| |||
| | #1791 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: طهران
(View Stats)
تشکرها: 944
تشکر شده 1,555 بار در 425 پست
کتاب مورد علاقه : نهج البلاغه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز گلواژه های نـــــاب و پرمعنای زندگی سازنده ترین کلمه گذشت است آن را تمرین کن پرمعنی ترین کلمه ما است آن را به کار بر عمیق ترین کلمه عشق است به آن ارج بده بی رحم ترین کلمه تنفر است با آن بازی نکن خودخواهانه ترین کلمه من است از آن حذر کن ناپایدارترین کلمه خشم است آن را فرو بر بازدارنده ترین کلمه ترس است با آن مقابله کن با نشاط ترین کلمه کار است به آن بپرداز پوچ ترین کلمه طمع است آن را بکش سازنده ترین کلمه صبر است برای داشتنش دعا کن روشن ترین کلمه امید است به آن امیدوار باش ضعیف ترین کلمه حسرت است حسرت کش نباش تواناترین کلمه دانش است آن را فرا گیر محکم ترین کلمه پشتکار است آن را داشته باش سمی ترین کلمه شانس است به امید آن نباش لطیف ترین کلمه لبخند است آن را حفظ کن ضروری ترین کلمه تفاهم است آن را ایجاد کن سالم ترین کلمه سلامتی است به آن اهمیت بده اصلی ترین کلمه اعتماد است به آن اعتماد کن دوستانه ترین کلمه رفاقت است از آن سو استفاده نکن زیباترین کلمه راستی است با آن روراست باش زشت ترین کلمه تمسخر است دوست داری با تو چنین شود؟! موقر ترین کلمه احترام است برایش ارزش قائل شو آرامترین کلمه آرامش است آرامش را دریاب عاقلانه ترین کلمه احتیاط است حواست را جمع کن دست و پا گیر ترین کلمه محدودیت است اجازه نده مانع پیشرفتت شود سخت ترین کلمه غیر ممکن است غیر ممکن وجود ندارد مخرب ترین کلمه شتابزدگی است مواظب پل های پشت سرت باش تاریک ترین کلمه نادانی است آن را با نور علم روشن کن کشنده ترین کلمه اضطراب است آن را نادیده بگیر صبور ترین کلمه انتظار است منتظرش بمان با ارزش ترین کلمه بخشش است برای بخشش هیچوقت دیر نیست قشنگ ترین کلمه خوشرویی است راز زیبایی در آن نهفته است رسا ترین کلمه وفاداری است بدان که جمع همیشه بهتر از یک فرد بودن است محرک ترین کلمه هدفمندی است زندگی بدون آن پوچ است و هدفمند ترین کلمه موفقیت است پس پیش به سوی موفقیت ![]() ![]() ![]() هی گنه کرده و گفتیم خدا می بخشد عذر آورده و گفتیم خدا می بخشد بخششی هست ولی قهر و قضایی هم هست آی مردم به خدا روز حسابی هم هست آی هشدار دمی قافله را گم نکنیم تاکه امکان وضو هست تیمم نکنیم ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #1792 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت: طهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : نهج البلاغه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سی نصیحت زرتشت 1. آنچه را گذشته است فراموش کن و بدانچه نرسیده است رنج و اندوه مبر 2. قبل از جواب دادن فکر کن 3. هیچکس را تمسخر مکن 4. نه به راست و نه به دروغ قسم مخور 5. خود برای خود، زن انتخاب کن 6. به ضرر و دشمنی کسی راضی مشو 7. تا حدی که می توانی، از مال خود داد و دهش نما 8. کسی را فریب مده تا دردمند نشوی 9. از هرکس و هرچیز مطمئن مباش 10. فرمان خوب ده تا بهره خوب یابی 11. بیگناه باش تا بیم نداشته باشی 12. سپاس دار باش تا لایق نیکی باشی 13. با مردم یگانه باش تا محرم و مشهور شوی 14. راستگو باش تا استقامت داشته باشی 15. متواضع باش تا دوست بسیار داشته باشی 16. دوست بسیار داشته باش تا معروف باشی 17. معروف باش تا زندگانی به نیکی گذرانی 18. دوستدار دین باش تا پاک و راست گردی 19. مطابق وجدان خود رفتار کن که بهشتی شوی 20. سخی و جوانمرد باش تا آسمانی باشی 21. روح خود را به خشم و کین آلوده مساز 22. هرگز ترشرو و بدخو مباش 23. در انجمن نزد مرد نادان منشین که تو را نادان ندانند 24. اگر خواهی از کسی دشنام نشنوی کسی را دشنام مده 25. دورو و سخن چین مباش و نزدیک دروغگو منشین 26. چالاک باش تا هوشیار باشی 27. سحر خیز باش تا کار خود را به نیکی به انجام رسانی 28. اگرچه افسون مار خوب بدانی ولی دست به مار مزن تا تو را نگزد و نمیری 29. با هیچکس و هیچ آیینی پیمان شکنی مکن که به تو آسیب نرسد 30. مغرور و خودپسند مباش، زیرا انسان چون مشک پرباد است و اگر باد آن خالی شود چیزی باقی نمی ماند | ||||||||
| | |
| | #1793 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : نهج البلاغه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ما امروزه خانه های بزرگتر اما خانواده های کوچکتر داريم؛ راحتی بيشتر اما زمان کمتر مدارک تحصيلی بالاتر اما درک عمومی پايين تر ؛ آگاهی بيشتر اما قدرت تشخيص کمتر داريم متخصصان بيشتر اما مشکلات نيز بيشتر؛ داروهای بيشتر اما سلامتی کمتر بدون ملاحظه ايام را می گذرانيم، خيلی کم می خنديم، خيلی تند رانندگی می کنيم، خيلی زود عصبانی می شويم، تا ديروقت بيدار می مانيم، خيلی خسته از خواب برمی خيزيم، خيلی کم مطالعه می کنيم، اغلب اوقات تلويزيون نگاه می کنيم و خيلی بندرت دعا می کنيم چندين برابر مايملک داريم اما ارزشهايمان کمتر شده است. خيلی زياد صحبت مي کنيم، به اندازه کافی دوست نمي داريم و خيلی زياد دروغ می گوييم زندگی ساختن را ياد گرفته ايم اما نه زندگی کردن را ؛ تنها به زندگی سالهای عمر را افزوده ايم / و نه زندگی را به سالهای عمرمان ما ساختمانهای بلندتر داريم اما طبع کوتاه تر، بزرگراه های پهن تر اما ديدگاه های باريکتر بيشتر خرج می کنيم اما کمتر داريم، بيشتر می خريم اما کمتر لذت می بريم ما تا ماه رفته و برگشته ايم اما قادر نيستيم برای ملاقات همسايه جديدمان از يک سوی خيابان به آن سو برويم فضای بيرون را فتح کرده ايم اما نه فضای درون را، ما اتم را شکافته ايم اما نه تعصب خود را بيشتر مي نويسيم اما کمتر ياد مي گيريم، بيشتر برنامه مي ريزيم اما کمتر به انجام مي رسانيم/ عجله کردن را آموخته ايم و نه صبر کردن، درآمدهای بالاتری داريم اما اصول اخلاقی پايين تر کامپيوترهای بيشتری مي سازيم تا اطلاعات بيشتری نگهداری کنيم، تا رونوشت های بيشتری توليد کنيم، اما ارتباطات کمتری داريم. ما کميت بيشتر اما کيفيت کمتری داريم اکنون زمان غذاهای آماده اما دير هضم است، مردان بلند قامت اما شخصيت های پست، سودهای کلان اما روابط سطحی فرصت بيشتر اما تفريح کمتر، تنوع غذای بيشتر اما تغذيه ناسالم تر؛ درآمد بيشتر اما طلاق بيشتر؛ منازل رويايی اما خانواده های از هم پاشيده/ بدين دليل است که پيشنهاد مي کنم از امروز شما هيچ چيز را برای موقعيتهای خاص نگذاريد، زيرا هر روز زندگی يک موقعيت خاص است در جستجو دانش باشيد، بيشتر بخوانيد، در ايوان بنشينيد و منظره را تحسين کنيد بدون آنکه توجهی به نيازهايتان داشته باشيد زمان بيشتری را با خانواده و دوستانتان بگذرانيد، غذای مورد علاقه تان را بخوريد و جاهايی را که دوست داريد ببينيد زندگی فقط حفظ بقاء نيست، بلکه زنجيره ای ازلحظه های لذتبخش است از جام کريستال خود استفاده کنيد، بهترين عطرتان را برای روز مبادا نگه نداريد و هر لحظه که & دوست داريد از آن استفاده کنيد عباراتی مانند "يکی از اين روزها" و "روزی" را از فرهنگ لغت خود خارج کنيد. بياييد نامه ای را که قصد داشتيم "يکی از اين روزها" بنويسيم همين امروز بنويسيم بياييد به خانواده و دوستانمان بگوييم که چقدر آنها را دوست داريم. هيچ چيزی را که مي تواند به خنده و شادی شما بيفزايد به تاُخير نيندازيد هر روز، هر ساعت و هر دقيقه خاص است و شما نميدانيد که شايد آن مي تواند آخرين لحظه باشد | ||||||||
| | |
| | #1794 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : نهج البلاغه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تا حالا عادت داشتید اشیاء بی مصرف رو انبار کنید؟ و فکر کنید یه روزی کی میدونه چه وقت – شاید به دردتون بخوره؟ تا حالا شده که پول هاتون رو جمع کنین و به خاطر اینکه فکر می کنید در آینده شاید بهش محتاج بشین، خرجش نکنید؟ تا حالا شده که لباسهاتون، کفشهاتون، لوازم منزل و آشپزخونتون و چیزای دیگه رو که حتی یکبار هم از اونا استفاده نکردین، انبار کنید؟ درون خودت چی؟ تا حالا شده که خاطره ی سرزنش ها، خشم ها، ترس ها و چیزای دیگه رو به خاطر بسپاری؟ دیگه نکن! تو داری بر خلاف مسیر کامیابی خودت حرکت می کنی! باید جا باز کنی ... ، یه فضای خالی، تا اجازه بده چیزای تازه به زندگیت وارد بشه . باید خودتو از شر چیزای بی مصرفی که در تو و زندگیت هستن خلاص کنی تا کامیابی به زندگیت وارد بشه. قدرت این تهی بودن در اینه که هر چی که آرزوش رو داشتی ، جذب می کنه. تا وقتی که در جسم و روح خودت احساسات بی فایده رو نگهداری، نمی تونی جای خالی برای موقعیت های تازه بوجود بیاری. خوبیها باید در چرخش باشن .... کشوها، قفسه ها، اتاق کار و گاراژ رو تمیز کن. هر چیزی رو که دیگه لازم نداری بنداز دور ... میل به نگهداشتن چیزای بی مصرف، زندگی رو پر پیچ و تاب می کنه. این اشیاء نیستن که چرخ زندگی تو رو به حرکت در میارن .... به جای نگهداشتن ... وقتی انبار می کنیم، احتمال خواستن رو تصور می کنیم ، احتمال تنگدستی رو .... فکر می کنیم که فردا شاید لازم بشن و نمی تونیم دوباره اونا رو فراهم کنیم ... با این فکر تو دو تا پیغام به مغزت و زندگیت می فرستی : که به فردا اعتماد نداری ... و اینکه تو شایسته چیزای خوب و تازه نیستی به همین دلیل با انبار کردن چیزای بی مصرف خودتو سر پا نگه می داری برقص چنانکه گویی کسی تو را نمی بیند عشق بورز چنانکه گویی هرگز آزرده نشده ای بخوان چنانکه گویی کسی تو را نمی شنود زندگی کن چنانکه گویی بهشت روی زمین است خودت رو از قید هرچه رنگ و روشنایی باخته، برهان بذار نور به زندگیت وارد بشود | ||||||||
| | |
| | #1795 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر نور ماه
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 715 بار در 232 پست
کتاب مورد علاقه : حریم عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عشق فرآیندی است که طی آن من تلاش میکنم تا تو به خود واقعیت نزدیک شوی نه به آن چیزی که من میخواهم! داشتم خوش حالتی دیشب میان کفر و دین دیده مشغول بت و دل گرم استغفار بود...! | ||||||||
| | |
| | #1796 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : نهج البلاغه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بنام خداوند جان و خرد خود تصمیم بگیر... "این زندگی از آن توست، خود تصمیم بگیر برای امری كه در پی انجام آن هستی و با شایستگی آن را به انجام برسان. خود تصمیم بگیر كه در زندگی به چه عشق بورزی و صادقانه عاشقش باش. خود تصمیم بگیر تا در جنگل قدم زده و بخشی از طبیعت شوی. خود تصمیم بگیر تا سكان زندگی ات را به دست گیری، این تنها و تنها از تو بر می آید. خود تصمیم بگیر تا زندگی ات را نیك، پر هیجان، با ارزش و بس شاداب سازی..." در پناه حق | ||||||||
| | |
| | #1797 (لینک مستقیم) |
| کاربر فعال بحث و گفتگو ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز کسانی هستند که برای اثبات حق خود استدلال می کنند و کسانی هستند که می گذارند دیگران حق داشته باشند تو را دیدم ای عشق! و آموختم از تو آغاز خود را... |
| | |
| | #1798 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: لب کارون...
(View Stats)
تشکرها: 2,028
تشکر شده 16,390 بار در 543 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز هرگز در زندگی این دو را ابراز نکنید : اول : آنچه نیستید ... دوم : همه ی آنچه هستید... توی آسمون همیشه از یه ارتفاعی به بعد دیگه هیچ ابری وجود نداره ، پس هر وقت آسمون دلت ابری بود با دنیا نجنگ ، فقط اوج بگیر... همیشه فکر میکنم یه چیزی تو یخچال هست و من ازش بی خبرم!!! ولی هرچی میگردم پیداش نمی کنم.... شماچطور؟! رمان من. با موضوعی متفاوت! سقوط یک فرشته | fatemeh_r کاربر انجمن کلید خوشبختی یا...؟! خداحافظ اِلی... ! | ||||||||
| | |
| | #1799 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: sarzamin aryaeeha
(View Stats)
تشکرها: 435
تشکر شده 1,133 بار در 171 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خودتو بشناس ..................... وقتی با یک دست نقاب هایشان را نگه داشته اند و با دست دیگر کلاه بر سرم میگذارند ... انتظار زیادیست که بخواهم نوازشم کنند ..... !!!!! | ||||||||
| | |
| | #1800 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت: sarzamin aryaeeha
(View Stats)
تشکرها: 435
تشکر شده 1,133 بار در 171 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خودتو بشناس ..................... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |