| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با محدود شدن امضا فقط در یک پست از صفحه موافقید؟ | |||
| بلی | | 128 | 86.49% |
| خیر | | 20 | 13.51% |
| رأی دهندگان: 148. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,350 بار در 5,617 پست
| پست بسیار مفید : +7 امتیاز بعضی از کاربران امضاهای بسیار بلند و عکسهای بسیار سنگینی توی امضاشون قرار میدند که باعث میشه صفحات سایت بسیار طولانی بشه و سرعت لود صفحات بیاد پایین . در صورتی که این روند ادامه پیدا کنه و کاربران امضاهای سنگین و طویل بذارند ، برای یوزرشون محدودیت قرار داده میشه و ممکنه هفته ها یا ماه ها نتونند از امضا استفاده کنند . پس لطفا قبل از اینکه توی امضاتون از عکس استفاده کنید ، روی عکستون کلیک راست کنید و روی Properties کلیک کنید و سایز عکستون رو ببینید که بیشتر از 15 کیلوبایت نباشه (حالا کمی بیشتر شد هم مشکلی نداره) یعنی مجموع عکسهایی که توی امضا قرار میدید 15 کلوبایت نباشه . عرض و ارتفاعش زیاد نباشه . اگه نوشته میذارید سعی کنید که متنتون بیشتر از 5 خط نشه که هی صفحه کشش بیاد و برای خوندین یه پست 10 کلمه ای باید یه عالمه متن و نوشته رو هم مرور کنیم . پس : 1- والپیپر توی امضاتون قرار ندید . 2- دفتر خاطرات و دفتر شعرتون رو توی امضاتون قرار ندید . همچنین قابلیتی ایجاد شده که اگر کاربری توی یک صفحه از تاپیک بیشتر از یک پست داشته باشد فق اولین پست اون کاربر نمایش داده میشود . یعنی امضاتون فقط در یک پستتون توی هر صفحه نشون داده میشه . تمامی این محدودیت ها برای راحتی شما دوستان قرار داده میشه و مطمئن باشید هیچ گونه سود یا ضرری واسه من نداره من فقط می خوام کاربرانی که سرعت اینترنتشون پایین ـه و یا کسانی که دوست ندارند صفحات شلوغ باشه راحت باشند . لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| پست معمولی : +1 امتیاز دوستان نظر سنجی اضافه کردم . در صورتی که موافق هستید توی امضاها محدودیت گذاشته بشه برای هر صفحه روی بلی کلیک کنید و اگه مخالف هستید روی خیر کلیک کنید . الان امضای منو توی این پست ببینید . هیچی وجود نداره و خالی و تر و تمیزه . به نظر خودم که اینطوری خیلی بهتر و منظم تره . اما نظرات کاربران هم مهم ـه و اگه مخالفین آراشون بیشتر باشه محدودیت رو بر میدارم . | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !Mehrabune topol, (سایه), * Star, **sevdayi **, *Ghazal*, -2nya-, .ELHAM., .rima., aili, arnavaz, asal, Asal88, Astrgirl, avazkhamoosh, ayda90, behi_jooon, Darya_secret, elahe.goddess, elahe70, Elnaz, Elysium, farahi, farnaz mt, farshid23, gogoli, golyas.com, Guest2, h.douce.h, HAM!D, harimeshgh, Maedeh, Mahbib, mahdiyeh, mahsama, Mahtab70, miley, Mina, miss.no1.2004, niazruby, paradise, radon, REAL LOVE, samane7, shaayan, shadi.d.h, shirin1366, Sonetto, spoorg, tina_1390, yasam, zb7373, آنالیا, خانم فسقلی, خواجه, ستاره یخی, شبنم, مهستی, ناهور, هانی عسل, پاسارگارد, پرهوده, پروانه! |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام فکر نمی کنم کسی مخالف باشه این محدودیت برای ماها که از اینترنت حجمی استفاده می کنیم بسیار مناسبه هر باز که صفحه ای رو باز می کنید کلی عکس لود نمیشه دستت درد نکنه | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !Mehrabune topol, (سایه), **sevdayi **, *Ghazal*, *GolDeN*, -2nya-, .ELHAM., .rima., Admin, aili, alonesachlie, Asal88, Astrgirl, avazkhamoosh, ayda90, behi_jooon, Darya_secret, elahe.goddess, elahe70, Elysium, farahi, farnaz mt, fatima_59, gogoli, golyas.com, Guest2, harimeshgh, Maedeh, mahbano, mahsama, Mahtab70, miley, Mina, nemesis, novin, paradise, parsa.a, REAL LOVE, saghar23, samane7, sasha, shaayan, shadi.d.h, shirin1366, spoorg, s_donia323, zb7373, آنالیا, آنیتا, خانم فسقلی, خواجه, سیب شیرین, هانی عسل, پرهوده, پروانه! |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر اسمون خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : رمان ربه کا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به نظر من هم اگه عکس تو امضاها نباشه خیلی بهتره | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | (سایه), **sevdayi **, .ELHAM., Admin, Astrgirl, ayda90, behi_jooon, Darya_secret, elahe70, f.alma, golyas.com, Guest2, harimeshgh, Maedeh, mahbano, mahsama, miley, Mina, novin, parsa.a, samane7, shaayan, shadi.d.h, shirin1366, spoorg, خانم فسقلی, سیب شیرین, هانی عسل, پرهوده |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: خونه مون...
(View Stats)
تشکرها: 26,640
تشکر شده 25,959 بار در 4,276 پست
کتاب مورد علاقه : پیامبر و دیوانه | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگه عکس نباشه خیلی بهتره چون صفحه ها برای اونایی که ADSL یا اینترنت سرعت بالا ندارن خیلی سخت میاد! | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #6 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال گفتگوی آزاد | بدون امتیاز : 0 امتیاز درسته ما دیال آپی ها که از سرعت پایین برخورداریم با این مشکل زیاد مواجه میشیم تا یه تصویر توو امضا باز بشه چند دقیقه طول میکشه |
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: قلب کسانی که دوستم دارند
(View Stats)
تشکرها: 429
تشکر شده 3,212 بار در 661 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به نظز من هم محدودیت داشنه باشه.......اگر هم از عکس اسنفاده نکنن خیلی بهتره خودتان را سفت بچسبید. ارزان نفروشید خودتان را؛ به لبخندی، به حرفی، به نقلی، به هدیه ای، به اندک توجهی یا حتی به مبلغی ناچیز. ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
| پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
بله مطمئنا اینطوری خیلی بهتر و منظم تره . البته شما فقط یک بار یه فایلی رو لود می کنید و از اکانتتون کم میشه . اون فایل توی کش مرورگرتون باقی می مونه و در نتیجه بار بعد که بخواید ببینید دیگه عکس لود نمیشه و هیچ گونه پهنای باندی از اکانتتون کم نمیشه . مثلا همین تبلیغات بالا . بر فرض شما اگه روزی 50 بار صفحات سایت رو ببینید باید حدود 5 مگابایت از پهنای باندتون فقط به خاطر تبلیغات کم بشه . که این 100% اشتباه ـه . شما تا وقتی که از این مرگر استفاده می کنید و کش مرورگتون رو پاک نکنید ، فقط یک بار اون تصاویر لود میشه . یعنی شما برای ماه ها اون تصویر رو فقط یک بار لود می کنید و فقط یک بار از پهنای باند اینترنتتون کم میشه . یعنی برای تبلیغات فقط 100 کیلوبایت از پهنای باندتون مصرف میشه . پ.ن : ستاد توجیه سازی تبلیغات . | |||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !Mehrabune topol, (سایه), **sevdayi **, -2nya-, .ELHAM., .rima., aili, Astrgirl, behi_jooon, Darya_secret, elahe70, Elysium, farnaz mt, fatima_59, gogoli, golnaghshetavous, golyas.com, Guest2, HAM!D, Maedeh, mahdiyeh, miley, Mina, nemesis, paradise, parsa.a, rana-021, REAL LOVE, samane7, shaayan, shadi.d.h, Sonetto, spoorg, آنیتا, خانم فسقلی, خواجه, ستاره یخی, شبنم, ناهور, هانی عسل, پرهوده, گلنار |
| | #9 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال گفتگوی آزاد | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلامتی ادمین صلوات بلند بفرست... |
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,850
تشکر شده 147,151 بار در 14,762 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به نظر منم فکر خوبیه، یا اگه کسایی که موافق نیستن با قرار ندادن عکس، یه محدودیتی بذارین که فوقش که 50 کیلوبایت بیشتر نشه عکسشون! فونت هم مثل ِانجمنی قبلی فقط یه محدودیتی مشخصی باشه فک کنم خوبه ![]()
| ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امضا, تاپیک, در, شدن, محدود, ها |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |