| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: زيبا ترين عکس گل نودوهشتيا کدام است؟ | |||
| عکس شماره1 | | 46 | 21.60% |
| عکس شماره2 | | 45 | 21.13% |
| عکس شماره3 | | 104 | 48.83% |
| عکس شماره4 | | 41 | 19.25% |
| عکس شماره5 | | 145 | 68.08% |
| عکس شماره6 | | 80 | 37.56% |
| عکس شماره7 | | 46 | 21.60% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 213. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : طبقه بالا اتاقی که روبه رو به پله است
تشکرها: 31,269
تشکر شده 11,387 بار در 1,871 پست
کتاب مورد علاقه : طوفان ديگري در راه است حالت من : | پست بسیار مفید : +17 امتیاز به به سلام دوستاي گل نودوهشتي .چطوريد؟ ![]() در خدمتتون هستم با مسابقه ي زيباترين عکس از گل کاربران ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قوانين : 1-کلکل و توهين و بحث بي خود ممنوع 2-اسپم دن ممنوع 3-لو دادن عکس ها به همديگه ممنوع 4-تبليغ در خصوصي و پروفايل ممنوع به دوستاتون راي نديد از روي انصاف راي بديد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() توجه : 1-اينجا مسابقه ي زيباترين عکس از گل کاربران مي باشد حواستون باشه به چي راي مي ديد 2-به دليل اين که بعضي از دوستان عيد مسافرت رفته بودن و عکس گرفتن يا گلي که مي خواستن براي مسابقه بفرستن ديگه وجود نداره و ... بعضي از عکسا بدون آرم سايت هستند 3-اين دوره گل هاي با آرم سايت هست ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اسامي شرکت کنندگان ، عکاسان هنرمند ، شکارچيان گل ها و... *shakiba* *~OMiD~* سمن گل نها65 shima7 ღNiUsHaa ღ بــــاران☂ مديونيد اگه فکر کنيد عکسا به ترتيب اسم هاست ![]() ![]() 1 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید 2 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید 3 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید 4 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید 5 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید 6 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید 7 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() جوايز: يک دستگاه آژارتمان در نودوهشتيا (همون 1000 امتياز خودمون)براي نفر اول هر دوربراي نفر اول نيمه نهايي 2000 امتياز(شما حساب کنيد دو دستگاه آپارتمان) براي نفر اول فينال 3000 امتياز(يه چيزي در حد خونه ادمين )با تشکر از تايپيست حمايت و لطف خودتون رو به اون ها نشون بديد اين نشانه ي شخصيت والاي شماست ![]() ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # NEGAR #, #SamaneH#, *N!LooFaR*, *~OMiD~*, alonegirl, Digital Girl, edin, farahi, farizad, Genesis, gracious, hediyeh_b, khale rize, M mehrane, m.mahya, mina68, Mino Bookworm, MONA1367, nasimrahi, NAVA22, NO ONE, parisa khanoom, parisa_B, RaheBipayan*, saminaz, se7en-1991, shahrzad1369, shahtut, Shifteh, shima7, soofiya91, sunshine.h, sydney, sαвα, Yase kabood, yasi♥fabrik, ZeYnAb KhAnOoM, ~*SaHaR*~, آنالیا, امپراطور1, بــــاران☂, بیــ رنــگــ, ثــمـره, ثـمیـن, رز وحشی, زرین دخت, زهرا.الف, ساحلی, هانی عسل, ღNiUsHaa ღ, ღدختر کائناتღ, ᗩηηᗩ, ♣ Elvira ♣ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹
تشکرها: 22,783
تشکر شده 164,631 بار در 7,917 پست
کتاب مورد علاقه : the Secret حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز نظرسنجي شروع شد ، قوانين رو رعايت كنيد | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخت معنوی ایران
تشکرها: 38,085
تشکر شده 25,661 بار در 3,982 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن خیلی... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به شماره 3 رای دادم | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| ویراستار کتاب انجمن ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : ♥Ahwaz♥
تشکرها: 4,744
تشکر شده 19,321 بار در 3,570 پست
کتاب مورد علاقه : اووووووف زیادن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رای دادیم به 2 3 4 5 با یکی آشنا شده بودم !!! پرسید: راستی متولد چه ماهی هستی؟ من :متولد تیر رفت :| گفتم : کجا میری؟ گفت : من لیاقتتو ندارم ...! یه همچین آدمایی هستیم ما متولدین تیر ![]() *** *** | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : ایران
تشکرها: 4,486
تشکر شده 1,872 بار در 437 پست
کتاب مورد علاقه : what i talk about when i talk about runn | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به 5 و 3 رای دادم وقتی که دل دست هایم تنگ می شود برای انگشتان کوچکت آن ها را می گذارم برابر خورشید تا با ترکیبی از کسوف و گرما دوری ات را معنا کنم .... | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فراخوان تایپ ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹
تشکرها: 27,279
تشکر شده 14,145 بار در 3,155 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 4 - 5 -7 رای دادم ![]() | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : teh/5
تشکرها: 2,233
تشکر شده 183 بار در 87 پست
کتاب مورد علاقه : elahe naz حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من به 5 رای دادم | ||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : یزد
تشکرها: 672
تشکر شده 552 بار در 415 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.یاسمین و... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 7.... ![]() | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : یزد
تشکرها: 672
تشکر شده 552 بار در 415 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.یاسمین و... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 7.... | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : تـو كـره ي زمـيـن
تشکرها: 5,044
تشکر شده 5,872 بار در 1,860 پست
کتاب مورد علاقه : غـرور و تـعـصـب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 6 و 5 و 3 و 2 خدایا ... باران رحمتت همیشه در حال باریدن است ... اما این ما هستیم که کاسه هایمان را برعکس گرفته ایم ! ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید حــرف هــایی هستــند از جنــس شیــشــــه ؛ زود میــشــکنند ؛ اما ناجور میبــرنــد ![]() ********************* یه پروانه رو با دستت میگیری ؛ میخوای ببینی زنده هست یا مرده ... دستات رو خیلی باز کنی ، فرار میکنه ... اگه خیلی محکم بگیری ، میمیره ... دوستی هم یه چیزی تو این مایه هاست ![]() ******************* رمان سارای عزیزم بخونین پشیمون نمیشید | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, اول, ترين, دور, زيبا, عکس, مسابقه, نودوهشتيا, ي, کاربران, گل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |