| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش موبایل ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
تشکرها: 18,641
تشکر شده 38,872 بار در 5,797 پست
کتاب مورد علاقه : Gone with the wind | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام به دوستان گل 98 ![]() میخوام یه مسابقه بذارم ولی اول یه شرایطی داره 1- در طول هر دوره مسابقه فقط میتونید یک نظر بدید و حتی اگه بعد اولین نظر به جواب درست هم رسیدید نباید پست بدید چون حق دیگران رو ضایع میکنید. 2- از گفتن مسائل الکی و 20 سوالی در آوردن بپرهیزید 3- خواهشا تاپیک رو هم اسپم نکنید 4- به جای تشکر لفظی از دکمه استقاده کنیدتوضیح بازی من به تعداد حروف کلمه مورد نظر ____ میذارم و حروفی هم که به کار رفته در این کلمه رو به صورت نامرتب قرار میدم ، هر کس متوجه جواب شد حدسش رو میگه و در طول هر دوره از مسابقه فقط حق یک حدس رو داره. شخصی هم که جواب درست رو گفت باید کلمه ی بعدی رو برای حدس بذاره.... خواهشا میون بازی پست اضافه نزنید امیدوارم خوشتون بیاد. مرحله اول ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ی س س ت ا ا ن ن ب ل و و چ ت س به سلامتي پسري که پول هاي مچاله شدشو اروم گذاشت جلوي فروشنده و گفت: براي روز پدر يک کمربند مي خوام فروشنده: چه جنسي باشه؟ پسر کوچولو: .. .. فرقي نميکنه فقط دردش کم باشه ویرایش توسط SaRa : ۹ تير ۱۳۸۹ در ساعت ۰۴:۵۵ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: ته ته تهران اللیکوم!
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : قورباغه رو قورت بده! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز فک نمکنم این پست اضافه باشه و در واست خیلی از بچه هاس!واسه مرحله اول اسونتر میذاشتی بهتر نبود؟ گاهی دلم می خواهد وقتی بغض می کنم ، خدا از آسمان به زمین بیاید ! اشک هایم را پاک کند ، دستانم را بگیرد و بگوید : " اینجا آدم ها اذیتت می کنند ؟!؟ ... بیــــــــــــا بــــــــرویم ! " | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بهتر نیست مثلا محدوده اسم و مشخص کنی؟ مثلا اشیا. میوه. اسم دختر . ...... خداوندا دستم به آسمانت نمی رسد، ولی تو که دستت به زمین میرسد... بلندم کن..... |
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: خونه همسایه
(View Stats)
تشکرها: 60
تشکر شده 3,127 بار در 194 پست
کتاب مورد علاقه : همه چی می خ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این که کاری نداشت جواب سیستان و بلوچستان حالا کلمه جدید م ر و ی و ت ا س ن مادرش فرموده بود مثل امام ،مثل کعبه است مردم به سمت او می روند نه او به سمت مردم ، این کعبه عاشق اما یک بار به سمت مردم رفت پیراهنش را هم غارت کردند مادرش کنار قتلگاه واحسینا می گفت ویرایش توسط ASAgoli : ۹ تير ۱۳۸۹ در ساعت ۰۵:۳۸ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار گروهها ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عزیز پستت رو ویرایش کن جای کلمات رو مشخص کن ببینیم چند حرفیه مثل پست سارا | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: خونه همسایه
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همه چی می خ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار گروهها ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همه چی می خ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یعنی اینقدر سخت بود که کسی نمی تونه بهش ج بده ؟؟؟؟؟ خیلی اسونه ها | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش موبایل ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran
(View Stats)
تشکرها: 18,641
تشکر شده 38,872 بار در 5,797 پست
کتاب مورد علاقه : Gone with the wind | بدون امتیاز : 0 امتیاز خواهشا دیگه پست اضافه نزنید دوست عزیز شما هم صبر کنید تا بچه ها فکر کنند ویرایش توسط SaRa : ۹ تير ۱۳۸۹ در ساعت ۰۷:۲۷ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: tehran
(View Stats)
تشکرها: 801
تشکر شده 7,985 بار در 1,784 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز من یه کلمه در هم می نویسم شما باید بگید این کلمه چیه و کسی که کلمه درست را گفت باید کلمه درهم بعدی را بزاره ( کلمه در هم می تونه اسم شهر و جای دیدنی و اجسام و غذاها و هر چیزی باشه ... باشه ) قوانین : 1-دوستان منتظر تایید نباشن و نپرسن درسته یا غلط 2-دوستان کلمات صد در صد فارسی باشه و حرف اضافه نداشته باشه . 3- مهم نیست چی مد نظر شما بوده،مهم اینه که کلمه ای که ارائه دادن معنی دار باشه هر چند اون کلمه رو بعدا می تونید بگید . 4-کلمات دو قسمتی، سه قسمتی، کلا مرکب نگید در صورتی که دو قسمتی یا سه قسمتی باشه پذیرفته نیست . 5-کلمات خارجی که ریشه فارسی ندارند به هیچ وجه پذیرفته نیست . تبصره : ممکنه کلمه ای که شما ساختین با کلمه ای که تو ذهن طراح سوال بوده فرق داشته باشه که در این صورت مشکلی وجود نداره و جواب قبوله فقط معنادار باشه و یک قسمتی و فارسی ![]() ضمناً هركس آخرين بار يه كلمه گفت كه كسي تا سه روز جوابشو نداد در صورت درست بودن كلمه كه از خودش ميپرسيم باهوشترين فرد سایته مثال : ل - و - د - ن - ا - د که میشه =>>> دانلود خوب خودم اولیش رو میگم : ل- س - ج - ف - ی - خ - ر - ا راهنمایی : نام یه جاییه آیا میدانستید: تا به حال۶ تایی نشدیم تا به حال دسته ۳ نرفتیم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید و این نکته رو همیشه به خاطر داشته باشید برای درهم کوبیدن استقلال 10 نفر و 10 دقیقه کافی است | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| با, بازی, بهم, حروف, درستش, درهم, رو, ریخته, لغات, کن |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |