| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: تهران
تشکرها: 226
تشکر شده 1,603 بار در 423 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | مراسم ختم پیمان ابدی با حضور مهراوه شریفی نیا , گلزار, شیلا خدادا, احسان خواجه امیری و شهاب حسینی ![]() مهراوه شریفی نیا در مراسم ختم پیمان ابدی باران کوثری در مراسم ختم پیمان ابدی محمد رضا گلزار در مراسم ختم پیمان ابدی ![]() تشیع پیکر پیمان ابدی ![]() پژمان بلزغی در مراسم ختم پیمان ابدی ![]() رضا کیانیان در مراسم ختم پیمان ابدی ![]() محمد رضا گلزار ![]() مرحوم پیمان ابدی ![]() سیامک انصاری ![]() شهاب حسینی ![]() احسان خواجه امیری در مراسم ختم ![]() علیرضا خمسه ![]() احسان خواجه امیری ![]() پوریا پور سرخ ![]() دانیال حکیمی در مراسم ختم پیمان ابدی ![]() شیلا خدادا و محمد رضا شریفی نیا ![]() محمد رضا شریفی نیا ![]() محمد رضا شریفی نیا و شهاب حسنی ![]() شهاب حسینی در حال سوگواری ![]() شهاب حسینی ![]() شهاب حسینی ![]() علیرضا خمسه ![]() یوسف صیادی ![]() پیمان ابدی برای تا ابد ماندن باید رفت! گاهی به قلب کسی، گاهی از قلب کسی ... | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: دره تنهايي
تشکرها: 0
تشکر شده 7 بار در 3 پست
| واقعا خيلي ناراحت شدم وقتي اين خبرو شنيدم. [i]به سراغ من اگر مي آييد، نرم و آهسته بياييد، مبادا كه ترك بردارد چيني نازك تنهايي من. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: tehran
تشکرها: 3,567
تشکر شده 5,322 بار در 607 پست
کتاب مورد علاقه : کسی پشت سرم آب نریخت . حالت من : | به خدا من که هنوز تو شوکم یعنی اصلا باورم نمی شه باور کن تا چند روز افسرده شده بودم خدا بیامرزدش. ولی پرا از خوانواده یا همسرش خبری نیست ابی تر از دریا هم لهجه ی بارونم رنگ زمین نمیشم از جنس اسمونم ابی روخواب میبنیم ابی روفکر میکنم با واژهای ابی اززندگی میخونم باادمای ابی دنیا قشتگترمیشه رنگای دیگه پیشش کم رنگ میشن همیشه توفتح قله هاوعبورازهر تاریکی هیچ سایه ای حریف رنگ ابی نمیشه بامن بخون که از نو همتا بشیم من وتو بخون که ابی رنگ دلای بیقراره ناصر خان براي ما تو زنده اي فرهاد مجیدی و... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: تهران
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | خدا بيامرزدش | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: tu ghalbe hame kasai ki doosam daram
تشکرها: 494
تشکر شده 1,274 بار در 400 پست
کتاب مورد علاقه : atre nafas haye to حالت من : | اخه عشقایه منم اونجان شهابوپوریاوگلزارواحسانوشی لا مَـــטּ تَعـــجب مـے ڪــنَم چطــور تـو روز روشـَــטּ دو هـیـدروژטּ بـا یـڪـــ اُڪـــسیژטּ تَرڪـیب مـے شـَـטּ ـاونـوقتـــ ـآب اَز ـآب تـڪـوטּ نمے خــورـه ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: Mashhad
کتاب مورد علاقه : Eshq Hargez Nemimirad حالت من : | مهرداد صدیقیان هم که بوده....چه قدر فعاله ......... سخته حرفت را نفهمند امـــــا سخت تر اینه كه حرفت را اشتباهی بفهمند !!! ......... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: اهل ایرانم!
تشکرها: 8,554
تشکر شده 3,226 بار در 816 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه, نازکترین حریر حالت من : | خدا رحمتش کنه بنده خدا حیف شد قاصدک به من گفت: من از خدا حرف می زنم و از نسیم که صدای خداست!! صوفی | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: همین جا
تشکرها: 989
تشکر شده 955 بار در 489 پست
کتاب مورد علاقه : یک زرافه و نیم حالت من : | مرسی فقط عکسای پیمان ابدی نیومد منم نفهمیدم کی بود؟! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: mashhad
تشکرها: 19
تشکر شده 134 بار در 25 پست
کتاب مورد علاقه : nabard ba shayatin حالت من : | بلههههههه مثه بعضيا كه خيلي فعالن!!! به ســـــگ که استخوان می دهم کمی دورم می چرخد و....... دمش را برایم تکان می دهد! لعنتـــــــــــــــــــــ ــــــــــــِی به تو دل داده بودم :| | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ابدی, با, حضور, ختم, مراسم, هنرمندان, پیمان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |