| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 15,180
تشکر شده 495,425 بار در 4,337 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | پست بسیار مفید : +24 امتیاز ![]() سلام دوستان خوبم.. این هم از تاپیک نقد. .بشتابید که بی صبرانه منتظر نظرات و پیشنهادات و نقدهای مفید و سازندتون هستیم..![]() من و فری جون جوابگوی همه ی نقد های شما عزیزان هستیم.. با تشکر از شما خوبان..![]() پست هایی که من نوشتم رو هر نقدی که بود خودم جواب میدم. .پست هایی که فری جون می نویسه و نقد می کنید رو خودش جواب میده..![]() این رمان تماما زاده ی تخیل نویسنده ست..توقع واقعیت ازش نداشته باشید دوستان.. ![]() ![]() عشقولانه، کل کل، پلیسی، بزن و بکش و کلا همه چیز توش هست!! ![]() تاپیک رمان در مسیر آب و آتش | fereshteh27 & sky-angle کاربران انجمن خلاصه داستان :دختری به اسم مانیا محبی پزشکی خونده. .می خواد به درسش ادامه بده تا تخصصش رو بگیره ولی در کنارش می خواد تو یه بیمارستان هم مشغول به کار بشه.. مانیا با پدر ومادرش زندگی می کنه و تک فرزنده. .تو زندگیش 2 تا ارزو داره یکیش اینکه پزشک بشه که خب به این ارزوش رسیده .. اون یکی ارزوش اینه که بره تو ارتش. .کلا اهل هیجانه و خیلی دوست داره یه روز پلیس مخفی بشه.. ولی مگه میشه ادم هم پزشک باشه هم بره تو ارتش؟. .خب توی این داستان میشه کلا کار نشد نداره. .مانیا خانم هم که اهل ریسک و هیجانه پی گیرشه. .با دوستش شمیم تو یه بیمارستان که رییسش اشنای شمیم هست مشغول به کار میشن.. شمیم پرستاری خونده و مانیا پزشکی. .تا اینکه مانیا یه روز تصمیم می گیره بره تو ارتش و بشه پزشک اونجا. تا اینکه بالاخره به عنوان پزشک یار وارد ارتش میشه. .مانیا که تا حالا فکر میکرده تو ارتش کلی هیجان انتظارشو می کشه با ورود به اونجا می فهمه ای دل غافل اینی که داره می بینه با اونی که تو ذهنش همیشه برای خودش مجسم می کرده زمین تا اسمون فرق می کنه.. از همون بدو ورودش با سرگرد جدی وسخت گیری به اسم جناب سرگرد اهورا راد اشنا میشه. .ولی اونم چه اشنایی..دیدن داره. .به خاطر اینکه مانیا زیاد خرابکاری به بار میاورده این جناب سرگرد ما با موندن مانیا توی پادگان مخالف بوده.. ولی مگه دست اونه؟.. .و اما چطوری؟.. میگیم براتون . .رمان رو بخونید و ما رو همراهی کنید تا متوجه همه ی این قضایا بشید. .رمانی پر از هیجان و کل کل.. مطمئنم از خوندش لذت می برید. .پس بشتابید که من و فری جون بی صبرانه منتظر حضور گرمتون هستیم..![]() ![]() رمان در مسیر آب و آتش..کاری از sky-angle & fereshteh27 ![]() روی تصویر زیر کلیک کنید..ببار بارون | fereshteh27 کاربر انجمن ![]() گناهکار | fereshteh27 کاربر انجمن دوست داشتنت گناه باشد یا اشتباه.. گناه می کنم تو را حتی به اشتباه .. ********** وبلاگfereshteh27 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ویرایش توسط fereshteh27 : ۱۶ شهريور ۱۳۹۱ در ساعت ۰۱:۲۱ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | (زلال), * AREDA*, * ترنم بهار *, .MOHABBAT., alone nurse, Aramesh_Darya, asenatt, atena_a, axei, D92_90, darya..., edin, EHSAS76, elahe 66, fathemeh, fati70, ghorob89, khiyal99, lalehjoon, leilaadel, little princess, mahsa_r, modern girl, red90, samangul, ~sky angel~, taraneh24, ~foroozan~, بیسان تیته, تینا97, حـسـام*فـیـضـی, رز وحشی, رهــا, ستـاره, شهرزاد ن, ف م ف, مهتاب جونی |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران
تشکرها: 23,453
تشکر شده 7,321 بار در 4,932 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب وبربادرفت حالت من : | پست بسیار مفید : +6 امتیاز اخ جون من اوليم اومدم بگم فرشته جون ما هرچي زود تر منتظر اومدن اقااهورا هستيم زود بيارش تو داستان........ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : جایی در همان نزدیکی ها
تشکرها: 8,857
تشکر شده 13,992 بار در 3,838 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز اخجون اخجونننننننننننننن رمان جدید ... زود این اهورا رو بیارید دیگه خیلی وقت است از چیــــزهایی که دوستشان داریم ساده دل می کنیــــــــم.!! پس چقدر در این مصیبت حرفه ای هستیم ، که جدایـــــــــــی نادر از سیمینمان ، کل دنیـــــــا را میـــــــــــگیرد... یه رمان خیلی خمشل : ♠ تک خال میدان ♥ | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : توی یک شهر شلوغ
تشکرها: 2,530
تشکر شده 79 بار در 42 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز تبریک می گم عزیزم بابت رمان جدید. تا اینجا که خوب بود مطمئنم هر چی جلوتر میره عالی ترم میشه![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰
تشکرها: 5,300
تشکر شده 2,169 بار در 1,057 پست
حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلاممممممممممم...تبریک میگم برای رمان جدیدتون... ![]() به نظرم خیلی جالب و قشنگه...بی صبرانه منتظر ادامشم... ![]() ![]() این مانیا میخواد بره تو ارتش؟!خوبه...فکر کنم بهش بیاد... ![]() ![]() مرســــــــــــــــــــــ ــــــــــــــی | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
.من هم فکر کنم چیز خوبی از اب در بیاد. .هنوز اولشه. .اره می خواد بره تو ارتش ولی به سختی..![]() | |||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : همین گوشه کنار
تشکرها: 18,743
تشکر شده 1,422 بار در 459 پست
کتاب مورد علاقه : جا نمی شن...:) حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز خیییییییییییییللللللللللل لللیییییییییییی با حاله... ![]() ![]() خیلی خوشم اومد از روند داستانتون....ایشالا تا آخرش همین طور باشه...... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |