| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : اتاقم
تشکرها: 364
تشکر شده 585 بار در 279 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی.همخونه حالت من : | پست بسیار مفید : +19 امتیاز بچه ها امروز 12 تیر تولدمه هوررررااااااا ![]() ![]() امروز 14 سالم تموم میشه و میرم تو 15سال نمیخواین بهم تبریک بگین؟؟؟؟؟؟ بفرمائید اینم کیک ![]() ![]() زود باشین دیگه کادوهاتونم بیارین ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() فرشته از سنگ میپرسه:چرا از خدا نمیخوای که تو رو انسان کنه؟؟؟؟ سنگ میگه:هنوز اونقدر سخت نشدم که انسان بشم!!!!! ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | #SamaneH#, "Angel", *armita, *bi gharar*, :.: aTLaS :.:, alone 4 ever, alonegirl, BABA ETI, believe me, blacke moan, denis**, edin, Eyes Wide Shut, honey08, lalehjoon, mahyaa, Memolina, my1376, najafi, Nastaran1993, NO ONE, R@H@ 99, S@H@R_70, sahrox7, same eshgh, sara_n, se7en-1991, Setareh69, shahrzad1369, soody pink, yasna M, ~MaAxX~, خود شیفته, رها 69, رهگذر13, ساحلی, محسن, واران, پسر ایران, چلیپا, گندمک000, ✖DarLinG♥GirL ✖ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تو لباسام
تشکرها: 11,595
تشکر شده 14,878 بار در 6,202 پست
کتاب مورد علاقه : مولانا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدتون مبارک آهای ادما ؛ فراموش شدن همیشه از نبودن نیست ! گاهی از نزدیک شدن زیاد فراموش میشی . . | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : یه جا نزدیک دریا-ساری
تشکرها: 3,657
تشکر شده 8,625 بار در 1,581 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدت مبارک عزیزم.....با ارزوی بهترین ها... خدایاحواست هست؟؟؟صدای هق هق گریه هایم از گلوییست که تو از رگش به آن نزدیکتری.. | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : یه جای خیلی دور
تشکرها: 6,746
تشکر شده 28,026 بار در 1,521 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه،هری پاتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی خیلی تبریک میگم! ![]() همیشه شاد باشی! ![]() خوش بگذره! | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : شمال
تشکرها: 927
تشکر شده 887 بار در 478 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تفلدتــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـ مبارکــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : پشت سرتمممم پخخخخخخخخخخخ
تشکرها: 1,382
تشکر شده 3,168 بار در 1,351 پست
کتاب مورد علاقه : زیر درخت زالزالک حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بـِه سَـلآمَتـیِ اونـآیـی کـِه هَمیــشِــه می خَنـدَن و می خَنـدونـَن... ولـی یـِه عُمـربُغض داشتـَن... و هـیــچ کــَـس نَــفَــهــمیـد... ![]() ملیکا شاید سایت نباشم ولی پیشاپیش 11/3تولدت مبارک عسلم ![]() | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : یه جایی روی زمین خدا
تشکرها: 2,176
تشکر شده 76 بار در 54 پست
کتاب مورد علاقه : darren shan حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز امشب که شب تولدته بهترین ها رو آرزو کن . من هم از خدا همون بهترین ها رو برات آرزومندم . تولدت مبارک ! | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 6,888
تشکر شده 399 بار در 297 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدت مبارك. اميدوارم هميشه زندگيت پر از شادي و سلامتي باشهبا آرزوي بهترين ها | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تو تنهایی خودم!
تشکرها: 21,209
تشکر شده 68,945 بار در 12,398 پست
کتاب مورد علاقه : معشوقی برای ابدیت! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدتون مبارک برهنه ات می کنند تا بهتر شکسته شوی, نترس گردوی کوچک! آنچه سیاه می شود روی تو نیست،دست آنهاست... ![]() | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تولدت مبارک ایشا الله 1000000000000000000 ساله بشییییییییییی ماه من!!! نا امیدی یاس کار آنهایی نیست که خدا دارند غم واندوه اگر هم روزی مثل باران باری یادل شیشه ایت از لب پنجره عشق زمین خورد و شکست با نگاهت به خدا چتر شادی باز کن وبگو با دل خود که خدا هست خدا هست!!! او همانی است که هر لحظه دلش می خواهد همه ی زندگی ام غرق شادی باشد ماه من!!! |
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |