بازگشت   نودهشتیا > تالار اصلی > سرآغاز / به نودهشتیا خوش آمدید ! > قوانین و اطلاعیه های انجمن ها

تبلیغات 
اقامت و مهاجرت به بهترین کشورهای جهان وام 4 درصد خود اشتغالی
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با محدود شدن امضا فقط در یک پست از صفحه موافقید؟
بلی 128 86.49%
خیر 20 13.51%
رأی دهندگان: 148. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

ارسال موضوع جدید  موضوع بسته شد

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۰۲:۴۱ بعد از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
مدیر کل سایت

Admin آواتار ها

پست بسیار مفید  +7 امتیاز     
پیش فرض محدود شدن امضا در تاپیک ها

بعضی از کاربران امضاهای بسیار بلند و عکسهای بسیار سنگینی توی امضاشون قرار میدند که باعث میشه صفحات سایت بسیار طولانی بشه و سرعت لود صفحات بیاد پایین .
در صورتی که این روند ادامه پیدا کنه و کاربران امضاهای سنگین و طویل بذارند ، برای یوزرشون محدودیت قرار داده میشه و ممکنه هفته ها یا ماه ها نتونند از امضا استفاده کنند .
پس لطفا قبل از اینکه توی امضاتون از عکس استفاده کنید ، روی عکستون کلیک راست کنید و روی Properties کلیک کنید و سایز عکستون رو ببینید که بیشتر از 15 کیلوبایت نباشه (حالا کمی بیشتر شد هم مشکلی نداره)
یعنی مجموع عکسهایی که توی امضا قرار میدید 15 کلوبایت نباشه .
عرض و ارتفاعش زیاد نباشه .
اگه نوشته میذارید سعی کنید که متنتون بیشتر از 5 خط نشه که هی صفحه کشش بیاد و برای خوندین یه پست 10 کلمه ای باید یه عالمه متن و نوشته رو هم مرور کنیم .
پس :
1- والپیپر توی امضاتون قرار ندید .
2- دفتر خاطرات و دفتر شعرتون رو توی امضاتون قرار ندید .

همچنین قابلیتی ایجاد شده که اگر کاربری توی یک صفحه از تاپیک بیشتر از یک پست داشته باشد فق اولین پست اون کاربر نمایش داده میشود .
یعنی امضاتون فقط در یک پستتون توی هر صفحه نشون داده میشه .

تمامی این محدودیت ها برای راحتی شما دوستان قرار داده میشه و مطمئن باشید هیچ گونه سود یا ضرری واسه من نداره من فقط می خوام کاربرانی که سرعت اینترنتشون پایین ـه و یا کسانی که دوست ندارند صفحات شلوغ باشه راحت باشند .

لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره .
قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید .

آپلود فایل و عکس

بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم!
Admin آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
!Mehrabune topol, # NEGAR #, (سایه), * Star, **sevdayi **, *dorsa*, *Ghazal*, *GolDeN*, -2nya-, -ALI-, -ava-, -Nasrin-, ...PANI, .ELHAM., .EMO BOY., .rima., aili, ali-2020, alonesachlie, arnavaz, Artemisa, aryana1366, asal, Asal88, Astrgirl, Ati__377, avazkhamoosh, Avishanm, ayda90, barooni, behi_jooon, boyegandom, chandiny, Darya_secret, elahe.goddess, elahe70, Elnaz, Elysium, Esperichoo, f.alma, fandogh jon, farahi, farizad, farnaz mt, farnaz58, farshad1032, farshid23, fatima_59, fatosh, frosan, gogoli, golnaghshetavous, golyas.com, Guest2, h.douce.h, HAM!D, harimeshgh, hasti72, Jemmy, katerina petrova, m2reza, Maedeh, Mahbib, mahdis23, mahdiyeh, mahsama, Mahtab70, masoumeh, matador_ak, miley, Mina, miss.no1.2004, moosio sezar, nasimepaeze, nemesis, niazruby, nilofar20, novin, OoPs, orange man, paradise, parsa.a, patrin, Persiana, piano, radon, REAL LOVE, rezaarshavin, saghar23, samane7, samim, SaRa, SASAN_EMPIRE, sasha, sC0rP!0N--GirL, shadi.d.h, shakiba_2510, sheida joon, shirin1366, Silver_Moon, Sokout_shab, Sonetto, spoorg, Star-Crossed-Lover, sunthin, s_donia323, talayeh, tatar1, vision, yasam, Zanessa, zb7373, ~shahrivar~, αгѕαпα, κįДИooSH, آرام.د, آلالی, آنالیا, آنیتا, باران, حاجی بلا, خانم فسقلی, خانومی, خواجه, راما, رویاش, ستاره یخی, سپید و سیاه, سیب شیرین, شبنم, مهستی, ناهور, هانی عسل, پاسارگارد, پرهوده, پروانه!, پرياf, چیکا
قدیمی ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۰۲:۴۶ بعد از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
مدیر کل سایت

Admin آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

دوستان نظر سنجی اضافه کردم .
در صورتی که موافق هستید توی امضاها محدودیت گذاشته بشه برای هر صفحه روی بلی کلیک کنید و اگه مخالف هستید روی خیر کلیک کنید .
الان امضای منو توی این پست ببینید . هیچی وجود نداره و خالی و تر و تمیزه .
به نظر خودم که اینطوری خیلی بهتر و منظم تره .
اما نظرات کاربران هم مهم ـه و اگه مخالفین آراشون بیشتر باشه محدودیت رو بر میدارم .
Admin آنلاین نیست.  
قدیمی ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۰۲:۴۸ بعد از ظهر   #3 (لینک مستقیم)
مدیر ارشد

شبنم آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

سلام

فکر نمی کنم کسی مخالف باشه

این محدودیت برای ماها که از اینترنت حجمی استفاده می کنیم بسیار مناسبه هر باز که صفحه ای رو باز می کنید کلی عکس لود نمیشه

دستت درد نکنه

برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید

شبنم آنلاین نیست.  
قدیمی ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۰۲:۴۹ بعد از ظهر   #4 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای

پرياf آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

به نظر من هم اگه عکس تو امضاها نباشه خیلی بهتره

فراموش کن چیزی را که نمی تونی بدست بیاری ولی بدست بیار چیزی را که نمی تونی فراموشش کنی!

پرياf آنلاین نیست.  
قدیمی ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۰۲:۵۰ بعد از ظهر   #5 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای

Zanessa آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

اگه عکس نباشه خیلی بهتره چون صفحه ها برای اونایی که ADSL یا اینترنت سرعت بالا ندارن خیلی سخت میاد!
Zanessa آنلاین نیست.  
قدیمی ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۰۲:۵۱ بعد از ظهر   #6 (لینک مستقیم)
کاربر فعال گفتگوی آزاد

golyas.com آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

درسته
ما دیال آپی ها که از سرعت پایین برخورداریم با این مشکل زیاد مواجه میشیم
تا یه تصویر توو امضا باز بشه چند دقیقه طول میکشه
golyas.com آنلاین نیست.  
قدیمی ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۰۲:۵۹ بعد از ظهر   #7 (لینک مستقیم)
کاربر فعال

piano آواتار ها

piano به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به piano
بدون امتیاز  0 امتیاز     

به نظز من هم محدودیت داشنه باشه.......اگر هم از عکس اسنفاده نکنن خیلی بهتره

خودتان را سفت بچسبید. ارزان نفروشید خودتان را؛ به لبخندی، به حرفی، به نقلی، به هدیه ای، به اندک توجهی یا حتی به مبلغی ناچیز.

piano آنلاین نیست.  
قدیمی ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۰۳:۰۱ بعد از ظهر   #8 (لینک مستقیم)
مدیر کل سایت

Admin آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط -شبنم- نمایش پست ها
سلام

فکر نمی کنم کسی مخالف باشه

این محدودیت برای ماها که از اینترنت حجمی استفاده می کنیم بسیار مناسبه هر باز که صفحه ای رو باز می کنید کلی عکس لود نمیشه

دستت درد نکنه
سلام
بله مطمئنا اینطوری خیلی بهتر و منظم تره .
البته شما فقط یک بار یه فایلی رو لود می کنید و از اکانتتون کم میشه .
اون فایل توی کش مرورگرتون باقی می مونه و در نتیجه بار بعد که بخواید ببینید دیگه عکس لود نمیشه و هیچ گونه پهنای باندی از اکانتتون کم نمیشه .
مثلا همین تبلیغات بالا .
بر فرض شما اگه روزی 50 بار صفحات سایت رو ببینید باید حدود 5 مگابایت از پهنای باندتون فقط به خاطر تبلیغات کم بشه .
که این 100% اشتباه ـه . شما تا وقتی که از این مرگر استفاده می کنید و کش مرورگتون رو پاک نکنید ، فقط یک بار اون تصاویر لود میشه .
یعنی شما برای ماه ها اون تصویر رو فقط یک بار لود می کنید و فقط یک بار از پهنای باند اینترنتتون کم میشه .
یعنی برای تبلیغات فقط 100 کیلوبایت از پهنای باندتون مصرف میشه .

پ.ن : ستاد توجیه سازی تبلیغات .
Admin آنلاین نیست.  
قدیمی ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۰۳:۰۵ بعد از ظهر   #9 (لینک مستقیم)
کاربر فعال گفتگوی آزاد

golyas.com آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

سلامتی ادمین صلوات بلند بفرست...
golyas.com آنلاین نیست.  
قدیمی ۱۱ تير ۱۳۸۹, ۰۳:۰۵ بعد از ظهر   #10 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته

Mina آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

به نظر منم فکر خوبیه، یا اگه کسایی که موافق نیستن با قرار ندادن عکس، یه محدودیتی بذارین که فوقش که 50 کیلوبایت بیشتر نشه عکسشون!

فونت هم مثل ِانجمنی قبلی فقط یه محدودیتی مشخصی باشه فک کنم خوبه

برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید

حاصل سبزترین باور من برگ زردی است که از لای ورق های دلم میریزد....
مانده ام سخت غریب....
دیگر از سبز ترین حادثه ها می ترسم....

Mina آنلاین نیست.  
موضوع بسته شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
امضا, تاپیک, در, شدن, محدود, ها

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش