| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با محدود شدن امضا فقط در یک پست از صفحه موافقید؟ | |||
| بلی | | 128 | 86.49% |
| خیر | | 20 | 13.51% |
| رأی دهندگان: 148. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #51 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: اهواز
(View Stats)
تشکرها: 1,999
تشکر شده 2,022 بار در 622 پست
کتاب مورد علاقه : عاشقم باش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من هم موافقم خیلی جا ها میشه که یک صفحه بخاطر طولانی بوده امضاء بعضی از دوستان و حجم سنگین عسکاشون خیلی زمان میبره تا کامل لود بشه . میسی آدمین جونم شنا کردن در جهت جریان آب ، از عهده ماهی مرده هم برمی آید . ضد پسرا و ضد دخترا برا کل کل بیایید www.forum.98ia.com/group126.html | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #52 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: under the sky into my deress
(View Stats)
تشکرها: 1,665
تشکر شده 1,401 بار در 640 پست
کتاب مورد علاقه : gone with the wind_harry potter حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فكر خوبيه الان ميرم اندازه ي عكسامو نگاه مي كنم ممنون كه به فكر ما هستيد ![]() the vampire diaries | ||||||||
| |
| | #53 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: شهر راز
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : شعر ، رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام.... ممنون این قوانین هم خودشون دنیایی دارنا!!!!!!!!!!!!!!! قوانین برای راحت تر شدن زندگی آدماست....گر جه به ظاهر این طور نیست... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ و عجل اللهم فی فرج مولانا صاحب العصر و الزمان ![]() ![]() ویرایش توسط parsa.a : ۷ مرداد ۱۳۸۹ در ساعت ۰۷:۵۵ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #54 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 34,097
تشکر شده 1,891 بار در 328 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام به نظر منم :خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو. هر چی روئسا گفتن. اگه دل و جراتش رو داری که یه جسد متلاشی شده ببینی کلیک کن برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| امضا, تاپیک, در, شدن, محدود, ها |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |