| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: درون گودی دستای مهربون خدا
(View Stats)
تشکرها: 192
تشکر شده 394 بار در 106 پست
کتاب مورد علاقه : ستاره های بی نشان,4اثر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ایشا الله که همتون صد سال زنده باشیدو عاشق به ما هم میگی که بدونیم کوله ام غرق غم است...آدم خوب کم است! عده ای بی خبرند...عده ای کور و کرند و گروهی پکرند... دلم از این همه بد میگیرد و چه خوب...آدمی میمیرد. | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: غربت
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 48 بار در 13 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز به کس خاصی که نمیدونم ولی همه جا جــــار میزنم که حلالم کنید و منو به خاطر بدیهام ببخشید... سوختم باران بزن شاید تو خاموشم کنی شاید امشب سوزش این زخم ها را کم کنی آه باران من سراپای وجودم آتش است پس بزن باران بزن شاید تو خاموشم کنی | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: زیر آسمون این شهر
(View Stats)
تشکرها: 727
تشکر شده 2,618 بار در 252 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من همین جوریش در حالت عادی نمی تونم جمله عاشقانه بگم چه برسه به موقعی که دارم غزل خداحافظی رو می خونم پرواز را به خاطر بسپار پرنده رفتنی است | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: شیراز
(View Stats)
تشکرها: 5,620
تشکر شده 3,650 بار در 785 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز می گم عشق من خاطره عشق من از یاد نبر گفته بودم که اگـر بـوسه دهی توبه کنم و دگــر بــار از ایــن گـونـه خـطـاهـا نـکنـم بوسه دادی و چو برخاست لبت از لب من تـوبه کـردم کـه دگـر تـوبـه بـی جـا نکنـم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 0
تشکر شده 15 بار در 8 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز امیدوارم خوشبختی را باتمام وجود ودر لحظه لحظه زندگیت احساس کنی | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) |
| کاربر حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میگم من دوسش داشتم ولی هیچوقت باور نکرد........ |
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : همسایه ها-احمد محمود حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در تمام طول زندگیم خوشبخت ترین زن دنیا بودم در کنارت.... آدم هاي بزرگ عظمت ديگران را مي بينند آدم هاي متوسط به دنبال عظمت خود هستند آدم هاي كوچك عظمت خود را در تحقير ديگران مي بينند | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : الهه ناز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میگم هرچی گفتم دوست دارم باور نکردی .................... کاش خداوند سه چیز را نمی آفرید:دروغ،غرور،عشق.زیرا اگر عشق نبود ،انسان از سر غرور،دروغ نمی گفت! پرستو ، 19 ساله... ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: اینجا!
(View Stats)
تشکرها: 186
تشکر شده 384 بار در 104 پست
کتاب مورد علاقه : جا نميشه!!!! | بدون امتیاز : 0 امتیاز نفسمو حروم نميكردم دم اخري!!! ....people leave,memories don't | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 18,464
تشکر شده 32,240 بار در 3,819 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگه واقعا دوسش داشته باشم فقط بهش می گم دوست دارم بهش می گم اون دنیا هم دست از سرت بر نمی دارم ![]() هرگاه دلت هوایم را کرد، به آسمان بنگر و ستارگان را ببین که همچون دل من در هوایت می تپند | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آخرین, اگر, بخوای, بگی, جمله, در, زندگیت, عاشقانه, لحظه, چیه؟, یه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |