| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : يه جا
تشکرها: 6,844
تشکر شده 2,162 بار در 398 پست
کتاب مورد علاقه : آني شرلي!! حالت من : | Hello, hello anybody out there cause I don't hear a sound alone, alone I don't really know where the world is but I miss it now I'm out on the edge and I'm screaming my name like a fool at the top of my lungs sometimes when I close my eyes I pretend I'm alright but it's never enough<3 ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : تو باغچه!
تشکرها: 39,738
تشکر شده 15,644 بار در 4,732 پست
کتاب مورد علاقه : هر چی که اسمش کتاب باش حالت من : | من نارنجیشو دارم اما چندان قوی نیست....احتمالا رنگهایی مثل زرد قابلیت نئونیشو بیشتر نشون می دن پیشنهاد رمان ![]() زنانه یا مادرانه _شاید- انارِ دلم - خالکوبی - آسمان دیشب ، آسمان امشب - ضربان ![]() قوانين بخش عكس | قبل از فعالیت در بخش حتما مطالعه کنید! گذاشتن عکس متحرک در امضای کابران به علت حجم بالای 20 کیلو بایت خلاف قوانینه و حذف خواهد شد | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : سیرک عجایب
تشکرها: 3,182
تشکر شده 3,293 بار در 1,110 پست
کتاب مورد علاقه : رویای روی تپه حالت من : | وای منم می خااااااااااااام چه جیغه دوز دالم آرامشم در این روزها مدیون همان "انتظاریست" که دیگر از "هیچکس" ندارم! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : اهواز
تشکرها: 1,749
تشکر شده 1,343 بار در 971 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه من حالت من : | مرسی من رنگ جیغ دوس ندارم | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 16,626
تشکر شده 1,526 بار در 866 پست
کتاب مورد علاقه : گرگ ومیش | من دوسشون ندارم.کم رنگ بیشتر خوشم میاد. | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : Esfahan
تشکرها: 3,797
تشکر شده 6,781 بار در 1,124 پست
حالت من : | خوشگلن..دوست دارم ✘ شیرجـه های نرفــته گاهی ، کوفـــتگی های عجیبی به جای میگذارند . سقوط : آلبر کامو | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : Fars
تشکرها: 8,513
تشکر شده 889 بار در 368 پست
کتاب مورد علاقه : dalane behesht حالت من : | مرسی ......... باز کن پنجره را ! من تورا خواهم برد به سر رود خروشان حیات اب از این رود به سر چشمه نمیگردد باز بهتر انست که غفلت نکنیم از اغاز ... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : يه جا
تشکرها: 6,844
تشکر شده 2,162 بار در 398 پست
کتاب مورد علاقه : آني شرلي!! حالت من : | دوستان اگه جایی رو می شناسین که از این لاک های شبرنگ داره به من بگید!! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر بارون
تشکرها: 321
تشکر شده 3,892 بار در 295 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه من-توسکا-نیما-ق حالت من : | من صورتیشو دارم خیلی عالیه جنسشون ![]() دیدنت داره می شه ارزوم ![]() از این دوری نزدیک بیزارم ![]() از این تنهایی ماه ![]() در شبای عاشقی بیزارم ![]() تقـــــــــدیر ستایش(اولین کار خودم) http://www.forum.98ia.com/t465752.html http://www.forum.98ia.com/t631187.html لینک نقد رمان تــــقدیر نمی دانم چیست یا نمی دانم مسیرش من را کجا می کشد می دانم که دربه در جاده های تنهایی عشق و احساس غرور نفرت کرده تقدیر ستایش تقدیر من است تقدیری که ستایش را مثل یک چوب به زمین می کشد و او را مجبور می کند که عشق را تجربه کند تنهایی را بچشد و نفرت را حس کند! تقدیر ستایش تقدیر دختریست که توی این زمونه تنها مونده خیلی تنها ولی خدایی هست و عشقی هست که او را ترک نکرده | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : یه جای بد...
تشکرها: 10,899
تشکر شده 9,030 بار در 1,457 پست
کتاب مورد علاقه : بینوایان | مرسیییی! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید اگر مرد ضعیف نبود زن نمیشد ضعیــیفه! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| جالبneon, لاک, ناخن, های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |