| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت : بوشهر
تشکرها: 43,334
تشکر شده 13,621 بار در 5,005 پست
کتاب مورد علاقه : از آن سوی آیینه حالت من : | دقیا خیلی رو اعصابه ای قوم به حج رفته کجایید کجایید معشوق همین جاست بیایید بیایید معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار در بادیه سرگشته شما در چه هوایید گر صورت بی صورت معشوق ببینید هم خواجه و هم خانه و هم کعبه شمایید مولانا هذیان نوشت برای کودک درون من! | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : یه شهر تو همین دنیا
تشکرها: 21,357
تشکر شده 846 بار در 429 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | مشکل منم همینه جاش همون بالابهتربود .این هیچچی میخوایم دانلود کنیمم همین بساط به راست تا اطلاع ثانوی از دادن امضا معذورم | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : اکسین
تشکرها: 2,244
تشکر شده 937 بار در 474 پست
کتاب مورد علاقه : ...... حالت من : | وای دقیقا رو اعصاب ادم اسکی میره من اگه خـــــــــــــــــــــدا بودم ... یه بار دیگه تمـــــــــــــــوم بنده هام رو میشمردم ببینم که یه وقت یکیشون تنــــــــــــــها نمونده باشه ... و هوای دو نفره ها رو انقدر به رخ تک نفره ها نمی کشیدم | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : ....
تشکرها: 965
تشکر شده 1,052 بار در 482 پست
کتاب مورد علاقه : پرنده خارزار حالت من : | رو مخ خراااااااااااااب ![]() آقا برش دارین بذارین همون بالا چیه این به اندازه ی همه" نه " هایی که باید میگفتم و نگفتم ... امروز باید بگم غلط کردم ...! ![]() | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : Tehran...Some where else
تشکرها: 13,711
تشکر شده 22,709 بار در 1,978 پست
کتاب مورد علاقه : Broken Chess حالت من : | نقل قول:
باهات بدجور موافقم رمان های در حال تایپ من: رمان های کامل شده ی من: منتظر باشید...« به زودی» شهر مرگ ، طمع خام ، اسلحه ی مرگبار . پیشنهاد من | |||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 9,616
تشکر شده 2,372 بار در 782 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه من،همخونه حالت من : | وای وقتی میره روی اونجایی که میخوام نام کاربری و پسورد بزنم،دلم میخواد از دستش جیغ بکشم!!!!!! بي حوصله ام!.....دست خودم نيست... کمي دلتنگ فردايم!فردايي که تو مي آيي؛ شايد......من نباشم ...! | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : in shaDows
تشکرها: 1,055
تشکر شده 238 بار در 162 پست
کتاب مورد علاقه : آنتی عشق - قرار نبود.... حالت من : | وای این ایسام رو اعصـــــاب منه...... خیلی مشکل دارم باهاش.......مرسی.... حالــــم خوب است..... امــــا... دلــــم تنــــگ آن روزهایی شده که می توانستم از تــــه دل بخــــندم.... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : همون جای قبلی!!!!!!!!!
تشکرها: 5,394
تشکر شده 10,326 بار در 1,957 پست
حالت من : | مشکل همون هست ولی باید تحملش کنیم
| ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر آسمون آبی
تشکرها: 10,218
تشکر شده 4,168 بار در 817 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره حالت من : | مثلا این اون بالا بود چی می شد؟ | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 24,379
تشکر شده 10,330 بار در 5,232 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت | شیدا یه روز نبینمش دق میکنم وابسته شدم بهش شدید ![]() ![]() کاش میشد سرنوشت را از سر نوشت... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ایــــسامتبلیغ, تـــرول, جدید, نودهــــشتیا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |