بازگشت   نودهشتیا > عمومی > بحث و گفتگو

تبلیغات 
اقامت و مهاجرت به بهترین کشورهای جهان وام 4 درصد خود اشتغالی
ارسال موضوع جدید  موضوع بسته شد

LinkBack ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۲ تير ۱۳۸۹, ۰۹:۰۵ بعد از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
مدیر ارشد

شبنم آواتار ها

پست بسیار مفید  +24 امتیاز     
پیش فرض کجا تاپیک بذاریم !

دوستان عزیز جان شبنم توجه کنید :

این بدنه اصلی انجمنه :

---------
وقتی می خواید تاپیک بذارید اون قسمت اول رو که تالار اصلی ـه کلا دورش رو خط بکشید . اونجا حیطه فعالیت کاربران نیست .

قسمت دوم که بخش کتاب ـه ، صرفا صرفا و صرفا برای مطالب مربوط به کتابه . نه مقاله های فرهنگی ، نه مطالب مربوط به موفقیت نه هر چیز دیگه ای. اگر می خواید کتاب جدید تایپ کنید به بخش تایپ کتاب برید . اگر می خواید فراخوانها شرکت کنید و همکاری در تایپ کتابها داشته باشید به بخش فراخوانهای تایپ یا اسکن . توی بخش کتابهای اسکن شده ، کتابهای کامل شده تمام اسکن قرار می گیرن و تو بخش کتابهای کامل شده کتابهای تموم شده ی تمام تایت . (این دو تا بخش رو من و عسل وقتی کتابها تموم شدن خودمون منتقل می کنیم و تاپیک جدید اصلا تو این دو تا بخش نباید زده بشه )

و اما بخش دانلود کتاب تو این بخش فقط باید کتاب برای دانلود بذارید نه هیچ چیز دیگه زیر مجموعه هاش هم مشخصه دیگه

بخش متفرقه کتاب هم که اوضاعش مشخصه . اون قسمت خیلی تاپیک داره حتما قبل از ایجاد تاپیک ، جستجو کنید که تکراری نباشه

فعلا این بخش من مدیرهای دیگه هم اگر دوست داشتن بخش خودشون رو میان و می گن. لطفا رعایت کنید دیگه والا به خدا منم خوشم نمیاد تا آن میشم باید راه بیفتم به این و اون بگم آقا تاپیکت جاش اشتباهه و فلانه و بهمانه . که بیام تو صفحه کاربری هاتون ببینم در کمال محبت جمیع مدیر ها و بنده رو مورد عنایت قرار دادید . اگر شما یه کم توجه کنید ما هم بیشتر بهمون خوش می گذره

برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید

شبنم آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
!@farimah, !paradise, # A Far Star #, # NEGAR #, # بلوط #, $...MoNiLi...$, $Persian Girl$, "لعیا", * Star, * میـلاد *, *anahit*, *atefeh*, *dorsa*, *niusha*, *rainbow*, *TARA*, *مستان*, *مهدی*, *مهسان*, -2nya-, -پگاه-, ..MoRtEzA.., .ELHAM., .Ice Girl., .rima., 0r!ent@L G!rL, Admin, AFSON*, aili, Aji_TanNaZ, ali fatemi, alonegirl, alonesachlie, always alone, ana-armin, arnavaz, asal, asal-661, AsalBanu, Astrgirl, Ati__377, avazkhamoosh, Avishanm, aylar-76, azam 24, babasi, bahar.4501, bahar_oumad, barooni, believe me, BIDAD, blue eyes*, book worm, Boshi16, dokhtar daria, dokhtar shirazi, dr_elaheh_eh, ehsanyazan, ELAHE, elahe.goddess, elahe70, elahem, eli.., eli69, elilovely, Elnaz, elnaz 90, elnaz89, ermiya_18, farahi, farhad e samimi, farizad, farshid23, farzaneh14, fatima_59, fereshte.h, G@N2M, garshasp, gogoli, golnaghshetavous, golyas.com, HAM!D, hana_89, hediyeh_b, hilda_moonlight, hiva, honey_x, Hoyesh, jessica3, kimia1372, leilyk, linasldvh, Lobof, m.mahya, m2reza, Maedeh, mahana1, mahbano, mahdi378, mahdiyeh, Mahed, mahtab68, matador_ak, mehraban.g, mehri255, melika j00n, MICROOOB, milad_mico, Mina, Mini Moon, Mo$aFeR, mona23, mrkh792, mryamiii, mspariya, M_KH3000, N A F A S, n!ika, n@st@r@n-gh, nargesashk, nazi nazi, Neda1366, Negin joon, nemesis, niazruby, NIKSA, NILOUFAR, novin, nutty, ozil_m, paniz jojo, paradise, parisabeheshti, pari_shaun, patrishiya, paηίz, Persiana, phare, pr.delafrouz, raha16, rahgozar7, rahman1990, REMIX, roz3, rozok, s.love, sabooha, safo, SAGHIIIII, samane7, Samin goli, samin67, SaRa, sasha, shaghhayeghh, si.genza, siah, sisha, skarlt60, sky-angle, sollmaz, Sonetto, spoorg, Star-crossed, Star-Crossed-Lover, sydney, talayeh, tanaz.68, tatar1, Teresa, thunder555, tireys_77, tom.cat, Y.a.k.h, Y@Li-Jj, YAS95, yasam, Z.BITA, Z.Sattari, zahra97, zb7373, _black Flood_, ~ Marsa ~, ~B@H@R~, ~Melika~, ~mersedeh~, ~Z!z!zelzele~, αгѕαпα, آبجی نیلوفر, آنیتا, احمد حسيني, افسانه, المین, الی جوون, الیمان, اميرجان, اژدر, باران, ترنج خاتون, حاجی بلا, خانم فسقلی, خانوم بهار, خواجه, خورشیدک, دختری در مه, درسا امیری, دریایی, رز وحشی, رها خانم من, رها در باد..., زرین دخت, زلال, ستاره ملک, ستاره یخی, عسل 76, عشقالگر, عیدی, فاطمه1, فاطیما_, فرهادعاشق, فرودو, فهیم, لادیان, لاوینی, لیلی2, مانی معصومی, محبوبه_م, مهرگل, مِنّا, نی لو فر, ياابالفضل, پاسارگارد, پدیده, پرهام روشن, پرهوده, پروانه!, پروکسیما, کایسا, کیانوش.م.م, گرگ بلا, گلاریژان, یگانه, ♥الیزا♥, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥
قدیمی ۲ تير ۱۳۸۹, ۰۹:۱۳ بعد از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
کاربر فعال علم و دانش

novin آواتار ها

پست معمولی  +2 امتیاز     

چشم سعی می کنیم موارد فوق را رعایت کنیم

از زحمات شما و سایر مدیران محترم نیز صمیمانه متشکریم

این پست رو از طرف کلیه ی کاربران اندیشمند سایت ارسال می نمایم
novin آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
!paradise, # NEGAR #, # بلوط #, $...MoNiLi...$, * Star, **sevdayi **, *atefeh*, *rainbow*, *مهدی*, *مهسان*, -2nya-, .ELHAM., .LiLiM., .rima., aili, ana-armin, AR6AR6, asal, Astrgirl, avazkhamoosh, BIDAD, dr_elaheh_eh, ELAHE, elahe70, eli69, Elnaz, elnaz89, FAH!ME, farahi, farzaneh14, fatima_59, golnaghshetavous, H0NEY, hana_89, hasti67, hediyeh_b, jessica3, Maedeh, mahdiyeh, mahtab68, maria341, mehraban.g, mehri255, Mo$aFeR, mrkh792, nazi nazi, Neda1366, NILOUFAR, nutty, ozil_m, patrishiya, rahgozar7, rahman1990, REAL LOVE, REMIX, roz3, samane7, Samin goli, SaRa, sollmaz, Star-Crossed-Lover, sydney, thunder555, tireys_77, YAS95, آلتینا, آنیتا, الی جوون, الیمان, اميرجان, باران, ترنج خاتون, خانم فسقلی, دختری در مه, رز وحشی, زلال, ساریسا, ستاره ملک, ستاره یخی, شبنم, عیدی, فاطیما_, فرودو, فهیم, لادیان, مرگم, مهرگل, پدیده, کیانوش.م.م, گلاریژان, یگانه, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥
قدیمی ۲ تير ۱۳۸۹, ۰۹:۱۸ بعد از ظهر   #3 (لینک مستقیم)
مدیر بخش عکس

آنیتا آواتار ها

پست بسیار مفید  +6 امتیاز     

ممنون شبنم گلم . كه اين تاپيك رو زدي
اين مشكل اساسي ما هم هست والا ما نه بيكاريم نه خدايي نكرده با كسي سر لج داريم
من كه خيلي

كاريكاتور رو توي عكس ميزارن
هر عكسي كه دم دستشون مياد توي جالب و خنده دار گذاشته ميشه
هر مطلبي حالا شعر باشه خبر باشه جوك باشه توي مطالب جالب و خواندني
آخه به نظر خودتون اين درسته؟
بخدا من يك ماهه ميخوام يه كتاب بخونم فرصت نمي كنم يا مشغول حذف تكراري ها يا انتقال تاپيكا يا تذكر دادن
فكر مي كنيد من خوشم مياد كه بيخودي گير بدم؟
اگه ميگيم در جاي مناسب تاپيك ايجاد كنيد بخش اعظمش براي خودتونه كه توي هر بخشي مطلب يا عكس دلخواه تون رو پيدا كنيد و هي نرين توي هر بخش دنبالش بگردين
بهر حال يه كم مراعات كنيد بخاطر خودتون و سايت

...در دل من چیزی اسـت،
مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح
و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد
بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه
دورها آوایی ست که مرا می خواند . . .

آنیتا آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
!@farimah, # بلوط #, $...MoNiLi...$, * Star, **sevdayi **, *anahit*, *atefeh*, *rainbow*, *مستان*, *مهسان*, -2nya-, .ELHAM., .rima., aili, alonesachlie, always alone, annie_barca, AR6AR6, AsalBanu, Astrgirl, avazkhamoosh, BIDAD, dr_elaheh_eh, ELAHE, elahe.goddess, elahe70, Elnaz, elnaz89, FAH!ME, farahi, farzaneh14, fatima_59, gogoli, golyas.com, H0NEY, hana_89, hediyeh_b, hilda_moonlight, jessica3, Maedeh, mahbano, mahdiyeh, Mahed, mahtab68, makhmal_66, maria341, mehraban.g, mehri255, milad_mico, Mo$aFeR, mrkh792, N A F A S, nazi nazi, Neda1366, nemesis, novin, nutty, ozil_m, paradise, patrishiya, phare, rahgozar7, rahman1990, REAL LOVE, roz3, rozok, samane7, Samin goli, SaRa, sasha, sollmaz, Star-Crossed-Lover, sydney, thunder555, tireys_77, Y.a.k.h, YAS95, ~ Marsa ~, ~Melika~, افسانه, الی جوون, الیمان, اميرجان, باران, ترنج خاتون, خانم فسقلی, خورشیدک, دختری در مه, دریایی, رها خانم من, رها در باد..., زلال, ستاره ملک, ستاره یخی, شبنم, عیدی, فاطیما_, فرهادعاشق, فرودو, فهیم, محبوبه_م, مرگم, مهرگل, مِنّا, نی لو فر, پدیده, پرهوده, پروکسیما, کیانوش.م.م, گلاریژان, یگانه
قدیمی ۲ تير ۱۳۸۹, ۰۹:۲۰ بعد از ظهر   #4 (لینک مستقیم)
همکار گروهها

* Star آواتار ها

* Star به Yahoo ارسال پیام
پست مفید  +3 امتیاز     

قربون شما شبنم خانم جون ولی اینایی که گفتی یه چیزه عیانه و هر کسی بخواد می تونه رعایت کنه من وقتی اومدم قبلش تو هیچ سایتی عضو نشده بودم ولی یه دور که توی سایت چرخیدم فهمیدم قضیه از چه قراره و تا حالا هم پستی که منتقل بشه جای دیگه فکر نکنم داشته باشم.
هر کدوم از کاربرا اگر قبل از هر تاپیک یا پست چند دقیقه تامل کنن این مشکلا پیش نمیاد.
امیدوارم دور اندیشی بچه ها بیشتر بشه تا شما هم بتونید از فضای سایت لذت ببرید.
* Star آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲ تير ۱۳۸۹, ۰۹:۲۱ بعد از ظهر   #5 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه فعال

mahboubeh_shab آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

مرسی که گفتی ........حالا اینقدر حرص نخور فشارت میره بالا کار دستت میده هاااااااا.............

گمـــــان می کـــردم وقـــــی نبــــــ ـــــاشم
دلـــت می گیــــــــــــرد
1 روز
1 ماه
1 سال
از رفتنـــــ ــــــــم می گذرد . . .
چه خیـــال ِ بیهوده ایـــــ
وقـتی دلت با دیگریســــــت ...

mahboubeh_shab آنلاین نیست.  
قدیمی ۲ تير ۱۳۸۹, ۰۹:۲۲ بعد از ظهر   #6 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته

باران آواتار ها

پست بسیار مفید  +5 امتیاز     
Wink

این پستم برا بخش عمومی تا تعداد پستا نرفته بالا و از صفحه اول که تو دیده خارج نشده.
ویرایش می کنم.
مرسی شبنم بابت تاپیک.

اینم بدنه ی بخش ما.
از صد متری صندلی داغ که به هیچ عنوان رد نشین که فقط مخصوص مدیر کله و اون فقط تو اون قسمت تاپیک می زنه.
(پس قرار شد به اون بخش نگاه نکنین.)
خانواده ی نود هشتیام که برا بچه ها مثل ناموس می مونه و جرات دارین برین طرفش.
راهنمای کار و زندگیم در مورد یه سری مسائل آموزشی در مورد زندگیه.
تبریکات و مناسبتم که دیگه از اسمش تابلوئه خوب دیگه. اگه مناسبتی بود می تونید تاپیک بزنید و یا تولد دوستی بود که توی سایت باشه برای اونم مجوز صادر شده و می تونید تاپیک بزنید.
توی بخش بحث و گفتگو هم تاپیک های سرگرمی و تفریحی می تونید بزنید.
البته نه مطالب سرگرمیا اون بخشش جداست. خواهشا مطالب طنز و جک و جشن رو نذارید توی اون قسمت.
یه ذره هم سعی کنید از تعداد این تاپیکای نفر بعد و قبل و چه می دونم این جور تاپیکا کم کنید.

از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی
نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی!

باران آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
!@farimah, !paradise, # بلوط #, $...MoNiLi...$, * Star, **sevdayi **, *anahit*, *rainbow*, .ELHAM., .rima., aili, always alone, ana-armin, avazkhamoosh, book worm, ELAHE, elahe70, Elnaz, elnaz89, FAH!ME, farahi, farzaneh14, fatima_59, gogoli, H0NEY, hana_89, hediyeh_b, honey_x, jessica3, mahana1, mahdiyeh, Mahed, mahtab68, mehraban.g, Mina, Mo$aFeR, mrkh792, N A F A S, Neda1366, nemesis, NILOUFAR, nutty, ozil_m, paradise, patrishiya, phare, rahgozar7, REMIX, roz3, samane7, SaRa, sasha, shaghhayeghh, si.genza, sollmaz, Star-Crossed-Lover, sydney, thunder555, tireys_77, Y.a.k.h, YAS95, yasam, ~ Marsa ~, ~Melika~, αгѕαпα, آنیتا, الیمان, اميرجان, ترنج خاتون, خانم فسقلی, خورشیدک, رها خانم من, ستاره ملک, ستاره یخی, شبنم, عیدی, فاطیما_, فرهادعاشق, فرودو, فهیم, مرگم, مهرگل, پدیده, پرهوده, کیانوش.م.م, گلاریژان, یگانه
قدیمی ۲ تير ۱۳۸۹, ۰۹:۳۱ بعد از ظهر   #7 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای

دختری در مه آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

ممنون شبنم جون خیلی مفید بود

امضا میخوای چیکار؟
دختری در مه آنلاین نیست.  
قدیمی ۲ تير ۱۳۸۹, ۰۹:۳۵ بعد از ظهر   #8 (لینک مستقیم)
مدیر بخش کتاب

ستاره یخی آواتار ها

پست بسیار مفید  +7 امتیاز     

بچه ها دقت کنید قسمت دانلود کتاب فقط باید کتاب بذارید

آخه چرا میرید قسمت سرگرمی دانلود کتاب ، مطالب طنز میذارید ؟

باور کنید ما و بقیه ی کاربرا که قوانین را رعایت میکنند دانشمند به دنیا نیومدیم فقط یه کم دقت کردیم

آخه مثلا خودتون قضاوت کنید بخش دانلود کتاب چه ربطی به سرگرمیییییییییییی داره ؟

تشکر از تایپیست ها = نشان ِ شخصیت ِ والای شما!
ستاره یخی آنلاین نیست.  
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲ تير ۱۳۸۹, ۰۹:۳۹ بعد از ظهر   #9 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته

Mina آواتار ها

بدون امتیاز  0 امتیاز     

الان من میخوام تست خودشناسی بذارم..کجا بذارم؟

حاصل سبزترین باور من برگ زردی است که از لای ورق های دلم میریزد....
مانده ام سخت غریب....
دیگر از سبز ترین حادثه ها می ترسم....

Mina آنلاین نیست.  
قدیمی ۲ تير ۱۳۸۹, ۰۹:۴۴ بعد از ظهر   #10 (لینک مستقیم)
مدیر ارشد

شبنم آواتار ها

پست معمولی  +1 امتیاز     

نقل قول:
نوشته اصلی توسط miss.mini نمایش پست ها
الان من میخوام تست خودشناسی بذارم..کجا بذارم؟
بهترین جا برای اینطور مطالب قسمت علم و دانش
شبنم آنلاین نیست.  
موضوع بسته شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
بذاریم, تاپیک, کجا

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش