| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : روی کره زمین
تشکرها: 1,557
تشکر شده 5,058 بار در 468 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین-تمنای وجودم حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قطار میرودتو میروی تمام ایستگاه میرود ومن چقدر ساده ام که سال های سال در انتظار تو کنار این قطار ایستاده ام و همچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام ![]() | ||||||||
| |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
تشکرها: 936
تشکر شده 3,762 بار در 1,687 پست
حالت من : | خیلی ببخشیدااااااااااا اینا کجاش دخترونس؟؟؟؟ چه بی اندازه است حس تنهایی ؛ وقتی شبنمی خاطرات بهاری را به کوچه باغهای دلت سوق میدهد ! باران میبارد و تو از خیسی خاطره ها نمیدانی که به کدامین کومه ی محقر و تاریک پناه ببری ! فقط فریاد ... ! شنهای ساحلند که زیر پایت میغلتند !!! | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : جـــــنوب
تشکرها: 16,620
تشکر شده 9,166 بار در 945 پست
کتاب مورد علاقه : ترس از تــــــاریکی حالت من : | اینا دختروننن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دل شکسته ام .... همچون مادری که.... لباس های ورزشی پسرش.... بوی سیگار میدهد.... تــــب دستات ـــــ افکار من | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : یه جای بد...
تشکرها: 10,488
تشکر شده 8,627 بار در 1,424 پست
کتاب مورد علاقه : بینوایان | خیلی زشتن! ولی مرسی! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید اگر مرد ضعیف نبود زن نمیشد ضعیــیفه! | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : ارومیه
تشکرها: 9,486
تشکر شده 8,826 بار در 1,398 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای روانشناسی حالت من : | میسی.......... | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : اینجا.....
تشکرها: 2,604
تشکر شده 2,038 بار در 433 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | اين كه اصلا دخترونه نيست ![]() بعد اصلا كت و دامن نيست خوب ![]() ولب بازم ممنون قصــــه ي خـــوابيدن وجـــدان ها روي خـــوابيدن اصحـــاب كهـــف را سفيـــد كرده است خدايــــا آيــــه اي هم براي ايـــن نــــازل كــــــن ........................... ![]() | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : بیغوله
تشکرها: 1,289
تشکر شده 2,408 بار در 926 پست
کتاب مورد علاقه : باهاشون امضا دادم حالت من : | خوشان نیامد مرسی اگر مرگ نبود زندگی یه چیزی کم داشت(نامه های خط خطی) | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : esfahan!!
تشکرها: 1,607
تشکر شده 1,705 بار در 897 پست
حالت من : | دخترونه نبود اما قشنگ بود آن مرد شاید آتش پرست بود! دلم را میسوزاند و میگفت دورت بگردم....! هر چه از دست میرود بگذار برود چیزی که به التماس آلوده باشد نمیخواهم ، هر چه باشد حتی زندگی... تو چه با صلابت حکم میدهى که حواست را جمع کن. و من میمانم که چگونه جمعش کنم وقتى تمامش پیش توست…! ![]() | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : وسط اقيانوس
تشکرها: 1,987
تشکر شده 3,421 بار در 1,845 پست
کتاب مورد علاقه : به هيچى علاقه ندارم حالت من : | دخترونه كه نبودن....خيليم خوب نبودن.... ممنون | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : -._گنبد_.-
تشکرها: 2,115
تشکر شده 30,648 بار در 1,202 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه - ایلگار دخترم حالت من : | بعضی هاش جالب بودن رمان های خودم: فراموشی | sertegh کاربر انجمن گِروگانگیر|* فاطمه* کاربر انجمن دختر خیابونی|*فاطمه *کاربر انجمن ![]() چـــی صـــدا کنـــم تـــورو گـــوره خـــر یا کانگـــورو کاش که خـــر بودی عزیـــزم میشدم سواره تـــو ![]() | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |