کس میرسی لبخند بزن. تو نمیدانی به آدمها چه میگذرد، شاید لبخندت برایشان مانند گنجی ارزشمند باشد و آنها بسیار به آن لبخند محتاج باشند...! "کریستین ام هاپرت" ![]() ویرایش توسط SinaHp : ۱۷ تير ۱۳۹۱ در ساعت ۱۲:۵۱ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : فعلا کره زمین
تشکرها: 2,465
تشکر شده 2,800 بار در 613 پست
کتاب مورد علاقه : اوستا حالت من : | ممنون جالب بود من ایرانی نیستم چون موقعه ای که بچه بودم تو گوشم عربی خوندند من ایرانی نیستم چون عربها پ ندارند به پارسها میگن فارس و ما هم همینو میگیم من ایرانی نیستم چون به جای درود میگم سلام و به جای بدرود میگم خداحافظ من ایرانی نیستم چون هنوز نمیدونم کورش کیه و چه کرد اما خوب میدونم این عربها کی هستند.من ایرانی نیستم چون در برابر از بین بردن تاریخ کشورم سکوت کرده ام من ایرانی نیستم چون به جای اینکه به کورش بگم کورش بزرگ میگم کورش کبیر من ایرانی نیستم چون نمیدونم روز کورش بزرگ کی هست(7 آبان) و این روز فقط درتقویم ایران نیست؟! اینها میخواهند اصل و نصب ما ایرانیها رو با مشتی عرب کثیف مقایسه کنند و حتی به ذلت بکشند پس غیرتت کجا رفته ایرانی............. گروهی برای مشاورهhttp://www.forum.98ia.com/group1600.html | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : کـــــــــرج
تشکرها: 9,014
تشکر شده 6,182 بار در 1,113 پست
کتاب مورد علاقه : جامعـه شناسی خودمانـی حالت من : | اوکی مرسی
| ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹
تشکرها: 267
تشکر شده 215 بار در 150 پست
حالت من : | به به دانیال پاسدار ... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : پایتخت
تشکرها: 7,422
تشکر شده 4,235 بار در 893 پست
کتاب مورد علاقه : می گل حالت من : | ممنون جالب بود عروس هفت میلیونی | مریم دخت14 کاربر انجمن سلام ممنون میشم به رمان منو مریم یه سر بزنید سِودا | solia ومریم دخت14 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : توي رماناي عاشقونه
تشکرها: 1,273
تشکر شده 38,947 بار در 462 پست
کتاب مورد علاقه : قرارنبودتوسكاافسونگر حالت من : | واقعا باعث افتخاره | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 707
تشکر شده 157 بار در 96 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | مرسیییییییییییییی | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : ایران
تشکرها: 1,891
تشکر شده 621 بار در 421 پست
کتاب مورد علاقه : آهنگ زندگی من حالت من : | جالب بود مرسی هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت هیچوقت یک پرنسس نمیشد ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : بیمارستان
تشکرها: 4,060
تشکر شده 1,851 بار در 716 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | باعث افتخاره درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : هرکجا دل خوش باشه
تشکرها: 23,298
تشکر شده 4,485 بار در 499 پست
کتاب مورد علاقه : داستانهای زیبای98ia حالت من : | واقعا عالی بود . ایرانی ها همه جا تکند. زندگی تفسیر سه کلمه است . خندیدن بخشیدن فراموش کردن پس :بخند ..... ببخش...... و ......فراموش کن ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |