| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : تو مرز بین دنیای واقعیت و مجازی
تشکرها: 5,655
تشکر شده 72,242 بار در 3,233 پست
کتاب مورد علاقه : باورم کن،بانوی سرخ حالت من : | پست بسیار مفید : +36 امتیاز عکس جلد ویرایش شد. خلاف قوانین انجمن سلامی دوباره به شما دوستان عزیز که تا اینجا مارو همراهی کردید.... این جلد رمان هم کارغزل91 هستش دستش واقعا درد نکنه خوشگله مگه نه؟! ![]() خب فکر کنم تا اینجا یه چیزای خیلی کمی دستتون اومده باشه ولی خب من باز پخش خلاصه رمان رو بگم:يه اكيپ 3 نفره دختر که برای دانشگاه تو شیراز قبول شدن اما خوابگاها همه پر بوده بعد مي گردن دنبال خونه كه به يه اكيپ 3 پسر برميخورن كه اونام همين مشكلو داشتن ولي با اين تفاوت كه خونه پيدا كرده بودن ولي شرط صابخونه كه يه پيرمرد تعصبي ايراني بوده متاهل بودن اوناس..... امیدوارم تا اینجا خوشتون اومده باشه.... من از همه کسانی که تو نوشتن این رمان همراهیمون کردن تشکر میکنم چون زیادن دیگه از همه تشکر میکنم و امیدوارم شماهم با نقدای خوب و مثبت و منفیتون به ما کمک کنید... درضمن لطفاً مثبت و تشکر هاتون هم زیاد بشه که بچه ها روحیه بگیرن و تند تند بذارن دیگه....... ![]() و نکته ی بعدی اینه که از گذاشتن پستای اینجوری مثل: خوب بود، بد بود، کی میذاری، عالیه ، ادامه بده و.... استفاده نکنید و نقداتون خوب باشه و به ما کمک کنه..... خب دیگه بریم حالا نوبت شماس که با نقدای طلاییتون حال مارو جا بیارید! ![]() عشق به توان6 |غزل، مینا، نگین (کاربران انجمن) همراه باشید با رمان جدیدم...آرامش... از امشب![]() ♥اوجخوشـبخـتی ستـــ وقتـی کســی بـاشد که تــــــــــو را آنگونــهدوستــ داشتـه باشـد کهدلتــ میـخواهــد♥♥ برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید کم کم دارم به حافظ هم شک می کنم... *** دو تا صدا رو خیلی دوست دارم .. یکی صدای خودت وقتی که هستی ، یکی صدای اس ام اسِت وقتی که نیستی.... ! ویرایش توسط *~MoonGirl~* : ۱۱ مرداد ۱۳۹۱ در ساعت ۰۲:۱۰ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *Aida Banoo*, *mahdis*, - heDeh -, -ShaDi-, ...teresa..., Aramesh_Darya, arezoo68, aurora15, ayda3, breathe, darya..., doni.m, EHSAS76, fathemeh, hoaya, honey08, joana, khatereh14, khiyal99, mahsa_r, minaaram, miss fati, Miss.Aima, ms-mn, nafas_sheytoon, negar1373, negin kh5, parsa98, patrin, R*A*Z, s-engineer, sadaf.sh, silentart, tondar1365, tt.raha, Zjooojooo, ~ MisS Fati ~, ~star hani~, ارمغان شادی, بلوم و استلا, جان کریستوفر, دریایی, رها_hd, ساردین69, عسلی من, غزل91, لیلاحمیده, ♥GELAREH♥ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : تو تخیلاتم
تشکرها: 7,850
تشکر شده 5,017 بار در 1,144 پست
کتاب مورد علاقه : سرزمین دهم،انی شرلی حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز اهم....اهم خوب من اومدم با نقدام اول اینکه اسم رمان عالیه این چند پست اولو که خوندم خوشم اومد خسته نباشید همگی ![]() فقط یه چیزی تکراری نشه عین بقیه ی رمانا که صیغه میخونن بعد تند تند عاشق هم میشن و اینا ولی هنوز زوده تا نقد کنیم ![]() من تند تند میام این جا اصلا نگران نباشید فقط زیادی حرف میزنم ببخشید.جلد رمانم خیلی خوشگله قشنگ به رمان میاد دوباره میاما فقط غلط املایی یه خورده داشت که خودتون درستش کنین دیگه دوستام موفق باشید بچه ها ![]() مجــــازی هستیم امــــا دلمــــــان مجازی نــــیست میشکند حواست به تایــــپ کردنت باشــــد! رمان های خودم: واژه های مبهم|گروهی از نویسندگان انجمن نودهشتیا![]() یکی از ما شش نفر|nafas_sheytoon حرفی نیست|nafas_sheytoon رمان هایی که دوسشون دارم و میخونم : برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : هرکجا که باشم آسمان مال من است
تشکرها: 1,306
تشکر شده 39,559 بار در 477 پست
کتاب مورد علاقه : آسمان دیشب آسمان امشب حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز نقل قول:
يكم سختي داره كل كل داره غرور داره كه همشون كم كم كنار ميرن تا عشق بياد | |||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : آتلانتیس
تشکرها: 15,860
تشکر شده 225 بار در 77 پست
کتاب مورد علاقه : تلخون حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز من که تا اینجاش خیلی خوشم اومد از رمانتون،دستتون درد نکنه فقط اگه امکانش باشه که تو شروع هر پست بنویسید که از زبون کیه خیلی عالی می شه. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : تو مرز بین دنیای واقعیت و مجازی
کتاب مورد علاقه : باورم کن،بانوی سرخ حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : رویا
تشکرها: 8,790
تشکر شده 54 بار در 16 پست
کتاب مورد علاقه : حشاشین- مفتش و راهبه حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز سلام خدا قوت راستش داستانتونو تا اینجا خوندم خوب بود فقط اینکه نمیشه هر سه نویسنده از زبان یکی از شخصیتها داستان رو روایت کنند من واقعا گیج شدم و احساس کردم داستان نیاز نداره از زبون همه نقل بشه موفق باشید | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : باورم کن،بانوی سرخ حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
من خودم شقایق غزل نفس نگین میشا این دیگه مشخصه پس اگه هرکدوم از مارو دیدید میفهمید کدوم نفسه کدوم میشا یا اینطوری ولی خب ما قبلش بازم مینویسیم که الان نوبت شقایقه یا نه..... بعد یه جوری درستش میکنیم که اگه برای پی دی اف هم بخواد درست شه خواننده گیج نشه........ ممنون که نظر دادی دوست عزیز | |||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : امارات
تشکرها: 6,807
تشکر شده 260 بار در 117 پست
کتاب مورد علاقه : قرعه به نام سه نفر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز داستان خوبی هستش ..فقط همونطور که دوستان گفتن اگه قبل از پاراگراف بنویسید داستان از زبون کدوم دختر روایت میشه ممنون میشم که گیج نشیم وبهتر متوجه شیم ..ممنون وموفق باشید ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران - شهرک غرب
تشکرها: 7,845
تشکر شده 1,584 بار در 284 پست
کتاب مورد علاقه : رمان کاربرا 98ia حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام عزیزم ... ![]() رمانتون داستانش جالب .. این موضوع با اینکه تکراریه اما مخاطب زیاد داره .. معموولا" خیلیاااا اینجور رمانا رو دوست دارن !! .. اما بااینکه موضوع تکراریه ( و البته مورد علاقه من ) .. اما جدیده ... ! .. جای مانور خیلی داره ..![]() رمانتون کشش داره .. سر هم نمیکنید بنویسید ... اتفاقا که کش پیدا میکنه داستان هم قشنگ میشه .. آدم هی میخواد اونو دنبال کنه ! ![]() پست هاتونو طولانی تر کنید .. مثلا جای اینکه دو تا پست کوتاه بذارید اونو به یدونه پست بلند بذارید ... ![]() منتظر بقیه اشم ... ... هرچقدر رمان بره جلوتر بازدیدااا بیشتر میشه ... مرسی عزیزمممممممممم ( از 3تاتون )![]() ![]() هر وخــت کــه حوصــلـه نـداری و دوس داری تـنـهـا باشی، همـه میریزن سـَـرِتـــ ؛ امـــا هـر وخــت میخوای بـا یـکـی حرفــ بزنـی ، هیچکـس دور و بــَـرِتــ نـیـس . . . کـلاً وخـتـی حـالــت بـــده ، شرایط برای بــدتر شدن حــالــت جـور میـشــه . . ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : هرکجا که باشم آسمان مال من است
تشکرها: 1,306
تشکر شده 39,559 بار در 477 پست
کتاب مورد علاقه : آسمان دیشب آسمان امشب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |