| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام عکس را می پسندید؟ | |||
| عکس شماره1 | | 50 | 45.05% |
| عکس شماره 2 | | 59 | 53.15% |
| عکس شماره 3 | | 64 | 57.66% |
| عکس شماره 4 | | 45 | 40.54% |
| عکس شماره 5 | | 42 | 37.84% |
| عکس شماره 6 | | 57 | 51.35% |
| عکس شماره 7 | | 43 | 38.74% |
| عکس شماره 8 | | 49 | 44.14% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 111. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : هرجا که دل خوش است
تشکرها: 11,111
تشکر شده 11,030 بار در 5,842 پست
کتاب مورد علاقه : رستاخیز فرا می رسد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به 6 رای دادممممم | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : tehran
تشکرها: 2,634
تشکر شده 5,168 بار در 1,076 پست
کتاب مورد علاقه : بادبادکباز/عقاید1دلقک حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به سنجابه رای دادم! آخه فقط اونو دیدم!!!!!!!! چه رسم جالبی است !!! محبتت را میگذارند پای احتیاجت … صداقتت را میگذارند پای سادگیت … سکوتت را میگذارند پای نفهمیت … نگرانیت را میگذارند پای تنهاییت … و وفاداریت را پای بی کسیت … و آنقدر تکرار میکنند که خودت باورت میشود که تنهایی و ساده و بیکس و محتاج... فارسی تایپ کن...ترول! میکروفون مدرسه ی ما...ترول!! گل...ترول!!! ینی کی میتونه باشه؟؟!!...ترول!!!! با کنکور 93 کـــــــــــــــــم کــــــــــــــــــم کم رنــگ میـــــــــــشویـــــــــ ـــــم.... | ||||||||
| |
| | #43 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : یه آسمون آبی سقف اتاق منه
تشکرها: 14,926
تشکر شده 3,279 بار در 531 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بیایـــن رای بدیــد | ||||||||
| |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش آموزش ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : کنار آب
تشکرها: 5,852
تشکر شده 1,606 بار در 366 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم به 1و2 رای دادم | ||||||||
| |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : خوزستان_ دزفول
تشکرها: 43,443
تشکر شده 97,225 بار در 12,788 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر، بامداد خمار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همشون عالی بودن ولی من به شماره ی 2 و 1 رای دادم ♥♥♥♥♥ پروانگی ِ یک پروانه | رز صورتی ... کاربر انجمن در گرگ و میش نگاه تو | رز صورتی ... کاربر انجمن ورود ممنوع!!! اینجا تربت زنانه ی من بویِ فاطمه می دهد، من از جنس او هستم برای ورود به خلوت من دوستانه بیا آن هم با وضو ،اینجا دلی سخت شکسته و خداییش میان شکسته های دلش نشسته مراقب حرمت خدای نشسته بر خرابه ها باش رز صورتی ... | ||||||||
| |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : تبریز
تشکرها: 11,597
تشکر شده 18,312 بار در 4,301 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آقا استارتر بن شده کی میخواد امتیازارو بده ![]() ![]() سرتون کلا رفت!![]() ولی شما بیاین رای بدین ![]() | ||||||||
| |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : آنجا كه بوي تو عاشقم كند...
تشکرها: 3,530
تشکر شده 3,329 بار در 488 پست
کتاب مورد علاقه : رمان-كامپيوتر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خيلي قشنگ بود من به 1 ، 3 و 6 رأي دادم ![]() در لحظه های بی تو بودن, لحظه های باتو بودن را آرزو میکنم! من کجای لحظه هاتم؟؟! تو که اوج لحظه هامی... ![]() | ||||||||
| |
| | #48 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : در رویا..
تشکرها: 10,853
تشکر شده 2,983 بار در 847 پست
کتاب مورد علاقه : غرورتعصب.آن نیمه دیگر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() مدیرای بخش مسابقه خبر دارن اونا امتیاز میدن نگران نباش!! ![]() | |||||||||
| |
| | #49 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : Tehran
تشکرها: 28,281
تشکر شده 11,932 بار در 1,974 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز آخی همستره چقدر نازهههه ![]() به 3 رای دادم اینجا شهر قصه های مادربزرگ نیست . . آسمانش را، هرگز آبی ندیده ام! من از اینجا خواهم رفت . . و فرقی هم نمیکند . . که چراغی داشته باشم یا نه . . کسی که میگریزد، از گم شدن نمی هراسد . . | ||||||||
| |
| | #50 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : کنار سجاده ام...
تشکرها: 4,184
تشکر شده 5,554 بار در 1,128 پست
کتاب مورد علاقه : قرآن... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همشون یه جور خوشگل بودن...به همه رای دادم...... دوستان...برای همیشه خدافظ... | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, برتر, حیوانات, عکس, فینال, مسابقه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |