| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | پست مفید : +3 امتیاز هرکی هر جمله ی قشنگی بلده اينجا بزاره.اوليش خودم. شجاعت واقعي زماني است كه شخصي بتواند از اعماق مشكلات و بدبختي ها به زندگي لبختد بزند.(ناپلئون) ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() ویرایش توسط آنیتا : ۲۵ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۵:۳۴ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Dalane Behesht \ Barzakh ama behesht \ R حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سریع ترین راه دریافت عشق بخشیدن آن به دیگران است. (آلبرت انیشتین) عکس های قدیمی رو میترسم نگاه کنم از معصومیت کودکانه ی خودم خجالت میکشم زهرا 20 دانشجوی پزشکی | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: tehran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Dalane Behesht \ Barzakh ama behesht \ R حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز از نظر گاندی هفت موردی که بدون هفت مورد دیگر خطرناک هستند: 1-ثروت، بدون زحمت 2-لذت، بدون وجدان 3-دانش، بدون شخصیت 4-تجارت، بدون اخلاق 5-علم، بدون انسانیت 6-عبادت، بدون ایثار 7-سیاست، بدون شرافت ویرایش توسط آنیتا : ۲۵ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۵:۳۴ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 4 بار در 1 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز به نام خداوندی که عشق را افرید و دل پسران عاشق را سو زاند ویرایش توسط آنیتا : ۲۵ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۵:۳۴ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال عکس ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ما چیز هایی داریم که دیگران دارند و قدرشان را نمیدانیم و دیگران چیزهایی دارند که ما نداریم و قدرشان را نمیدانند (خودم ) به كاربراي اين انجمن بايد گفت : خودت با خودت سلام و حال و احوالو خداحافظي كن ... اينجا هيچ كس تحويلت نميگيره ... اين جمع پر از خاطراته يخ زده اس.. من aseman.shab م .. |
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | پست معمولی : -1 امتیاز هميشه نمي توان كسي را كه عاشقش شد انتخاب كرد. ویرایش توسط آنیتا : ۲۵ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۵:۳۵ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 10 بار در 1 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز دنیا را بد ساختند کسی را که دوست داری او دوستت ندارد کسی که تو را دوست دارد تو دوستش نداری اما کسی که تو دوستش داری و او هم دوستت دارد به رسم آیئن زندگانی به هم نمی رسند و این رنج است زندگی یعنی این .... دکتر علی شریعتی | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمان خدا
(View Stats)
تشکرها: 36
تشکر شده 616 بار در 339 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ | بدون امتیاز : 0 امتیاز زندگی کتابی است پر ماجرا هیچ وقت آن را به خاطر یک ورقش دور مینداز خدا زمین را مدور آفریدتا به انسان بگوید همان لحظه ای که تصور می کنی به آخر دنیا رسیدی ، درست در نقطه ی آغاز هستی. نرگس _ 16 ساله | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: سومین کره مظومه شمسی
(View Stats)
تشکرها: 1,394
تشکر شده 1,838 بار در 930 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو همانی می شوی که می اندیشی،تو خودت معمار سرنوشت خویشی(وین دایر) همراهی خدا با انسان، مثل نفس کشیدن است آرام بیصدا همیشگی... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | بدون امتیاز : 0 امتیاز زندگي چيزي است غير ممكن،نبايستي باشد،ولي هست.بودن ما درختان،پرندگان معجزه است.(اشو) ویرایش توسط آنیتا : ۲۵ بهمن ۱۳۸۸ در ساعت ۰۵:۳۶ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |