| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : Arak
تشکرها: 53
تشکر شده 891 بار در 134 پست
| | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | $*~fire~*$, *kArAne*, ...Parmida..., .Baharak., ahmadi_1362_2, alone 4 ever, ar0n, cute me, DE2MISS, dokhtare esfand, elham12345, frokni, golbehi, homa_2555, lale joon, lili.h, majidmahmoodi, nafas_sheytoon, nastiya, parisa_B, R@H@ 99, redmoon333, rezi_7m, safa77, SahariX, SANA-T, shirin*, So What ???!!!, the jar of jam, xu6eh, za_178, ~*MONA*~, ӜFati※anjelӜ, мÁĦтдв, آیشا, دسوانه هفت, سرایدار جهنم, فرح77, مهشیدی, نفس71, نیما60, ᗩηηᗩ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : همين جاها
تشکرها: 929
تشکر شده 446 بار در 340 پست
کتاب مورد علاقه : رمان.... حالت من : | اصلا بش نمياد فقير باشه مطمئني فقيره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در كشور ما وضع چنين است بدانيد: آنكس كه بداند و بداند كه بداند بايد برود غاز به كنجي بچراند/ آنكس كه بداند و نداند كه بداند بهتر برودت خويش به گوري بتپاند/ آنكس كه نداند و بداند كه نداند با پارتي و پول خر خويش براند/ آنكس كه نداند و نداند كه نداند بر پس رياست ابد الدهر بماند/ ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : بام نفتی ایران
تشکرها: 4,238
تشکر شده 142 بار در 75 پست
کتاب مورد علاقه : never let me go | به نظر منم فقیر نیست یه جور هنر نماییه | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 3,680
تشکر شده 2,556 بار در 1,714 پست
حالت من : | این فقیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : درهمین نزدیکی
تشکرها: 551
تشکر شده 615 بار در 300 پست
حالت من : | واقعا فقیره؟ | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : دیونه خونه
تشکرها: 1,541
تشکر شده 644 بار در 336 پست
کتاب مورد علاقه : مهرومهتاب،الهه شرقی حالت من : | ایشالاااااااااااااااااااا ااا که فقیر نیست چرا گیر دادین به این موضوع؟ کنم هر شب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت... ولی اهسته گویم...... خدایا بی اثر باشد ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : نوشهر
تشکرها: 198
تشکر شده 3,317 بار در 675 پست
کتاب مورد علاقه : مجموعه کتاب های دایره حالت من : | هر فقیری که حتما نباید با لباس پاره بره تو خیابون حتما صطح خانوادشون اینقدر پایین بوده که مجبور به هین کار شده البته تحسین داره چون که داره در مقابل کاری که میکنه پول میگره حد اقل این که با التماس از بقیه درخواست پول نمی کنه. شاید تو یه مشکلی گیر کرده که مجبور شده این طوری پول بگیره.. بعضی وقتا دوس دارم وقتی بغضم میگیره خدا بیاد پایینو اشکامو پاک کنه و دستامو بگیره بگه: آدما اذیتت میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیا بریم... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخت
تشکرها: 0
تشکر شده 232 بار در 121 پست
کتاب مورد علاقه : سووشون حالت من : | نمیشه گفت ک فقیر بنظر من تنهایی و بی کسی اونو مجبور به این کار کرده که باید بهش احسنت گفت خداییش از خیلی از مردا هم مردتره داشتم در کنار ساحل رد مي شدم که پهنه هاي زندگي رو ديدم.ديدم که در مسائل آسون زندگي دو تا رد پا وجود داره و خدا بهم گفت که اون رد پاي منه که دستاتو گرفتم. ديدم که تو مسائل سخت زندگي يه ردپاست به خدا گفتم ديدي تو مسائل سخت زندگيم منو ول کردي و رها کردي و خدا گفت که اون ردپا ردپاي منه و تو روي شونه هاي من بودي | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : faza
تشکرها: 2,722
تشکر شده 1,958 بار در 1,037 پست
کتاب مورد علاقه : novel حالت من : | کی گفته فقیره مگه هر کیکه دختر باشه گیتار بزنه فقیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دلتنگی... خوشه انگور سیاه است... لگد کوبش کن... لگد کوبش کن... سربسته بماند... مست میکند اندوه... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : رشت
تشکرها: 2,261
تشکر شده 654 بار در 186 پست
کتاب مورد علاقه : لبخندبزنید،رمان حالت من : | اخی دلم سوخت | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |