| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : قله قاف
تشکرها: 2,385
تشکر شده 6,218 بار در 856 پست
کتاب مورد علاقه : هبوط ، راز داوینچی و ... حالت من : | *الا بذکر الله تطمئن القلوب* خـــدایــآ مــن اینگونه آرام میگیرم امـــآ دردَم این است تــو با کـــه آرام میــگیری؟ ![]() | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر آسمون
تشکرها: 848
تشکر شده 469 بار در 286 پست
کتاب مورد علاقه : دیوونه عشق حالت من : | به به جالب بود برای انسان های بزرگ بن بست وجود ندارد یا راه خواهند یافت یا راه خواهند ساخت ![]() ![]() ![]() آسمان گفت که امشب، شب توست سرخی صورت گل، از تب توست آنچه تا عشق مرا بالا برد بوسه گاهیست که نامش لب توست بعضی اوقات تنها جمله ای میتوانی بیان کنی همین است گذشت ولی ای کاش....... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : جایی در همان نزدیکی ها
تشکرها: 8,847
تشکر شده 13,988 بار در 3,838 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده حالت من : | مرسی .. جالب بود .. ولی خیلی سخت میشه که خیلی وقت است از چیــــزهایی که دوستشان داریم ساده دل می کنیــــــــم.!! پس چقدر در این مصیبت حرفه ای هستیم ، که جدایـــــــــــی نادر از سیمینمان ، کل دنیـــــــا را میـــــــــــگیرد... یه رمان خیلی خمشل : ♠ تک خال میدان ♥ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 3,315
تشکر شده 3,453 بار در 809 پست
کتاب مورد علاقه : شروع از پایان،بازگشت حالت من : | آخــــــــــــــــــــــه .......... رمان دوست خوبم نغمه 13 میخواستم عروس باشم، نه عروسک http://www.forum.98ia.com/t788908-post8480343.html | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : همه ایران سرای من است
تشکرها: 48
تشکر شده 2,889 بار در 837 پست
کتاب مورد علاقه : همه رمانها حالت من : | آخی گناه دارن که | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |