| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر بارون....تو بیابون....(قافیه رو داشتی...!؟
تشکرها: 174
تشکر شده 2,068 بار در 551 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت-مهر و مهتاب حالت من : | پست بسیار مفید : +12 امتیاز سلام..احسان عليخاني كه امسال با برنامه سال تحويل شبكه دو سيما جلوي دوربين تلويزيون رفت، بعد از اين برنامه در مصاحبه هاي مطبوعاتي خود اعلام نمود كه ماه رمضان امسال، بار ديگر با برنامه ماه عسل به شبكه سوم سيما خواهد آمد. بود اما به نظر مي رسد با اتفاقاتي كه در برنامه سال تحويل افتاد بايد آرزوي اجراي دوباره ماه عسل را به دست فراموشي بسپارد چرا كه مسولين عالي رتبه صدا و سيما راي به ممنوع الكاري عليخاني داده اند و حداقل تا يك سال تصوير اين مجري تلويزيون از جعبه جادويي ديده نخواهد شد. البته به جز موضوع ممنوع الكاري خبرهايي به گوش مي رسد مبني بر اينكه مسولين صدا و سيما از فرم يكنواخت ماه عسل دل خوشي نداشتند و از ابتداي امسال راي به تعويض مجري و فرم برنامه بودند. بر همين اساس شنيده هاي ما حاكي از آن است كه مسولين شبكه سه قصد دارند برنامه ماه عسل را امسال هم روي آنتن ببرند.. اما با اين بار يك سورپرايز جديد! مجري امسال ماه عسل يكي از مجري هاي محبوب شبكه سه خواهد بود كه در سال اخير محبوبيت بسيار زيادي براي خود دست و پا كرده است.. لازم به ذكر است انتشار خبر غيبت عليخاني در ماه عسل 91 به دليل قانون ممنوعيت صحبت كردن مجري مرد با مهمان خانم، كذب محض است و تنها دليل كنار گذاشته شدن عليخاني، نارضايتي مسولين از اجراي يكنواخت احسان عليخاني و ممنوع الكاري اوست و دليل ديگري ندارد.. ![]() ![]() ![]() ![]() احسان علیخانی از اتفاقات به وجود آمده برای «ماه عسل» از مسوولان شبکه سه دلخور است و حتی این شرط را مطرح کرده که در صورت ادامه یافتن برنامه، نام آن باید تغییر کند. حتی شنیده می شود او از دوستان و همکاران خود نیز خواسته به احترام او پیشنهاد اجرای این برنامه را با نام ماه عسل قبول نکنند. توصیهای حرفهای و زیرکانه که فقط میتواند از سوی یک مجری حرفهای مطرح شود و علیخانی نیز پس از سال ها اجرای موفق قطعاً قواعد این حوزه را به خوبی می شناسد و الفبای آن را بلد است. البته باید علیخانی را در این باره تا حدود زیادی محق دانست، چرا که این اقدام مسوولان شبکه سه در حالی صورت می گیرد که او نوروز امسال یکی از پرمخاطب ترین ویژه برنامه های تحویل سال را برای شبکه سه تدارک دید. برنامه ای که با وجود استقبال و رضایت فراوان مردم، ناخواسته زمینه حذف مقطعی او را به دلیل طرح برخی مسائل در این برنامه فراهم کرده است. اجرای ویژه برنامه ماه رمضان 91 به علی ضیا محول شده ![]() چـرا سـاکـت نـمـی شـوی؟ صـدای نـفـس هـایـت در آغـوش او از ایـن راه دور هـم آزارم مـی دهـد… لــعــنــتــی… آرامـتـر نـفـس نـفـس بـزن! از تمام سیگار ها… از اشک ها… و از شکایت ها که بگذریم، باید اعتراف کنم… مـــــادرم که میخندد… خوشبختم! | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # HOORIA #, "Giti", *naghme*, Abandokht, abby7, AYDA alone, bipardeh, cheshmaloo, elnaz 90, hala, kimia narenji, kurda smahlt:<, mahuniya, mona246, NO ONE, orange1366, pakrokh, parie naz, rezi_7m, нαηιєн, Sahar.M, sasa75, shakiba-70, shivapatter, silverstar, sky daughter, snow lily, virgo76, Z.Sattari, الهه شرقی, خانم فسقلی, خوشگلم من, سمیرا 64, شاپرک13, نسـرین, پروانه!, کنکور تجربی 139 |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : قاره کوچک
تشکرها: 1,301
تشکر شده 673 بار در 186 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه. الهه شرقی. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز علی ضیا مجری خوب و توانمندیه ولی ماه عسل فقط با احسان علیخانی ماه عسله!!!!!!!!!!! چه کسی میتواند با دختران شرقی دوئل کند; وقتی نگاهشان دست را از حرکت باز میدارد....!!!![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,840
تشکر شده 806 بار در 580 پست
کتاب مورد علاقه : برایم بمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آخی چه حیف. و من هنوز عاشقم آنقدر که می توانم هر شب - بدون آنکه خوابم بگیرد از اول تا آخر بی وفایی هایت را بشمارم و دست آخر همه را فراموش کنم آنقدر که می توانم اسمت را روی تمام آبهای دنیا بنویسم و باز هم جا کم بیا ورم آنقدر که می توانم شب ها طوری به یادت گریه کنم که خدا جایم را با آسمان عوض کند! و من هنوز عاشقم آنقدر که میتوانم چشم هایم را ببندم و خیال کنم: شاید دوستم داری !!!! | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : زيرآسمان پرمهرخدا
تشکرها: 2,643
تشکر شده 2,176 بار در 727 پست
کتاب مورد علاقه : عاشقانه.روانشناسي.شعر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اصلا يكنواخت نيس اجراش خيلي با احساسه همه چي تمومه....واي خيلي ناراحت شدم بهترين بود حيف شد ![]() ماه عسل فقط عليخاني و بس | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 3,352
تشکر شده 3,518 بار در 817 پست
کتاب مورد علاقه : شروع از پایان،بازگشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز علیخانی خوبه رمان دوست خوبم نغمه 13 میخواستم عروس باشم، نه عروسک http://www.forum.98ia.com/t788908-post8480343.html | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : سرزمین پارسی˙•٠•●❤
تشکرها: 4,264
تشکر شده 2,689 بار در 996 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن♥ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چقدر کاراشون بی معنیه چیکار این داشتن دیگه متاسِـــــفَـــــــــــــ ـم کــــِــــــــــــــــهــ ــــ تـــویـــــــــــ فَــــرهَــــــنگــــــــ ـی بـُـــــزرگـــــــــ شُــــدمـــــــ کـــــــــــــِه مـــــــردُمـــــش تـــَصَور مــــــــی کـُــــنند بــــــــا انـــــــدوه بـــِــــــهــــــ خـــــــــــدا نزدیـــــــــکتـَــــــــ رند _______________________________ ســـــــاده لـــــــباس بپوشـــــــــ ســـــــاده راهـــــ بــــرو امـــــــــا در بـــرخــــورد بـــا دیــــگران ســـــاده نــــــــباشــــ چـــــرا کـــــه نـــشـــانه مـــیــــگیرند ســــــادگــــیــــت را بــــرای در هـــــم شکــــستـــــن غـــــــرورت...! | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : 4بانده(کرررررج)
تشکرها: 3,162
تشکر شده 1,331 بار در 912 پست
کتاب مورد علاقه : جدال پر تمنا و قرار نب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مثلا" که چی؟؟؟ ![]() چیو میخوان ثابت کنن یک رنگ که باشی زود چشمشان را میزنی خسته میشوند از رنگ تکراریت................ این روزها دوره ی رنگین کمانهاست.................................... ![]() | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : گیلان عزیز
تشکرها: 1,868
تشکر شده 1,647 بار در 489 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ای وای چه حیف شد! حالا خداکنه همون علی ضیا بیاد.نرن باز یکی مثه حسن جوهرچی رو بیارن!![]() بیا لبخند بزنیم،بدون انتظار هیچ پاسخی از دنیا... ![]() رمانهایی که میخونم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رمانهایی که نباید از دست بدین: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰
تشکرها: 1,458
تشکر شده 1,003 بار در 308 پست
| پست معمولی : 0 امتیاز به کسی نگین ، ولی احسان بعضی حرفا رو میزد و از بعضی ها انتقاد میکرد که به مذاق بعضی ها خوش نیومد ... باید ساکت و حرف گوش کن باشی تا بمونی .... ■ مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً به خود یقین دارند در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند! "برتراند راسل " ویرایش توسط r-mojtaba : ۱۴ تير ۱۳۹۱ در ساعت ۰۴:۲۳ قبل از ظهر | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : تو زندان مامان جونم
تشکرها: 4,434
تشکر شده 15,185 بار در 1,708 پست
کتاب مورد علاقه : آکمان. همسایه من حالت من : | پست معمولی : 0 امتیاز برن گمشن ماه عسلمون ماه تلخ کردن با اون ضیاشون به خدا یه وضعی شده پدرمون در اوردن رمانم به اسم اکمان: ![]() http://www.forum.98ia.com/t446735.htm l نقد رمان اکمان؟ ![]() http://www.forum.98ia.com/t448087.html | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |