| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 155
تشکر شده 286 بار در 145 پست
کتاب مورد علاقه : بینوایان حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط fafa gol : ۲ تير ۱۳۹۱ در ساعت ۱۲:۳۹ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر اسمون همین شهر
تشکرها: 15,160
تشکر شده 1,949 بار در 777 پست
کتاب مورد علاقه : پر پرواز حالت من : | خوب بود ممنون. | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : **HERE AND NOW**TEHRAN
تشکرها: 984
تشکر شده 2,102 بار در 677 پست
کتاب مورد علاقه : ه.پاتر-ربکا-آناکارنیا حالت من : | از اینا خیلی خوشم اومد: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : جایی که دل خوش باشد
تشکرها: 3,021
تشکر شده 4,604 بار در 837 پست
کتاب مورد علاقه : سمفونی مرگ/ناتاشا/شاز حالت من : | چه مانکنای بی قواره ای ![]() ازین خوشم اومد ساده و شیکه برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید دلم؛ رمان عاشقانه می خواهد... که تو، ...ان پسر بالا بلند سینه ستبرش باشی... و من، ان دخترک سربه هوا که با همه ی سر به هواییش .....به راه اورد تو و دلت را..... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر سایه خدا
تشکرها: 12,864
تشکر شده 169 بار در 116 پست
کتاب مورد علاقه : باورم کن حالت من : | خوشگل بودن مرسی | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱
تشکرها: 4,422
تشکر شده 3,365 بار در 667 پست
حالت من : | فوق العاده بود مرسی رمان من وفاطمه جون =نیروی عشق![]() بنده ای به خدا گفت:چرا دعا کنم وقتی سرنوشت من نوشته شده است؟ خدا گفت:شايد در سرنوشتت نوشته باشم هر چه او دعا کر د ![]() ![]() من دلم میخواهد: خانه ای داشته باشم پر دوست! دوستهایم بنشینند آرام! گل بگویند و همه گل شنوند! بر درش برگ گلی بگذارم! روی آنهم بنویسم:«خانه ی ما اینجاست» تا که سهراب نپرسد دیگر: خانه ی دوست کجاست؟ | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : Wanted ...
تشکرها: 18,296
تشکر شده 17,166 بار در 5,361 پست
کتاب مورد علاقه : طالعِ ماه ... حالت من : | واقعا دوست داشتنی بودن !! مرسی عالی بود ! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : پشت سرتم پخخخخخخخخخخ
تشکرها: 2,829
تشکر شده 1,329 بار در 573 پست
کتاب مورد علاقه : خاله سوسکه حالت من : | وری وری نایس و شیک دمت هاتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ت بعضیاش فوق العاده بودن بعضیاشم زشت درکل رو هم رفته خوشگل بودن ممنون واسه عکسای خوشگل دوست عزیز [SPOILER]رمان خوشگل طناز جوووون حتما دنبال کنید: درد عاشقي | tan tan16 کاربر انجمن (در حال تایپ) ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | خیلی شیک بودن .ممنون من با وجود تو عشق و احساس کردم ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : تو خونه
تشکرها: 13,605
تشکر شده 87,696 بار در 2,927 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن.... حالت من : | از سه چهارتاش خیلی خوشم اومد | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |