| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : هر جا که دل انجاست
تشکرها: 24,874
تشکر شده 23,479 بار در 2,856 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-مهر حالت من : | پست بسیار مفید : +18 امتیاز خب دوستان 10 رمان برتر ایرانی از نظر شما چیه به نظر من؟؟؟؟؟؟ 1دالان بهشت 2در امتداد حسرت 3غزال 4غریبه اشنا 5همخونه 6کسی می اید 7ننه سرما 8سری کتابای ماندا معینی 9در پایان شب 10دریا | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, # NEGAR #, *cleopatra*, *shakiba*, *شیدا*, 23252, 5011311, aili, Aji_TanNaZ, angelic, anna320, bneta, chocolat, E.Narjes, elena1998, eli5, fatima64, fatima_59, forlorn, girlstreet, hiva, honey_x, kanyar, katerina petrova, kurda smahlt:<, M.Gh74926, m.mahya, Maedeh, mahana1, mahbano, maryam-kh, matin-tanha, mina68, Miss.Aima, mountain, mrkh792, mrm71, nafas_sheytoon, Nahid72, narghas, negin-d, negina., neginra, nikitaaa24, paeezi, pardiis, parshan 77, phare, pink.rose, p_f_p, R@N BOW, rahsepar, Reza, SahariX, salvia4, sanaz.p, setare foruzan, setare97, shaghhayeghh, siah, sogol_e10, sokoote_zendegi, star_crossed, s_donia323, sαвα, taraneh24, Terme1988, Tikooli, zarin, ~MaAxX~, ~moonlight~, ~sara khatoon~, ارام62, ارغوان 67, اشوزدنگهه, الهام1995, بن بست, ترنم, خانومی, رها خانم من, سروش68, شکیبا.., غریبه - تنها, فرشا, ماه شب14, ململ خانم, منجی, نازنین مریم2011, نانسی72, نسـرین, نیلوفر دختر دریا, ياابالفضل, پدیده, پروانه!, ♥ nazi nazi♥ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
تشکرها: 1,076
تشکر شده 19,707 بار در 1,909 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عاشقم باش الهه ناز 2 همخونه الهه شرقی یلدا چشم هایی به رنگ عسل رمان 98ایا ![]() سکوت عشق دیگه نمیدونم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, 23252, aili, Aji_TanNaZ, anna320, girlstreet, honey_x, mahbano, paradise, salvia4, sanaz 69, s_donia323, zarin, ترنم, شکیبا.., فرشا, منجی, پروانه!, یایا |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : همین دوروبرا
تشکرها: 12,353
تشکر شده 4,580 بار در 875 پست
کتاب مورد علاقه : درامتدادحسرت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 1.مهر و مهتاب 2.دالان بهشت 3.قلبی برای تپیدن 4.به دلتنگی هایم دست نزن 5.عاشقانه برای پسرم 6.گندم 7.پریچهر 8.یاسمین 9.دا 10.بعداز او تودسـ ــ ـت در دست دیگــری . . . من در حال نـ ـ ـ ـوازش دلــ ـ ـی که سخت گرفته از تو . . . و مدام بر او تکرار میکنم نترس عـ ـ ـزیز دل . . . این دست ها به هیــچکس وفــ ــ ـ ـ ـا ندارد . . . هانیتای من...: http://www.forum.98ia.com/t228787.html#post2234506 | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, 23252, aili, Aji_TanNaZ, anna320, faraz_90, forlorn, mahbano, neginra, nikitaaa24, paradise, salvia4, s_donia323, zarin, ترنم, شکیبا.., فرشا, پروانه! |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : مونترال
تشکرها: 6,630
تشکر شده 727 بار در 325 پست
کتاب مورد علاقه : جزیره سرگرداني حالت من : | پست معمولی : 0 امتیاز کافه پیانو ، عشق و لازانیا، سگ خانه زاد، ذره، پرنده من، فراز مسند خورشید، اندوه ماه ، بی وتن ، من و او ، شب عروسی من بخند تا دنیا به ریشت بخنده ![]() عضو گروه ضد پسرها. عضو اخراجی گروه ضد دخترها. عضو گروه انفجارستون. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز الهه شرقی در امتداد حسرت غریبه اشنا وارث عذاب عشق تا ته دنیا ... بقیشو یادم اومد میگم ![]() |
| | |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, 23252, aili, Aji_TanNaZ, anna320, dokhtare sahra, forlorn, honey_x, paradise, salvia4, s_donia323, zarin, ترنم, شکیبا.., فرشا, پروانه! |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : Iran
تشکرها: 11,160
تشکر شده 4,379 بار در 1,161 پست
کتاب مورد علاقه : انتهای سادگی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همخونه-دالان بهشت -برزخ اما بهشت-ارام -از تو میگریزم-غوغای همیشه-کسی می اید-بامداد خمار -نگاهم کن-کویر تشنه-درچشم من طلوع کن | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 8,930
تشکر شده 990 بار در 415 پست
کتاب مورد علاقه : هم سایه من،قرار نبود حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چشم هایی به رنگ عسل در چشم من طلو ع کن همخونه عاشقم باش به رنگ شب تقدیر این بود که... غزال در امتداد حسرت آن سوی اینه دختری در مه کودکی اندیشید:خدا چه می خورد،چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟ ندا آمد:غم بندگان می خورد،گناه آنان می پوشد و در دل های شکسته جای دارد... *********** مردم دو نوع هستند:گیرنده و بخشنده;درست است که گیرنده ها بهتر میخورند،اما بخشنده ها بهتر می خوابند... *********** یک انسان منفی به دنبال مشکل است در هر فرصت و یک انسان مثبت به دنبال فرصت است در هر مشکل . . . *********** آخرین برف زمستان | لیلین کاربر انجمن | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #8 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز بامداد خمار همخونه دالان بهشت پنجره حریم عشق |
| | |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, 23252, aili, Aji_TanNaZ, anna320, honey_x, paradise, sanaz 69, s_donia323, zarin, ترنم, فرشا, مهشاد43 |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : رو زمین....
تشکرها: 6
تشکر شده 76 بار در 8 پست
کتاب مورد علاقه : همه چی! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 1:مهر و مهتاب(تکین حمزه لو) 2:روزهای خاکستری(هانیه حدادی اصل) 3:دلسپردگان(هانیه حدادی اصل) 4:غزال(طیبه امیر جهادی) 5:یاسمین(م.مودب پور) 6:دالان بهشت(نازی صفوی) 7:آن روزها(تکین حمزه لو) 8:رها(حسن کریم پور) 9:یلدا(م.مودب پور) 10:... اکنون آموخته ام که سکوت را بشنوم... رویا 22 ساله.دانشجو | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : نـ ـودهشتیـ ـاツ
تشکرها: 4,082
تشکر شده 574 بار در 147 پست
کتاب مورد علاقه : سهـم مـטּ از زنـدگےツ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 1.قلبی برای تپیدن 2. چشم هایی به رنگ عسل 3.شبهاي تنهايي 4.سهم من از زندگي 5.ارام 6.دالان بهشت 7.غريبه اشنا 8.در امتداد حسرت 9.غزال 10.همخونه 11.و ... ![]() خـ ــــــــدآ بَـــدجـ ــور داغونـ ـم بیـ ـآ بـآ مــا وفـایـے ڪטּ خـ ــدآونـدآ بیـ ـآ امشبـ در حـق مـטּ خـ ــدآیــے ڪטּ ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, است, ایرانی, برتر, تو, ده, رمان, شما, نظر, کدام, کدوماس؟؟؟؟ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |