| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : هستیم حالا
تشکرها: 553
تشکر شده 903 بار در 614 پست
کتاب مورد علاقه : کنت مونت کریستو حالت من : | دمش گرم چی درست کرده خیلی باحاله بخدا میگویند مثل بچه ادم رفتار کن و من هنوز مانده ام که بین هابیل و قابیل کدام را انتخاب کنم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر آسمان خدا
تشکرها: 504
تشکر شده 2,878 بار در 1,259 پست
کتاب مورد علاقه : بلندی های باد گیر-غرور حالت من : | مرسی | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : زير نور ماه
تشکرها: 1,228
تشکر شده 2,407 بار در 449 پست
کتاب مورد علاقه : عشق توت فرنگى نيست حالت من : | الان نیاید منفی بدیدا ولی خب خیلی جالب بود وباحال برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید اول کم رنگ بعدشم محو میشم گریه نکنید توروخدا ![]() بعضیا میان،میمونن،گند میزنن به زندگیت،بعدشم اگر شانس بیاری گورشونو گم میکنن،تازه اگر شانس بیاری! ![]() ![]() نقل قول:
| |||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : єsfαђαn
تشکرها: 4,895
تشکر شده 5,270 بار در 835 پست
کتاب مورد علاقه : றαSnαVi حالت من : | دمت گرمممممممممممممم خیلی خندیدم. ![]() ![]() به به نمردیم معنی زیباییم فهمیدیم!!!!!!!!!!!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : تبریز
تشکرها: 11,597
تشکر شده 18,312 بار در 4,301 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | هاهاها ![]() ایول دمت گرم خیلی باحال بود کپی همن ![]() | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : كوچه نهم.
تشکرها: 2,162
تشکر شده 3,268 بار در 1,893 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه. حالت من : | اين كناريه مسيه از رو رونالدو تقليد كرده؟؟؟؟؟؟؟/من كه فك كنم خودشه يا همزادشه اخه خيلي شبيشه نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این ابادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی ان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد انچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند لحظه ها عریانند... | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : همون جا
تشکرها: 7,516
تشکر شده 576 بار در 175 پست
کتاب مورد علاقه : کافکا در کرانه،کوری حالت من : | بااینکه خیلی ازش بدم میاد ولی بیچاره!!!!!!!!!!! "يَوْمَ هُم بَارِزُونَ لَا يَخْفَى عَلَى اللَّهِ مِنْهُمْ شَيْءٌ لِّمَنِ الْمُلْكُ الْيَوْمَ لِلَّهِ الْوَاحِدِ الْقَهَّارِ" "آن روزی که همه خلق پدیدار شوند (و نیک و بدشان آشکار گردد) که هیچ کرده آنها بر خدا پنهان نباشد. در آن روز سلطنت عالم با کیست؟ با خدای یکتای بس قاهر منتقم است." "The Day whereon they will (all) come forth: not a single thing concerning them is hidden from Allah. Whose will be the dominion that Day?" That of Allah, the One the Irresistible!" В тот день, когда они предстанут, не будет скрыто у Аллах о них ничего. Кому царство в тот день? Аллаху единому, могучему! | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تو لباسام
تشکرها: 11,595
تشکر شده 14,877 بار در 6,202 پست
کتاب مورد علاقه : مولانا حالت من : | به نظر من مقایسه خوبی نبود نه اینکه از این بازیکن خوشم بیاد مسخره مخلوقات خدا کار خوبی نیست آهای ادما ؛ فراموش شدن همیشه از نبودن نیست ! گاهی از نزدیک شدن زیاد فراموش میشی . . | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : کتولستان!!!
تشکرها: 1,079
تشکر شده 1,349 بار در 884 پست
کتاب مورد علاقه : pride and prejudice حالت من : | همگی دعوا چرا؟؟؟؟! یکی یه پست گذاشته بخندیم!! خب کاریم کرده من که پشتشم بد جور!!! ما از اون پیرمرد، پیرزنای بی آزاری میشیم که حوصله ی کسی رو سر نمیبریم ! ![]() یه لپ تاپ بهمون بدن همه چی حله ! http://www.forum.98ia.com/group3882.html گروه طرفداران joseph morgan | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : کتولستان!!!
تشکرها: 1,079
تشکر شده 1,349 بار در 884 پست
کتاب مورد علاقه : pride and prejudice حالت من : | نقل قول:
| |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |