| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : خوزستان _ آغاجاری
تشکرها: 38,138
تشکر شده 50,772 بار در 14,147 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت | ![]() ﭼـﻘـﺪﺭ ﺧـﻮﺑـﻪ ﺑـﻌـﻀـﯽ ﺍﺯ ﺁﺩﻣـﺎ ﺑـﺪﻭﻧـﻦ ﮐـﻪ ﺍﮔـﺮ ﭼـﻴـﺰﯼ ﺭﻭ ﺑـﻪ ﺭﻭﺷـﻮﻥ ﻧـﻤـﻴـﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﺳـﺎﺩﮔـﯽ ﻧـﻴـﺴـﺖ !!! ﺷـﺎﻳـﺪ ﺩﺍﺭﯼ ﺣـﺮﻣـﺖ ﻳـﻪ ﺭﻭﺯﺍﻳـﯽ ﺭﻭ ﻧـﮕـﻪ ﻣﯽ ﺩﺍﺭﯼ ﮐـﻪ ﺍﻭﻧـﺎ ﻳـﺎﺩﺷـﻮﻥ ﺭﻓـﺘـﻪ . . . دوباره عاشقم کن | خانومی کاربر انجمن در گرگ و میش نگاه تو | رز صورتی ... کاربر انجمن | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش اخبار ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : همه جای ایران سرای من است.
تشکرها: 27,946
تشکر شده 34,746 بار در 16,084 پست
کتاب مورد علاقه : کتب عرفانی حالت من : | خودت خوشگلتر از عروسکت هستی فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزاء بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد...... کوروش بزرگ![]() ![]() مثل لحظه ای که باغ, در ترنم ترانه شکوفا میشود, غرق در شکوفه میشود روزگارتان بهـار لحظه هایتان پر از شکوفـه باد. سال نـو مبارک | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : همین جا!!!!!!!
تشکرها: 23,029
تشکر شده 15,305 بار در 6,616 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | رنگ بندیش به تو نمیاد سال نو ، از آغوش مطهر خداوند فرا میرسد وقلب من نیایش می کند: خدایا! مرا متبرک کن تا هر روز که در راه رسیدن به «تو» گام بر میدارم با تحسین و حیرت زیبائی را بجویم که همانا سرشت «تو»ست. خدایا مرا برکت آن بخش که هر روز وظیفه خویش را به انجام برسانم به برادران و خواهرانم یاری برسانم تا بار خود را در فراز و نشیب زندگی بر دوش کشند. و هر روز نیایش کنم: در آفتاب و باران بادا که خواست «تو» تحقق پذیرد. آمین | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : بگرد و پیدا کن
تشکرها: 225
تشکر شده 919 بار در 181 پست
کتاب مورد علاقه : اتل متل توتوله گاوه مم حالت من : | من نفهمیدم چی به چیه این عروسکه یا واقعی اصلا تو چند سالته؟ نامم را پدرم انتخاب کردنام خانوادگیم را جدم...دیگر بس است!راهم را خودم انتخاب میکنم | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخت ایران زمین
تشکرها: 2,475
تشکر شده 4,715 بار در 1,208 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | منم میخوام!ی رنگ دیگه میگرفت مامانت خب!! خیانت میکنیم هردو ولی فرق میکنیم با هم تو با غریبه میخندی و من با گریه میخوابم | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : جهنم
تشکرها: 9,004
تشکر شده 4,422 بار در 1,659 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده حالت من : | آره خوشگله خدايا… در انجماد نگاه هاي سرد اين مردم… دلم براي ” جهنمت ” تنگ شده است | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 32,993
تشکر شده 18,103 بار در 3,991 پست
حالت من : | آده پیشی جون خیلی نازه با اون رنگش بر ما گذشت، نیک و بد اما تو روزگار ! فکری به حال خویش کن! این روزگار نیست... ((عماد خراسانی)) | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : خونمون
تشکرها: 550
تشکر شده 454 بار در 312 پست
کتاب مورد علاقه : رمان آسانسور حالت من : | ناناسي مباركت باشه كاش در ظلمت شب در همان لحظه كه مهتاب به خود ميپيچد وهمانجا كه سكوت شكل حادثه از درد به خود ميگيرد كاش يك لحظه فقط چهره تار اتاق روشن از نور وجود تو شود و تو انباشته از بودنها در كنارم باشي و دلم با تو آن تنهايي يكدم از شوق نگيرد آرام.... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : خوزستان
تشکرها: 1,231
تشکر شده 186 بار در 136 پست
کتاب مورد علاقه : حافظ حالت من : | ای جاااااااااان خودت که خوشکلتری. کاش میدانستی جهانم بی تو «الف» ندارد... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : یکی از شهرای اصفهان
تشکرها: 5,364
تشکر شده 2,991 بار در 1,174 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت و .... حالت من : | خیلی نازه......خوش به حالت....من دو سالی میشه که از کسی عروسک هدیه نگرفتم......دلم عروسک بره ناقلا میخواد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() روز شمار مرگ... تنها کمتر از 57روز باقی مونده... کمتر از57 روز تا کنکــــــــــور... ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |