| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +24 امتیاز دوستان عزیز جان شبنم توجه کنید ![]() ![]() : این بدنه اصلی انجمنه :
--------- وقتی می خواید تاپیک بذارید اون قسمت اول رو که تالار اصلی ـه کلا دورش رو خط بکشید . اونجا حیطه فعالیت کاربران نیست . قسمت دوم که بخش کتاب ـه ، صرفا صرفا و صرفا برای مطالب مربوط به کتابه . نه مقاله های فرهنگی ، نه مطالب مربوط به موفقیت نه هر چیز دیگه ای. اگر می خواید کتاب جدید تایپ کنید به بخش تایپ کتاب برید . اگر می خواید فراخوانها شرکت کنید و همکاری در تایپ کتابها داشته باشید به بخش فراخوانهای تایپ یا اسکن . توی بخش کتابهای اسکن شده ، کتابهای کامل شده تمام اسکن قرار می گیرن و تو بخش کتابهای کامل شده کتابهای تموم شده ی تمام تایت . (این دو تا بخش رو من و عسل وقتی کتابها تموم شدن خودمون منتقل می کنیم و تاپیک جدید اصلا تو این دو تا بخش نباید زده بشه ) و اما بخش دانلود کتاب ![]() ![]() ![]() تو این بخش فقط باید کتاب برای دانلود بذارید نه هیچ چیز دیگه زیر مجموعه هاش هم مشخصه دیگه ![]() بخش متفرقه کتاب هم که اوضاعش مشخصه . اون قسمت خیلی تاپیک داره حتما قبل از ایجاد تاپیک ، جستجو کنید که تکراری نباشه فعلا این بخش من مدیرهای دیگه هم اگر دوست داشتن بخش خودشون رو میان و می گن. لطفا رعایت کنید دیگه والا به خدا منم خوشم نمیاد تا آن میشم باید راه بیفتم به این و اون بگم آقا تاپیکت جاش اشتباهه و فلانه و بهمانه . که بیام تو صفحه کاربری هاتون ببینم در کمال محبت جمیع مدیر ها و بنده رو مورد عنایت قرار دادید . اگر شما یه کم توجه کنید ما هم بیشتر بهمون خوش می گذره | ||||||||
| |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال علم و دانش ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 19,366
تشکر شده 18,003 بار در 4,115 پست
| پست معمولی : +2 امتیاز چشم سعی می کنیم موارد فوق را رعایت کنیم از زحمات شما و سایر مدیران محترم نیز صمیمانه متشکریم این پست رو از طرف کلیه ی کاربران اندیشمند سایت ارسال می نمایم | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !paradise, # NEGAR #, # بلوط #, $...MoNiLi...$, * Star, **sevdayi **, *atefeh*, *rainbow*, *مهدی*, *مهسان*, -2nya-, .ELHAM., .LiLiM., .rima., aili, ana-armin, AR6AR6, asal, Astrgirl, avazkhamoosh, BIDAD, dr_elaheh_eh, ELAHE, elahe70, eli69, Elnaz, elnaz89, FAH!ME, farahi, farzaneh14, fatima_59, golnaghshetavous, H0NEY, hana_89, hasti67, hediyeh_b, jessica3, Maedeh, mahdiyeh, mahtab68, maria341, mehraban.g, mehri255, Mo$aFeR, mrkh792, nazi nazi, Neda1366, NILOUFAR, nutty, ozil_m, patrishiya, rahgozar7, rahman1990, REAL LOVE, REMIX, roz3, samane7, Samin goli, SaRa, sollmaz, Star-Crossed-Lover, sydney, thunder555, tireys_77, YAS95, آلتینا, آنیتا, الی جوون, الیمان, اميرجان, باران, ترنج خاتون, خانم فسقلی, دختری در مه, رز وحشی, زلال, ساریسا, ستاره ملک, ستاره یخی, شبنم, عیدی, فاطیما_, فرودو, فهیم, لادیان, مرگم, مهرگل, پدیده, کیانوش.م.م, گلاریژان, یگانه, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | پست بسیار مفید : +6 امتیاز ممنون شبنم گلم . كه اين تاپيك رو زدي اين مشكل اساسي ما هم هست والا ما نه بيكاريم نه خدايي نكرده با كسي سر لج داريم من كه خيلي ![]() ![]() ![]() كاريكاتور رو توي عكس ميزارن هر عكسي كه دم دستشون مياد توي جالب و خنده دار گذاشته ميشه هر مطلبي حالا شعر باشه خبر باشه جوك باشه توي مطالب جالب و خواندني آخه به نظر خودتون اين درسته؟ بخدا من يك ماهه ميخوام يه كتاب بخونم فرصت نمي كنم يا مشغول حذف تكراري ها يا انتقال تاپيكا يا تذكر دادن فكر مي كنيد من خوشم مياد كه بيخودي گير بدم؟ اگه ميگيم در جاي مناسب تاپيك ايجاد كنيد بخش اعظمش براي خودتونه كه توي هر بخشي مطلب يا عكس دلخواه تون رو پيدا كنيد و هي نرين توي هر بخش دنبالش بگردين بهر حال يه كم مراعات كنيد بخاطر خودتون و سايت ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار گروهها ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز قربون شما شبنم خانم جون ولی اینایی که گفتی یه چیزه عیانه و هر کسی بخواد می تونه رعایت کنه من وقتی اومدم قبلش تو هیچ سایتی عضو نشده بودم ولی یه دور که توی سایت چرخیدم فهمیدم قضیه از چه قراره و تا حالا هم پستی که منتقل بشه جای دیگه فکر نکنم داشته باشم. ![]() هر کدوم از کاربرا اگر قبل از هر تاپیک یا پست چند دقیقه تامل کنن این مشکلا پیش نمیاد. امیدوارم دور اندیشی بچه ها بیشتر بشه تا شما هم بتونید از فضای سایت لذت ببرید. | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, !paradise, # بلوط #, $...MoNiLi...$, **sevdayi **, *anahit*, *rainbow*, *مهسان*, .rima., aili, AR6AR6, Astrgirl, avazkhamoosh, BIDAD, dr_elaheh_eh, ELAHE, elahe.goddess, elahe70, Elnaz, farahi, farzaneh14, fatima_59, H0NEY, hana_89, hediyeh_b, jessica3, mahtab68, makhmal_66, mehraban.g, mrkh792, novin, nutty, ozil_m, paradise, rahgozar7, rahman1990, REAL LOVE, REMIX, roz3, Samin goli, SaRa, shaghhayeghh, Star-Crossed-Lover, sydney, thunder555, tireys_77, YAS95, Z.BITA, آنیتا, الیمان, اميرجان, باران, ترنج خاتون, خانم فسقلی, دختری در مه, زلال, ستاره ملک, ستاره یخی, شبنم, عیدی, فرهادعاشق, فرودو, فهیم, مرگم, پدیده, پرهوده, کیانوش.م.م, یگانه |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جایی نزدیک خدا
(View Stats)
تشکرها: 274
تشکر شده 1,245 بار در 309 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی که گفتی ........حالا اینقدر حرص نخور فشارت میره بالا کار دستت میده هاااااااا............. گمـــــان می کـــردم وقـــــی نبــــــ ـــــاشم دلـــت می گیــــــــــــرد 1 روز 1 ماه 1 سال از رفتنـــــ ــــــــم می گذرد . . . چه خیـــال ِ بیهوده ایـــــ وقـتی دلت با دیگریســــــت ... ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, $...MoNiLi...$, **sevdayi **, *rainbow*, aili, Astrgirl, avazkhamoosh, ELAHE, FAH!ME, farahi, farzaneh14, H0NEY, hana_89, jessica3, mahtab68, makhmal_66, mehraban.g, novin, nutty, ozil_m, paradise, rahgozar7, REMIX, roz3, SaRa, Star-Crossed-Lover, tireys_77, آنیتا, الیمان, اميرجان, باران, ترنج خاتون, خانم فسقلی, دختری در مه, ستاره یخی, شبنم, عیدی, فرودو, مرگم, مهرگل, پدیده, یگانه |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 17,196
تشکر شده 28,075 بار در 5,655 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز این پستم برا بخش عمومی تا تعداد پستا نرفته بالا و از صفحه اول که تو دیده خارج نشده. ![]() ویرایش می کنم. مرسی شبنم بابت تاپیک. ![]() اینم بدنه ی بخش ما. از صد متری صندلی داغ که به هیچ عنوان رد نشین که فقط مخصوص مدیر کله و اون فقط تو اون قسمت تاپیک می زنه. (پس قرار شد به اون بخش نگاه نکنین.) ![]() خانواده ی نود هشتیام که برا بچه ها مثل ناموس می مونه و جرات دارین برین طرفش. ![]() راهنمای کار و زندگیم در مورد یه سری مسائل آموزشی در مورد زندگیه. ![]() تبریکات و مناسبتم که دیگه از اسمش تابلوئه خوب دیگه. اگه مناسبتی بود می تونید تاپیک بزنید و یا تولد دوستی بود که توی سایت باشه برای اونم مجوز صادر شده و می تونید تاپیک بزنید. ![]() توی بخش بحث و گفتگو هم تاپیک های سرگرمی و تفریحی می تونید بزنید. البته نه مطالب سرگرمیا اون بخشش جداست. خواهشا مطالب طنز و جک و جشن رو نذارید توی اون قسمت. ![]() یه ذره هم سعی کنید از تعداد این تاپیکای نفر بعد و قبل و چه می دونم این جور تاپیکا کم کنید. از این راهرو یک نفر رد شده، مثِ وقتایی که تو ناراحتی نفس می کشم با تمام وجود، عجب عطر خوبی زده لعنتی! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, !paradise, # بلوط #, $...MoNiLi...$, * Star, **sevdayi **, *anahit*, *rainbow*, .ELHAM., .rima., aili, always alone, ana-armin, avazkhamoosh, book worm, ELAHE, elahe70, Elnaz, elnaz89, FAH!ME, farahi, farzaneh14, fatima_59, gogoli, H0NEY, hana_89, hediyeh_b, honey_x, jessica3, mahana1, mahdiyeh, Mahed, mahtab68, mehraban.g, Mina, Mo$aFeR, mrkh792, N A F A S, Neda1366, nemesis, NILOUFAR, nutty, ozil_m, paradise, patrishiya, phare, rahgozar7, REMIX, roz3, samane7, SaRa, sasha, shaghhayeghh, si.genza, sollmaz, Star-Crossed-Lover, sydney, thunder555, tireys_77, Y.a.k.h, YAS95, yasam, ~ Marsa ~, ~Melika~, αгѕαпα, آنیتا, الیمان, اميرجان, ترنج خاتون, خانم فسقلی, خورشیدک, رها خانم من, ستاره ملک, ستاره یخی, شبنم, عیدی, فاطیما_, فرهادعاشق, فرودو, فهیم, مرگم, مهرگل, پدیده, پرهوده, کیانوش.م.م, گلاریژان, یگانه |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: درون گل رز
(View Stats)
تشکرها: 2,051
تشکر شده 4,811 بار در 2,713 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب زندگی خودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون شبنم جون خیلی مفید بود امضا میخوای چیکار؟ ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, $...MoNiLi...$, * Star, **sevdayi **, aili, avazkhamoosh, ELAHE, FAH!ME, farahi, farzaneh14, H0NEY, hana_89, jessica3, mahtab68, Mina, mrkh792, nutty, ozil_m, rahgozar7, roz3, shaghhayeghh, thunder555, tireys_77, YAS95, ~Melika~, آنیتا, اميرجان, باران, ترنج خاتون, خانم فسقلی, خورشیدک, شبنم, عیدی, فاطیما_, فرودو, لاوینی, مرگم, مهرگل, پدیده, یگانه |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که قلب آنجا نیست
(View Stats)
تشکرها: 67,486
تشکر شده 214,210 بار در 14,665 پست
حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز بچه ها دقت کنید قسمت دانلود کتاب فقط باید کتاب بذارید ![]() آخه چرا میرید قسمت سرگرمی دانلود کتاب ، مطالب طنز میذارید ؟ ![]() باور کنید ما و بقیه ی کاربرا که قوانین را رعایت میکنند دانشمند به دنیا نیومدیم فقط یه کم دقت کردیم آخه مثلا خودتون قضاوت کنید بخش دانلود کتاب چه ربطی به سرگرمیییییییییییی داره ؟ ![]() تشکر از تایپیست ها = نشان ِ شخصیت ِ والای شما!![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, !paradise, $...MoNiLi...$, **sevdayi **, *anahit*, *rainbow*, *مستان*, .ELHAM., .rima., aili, alonesachlie, Astrgirl, avazkhamoosh, ELAHE, elahe.goddess, elahe70, Elnaz, elnaz89, FAH!ME, farahi, farzaneh14, fatima_59, H0NEY, hana_89, hediyeh_b, honey_x, jessica3, Lobof, mahana1, mahdiyeh, mahtab68, MICROOOB, Mina, Mo$aFeR, mrkh792, N A F A S, Neda1366, nemesis, nutty, ozil_m, patrishiya, phare, rahgozar7, REAL LOVE, REMIX, roz3, SaRa, sasha, shaghhayeghh, sollmaz, Star-Crossed-Lover, sydney, tireys_77, Y.a.k.h, Z.BITA, ~Melika~, اميرجان, باران, ترنج خاتون, خانم فسقلی, خورشیدک, ستاره ملک, شبنم, عیدی, فرهادعاشق, فرودو, فهیم, مرگم, مهرگل, پدیده, پرهوده, یگانه |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,846
تشکر شده 147,150 بار در 14,762 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز الان من میخوام تست خودشناسی بذارم..کجا بذارم؟
| ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, $...MoNiLi...$, **sevdayi **, *rainbow*, aili, avazkhamoosh, ELAHE, Elnaz, FAH!ME, farahi, farzaneh14, fatima_59, hana_89, jessica3, mahana1, mahtab68, mehraban.g, mehri255, mrkh792, nutty, ozil_m, rahgozar7, YAS95, آنیتا, اميرجان, ترنج خاتون, خانم فسقلی, عیدی, فرودو, مرگم, پدیده, یگانه |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز بهترین جا برای اینطور مطالب قسمت علم و دانش | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, # بلوط #, $...MoNiLi...$, **sevdayi **, *rainbow*, .ELHAM., aili, alonesachlie, Astrgirl, avazkhamoosh, BIDAD, ELAHE, elahe.goddess, elahe70, Elnaz, FAH!ME, farahi, farzaneh14, fatima_59, hana_89, hediyeh_b, jessica3, mahana1, mahtab68, makhmal_66, mehraban.g, mehri255, MICROOOB, Mina, mrkh792, N A F A S, nemesis, nutty, ozil_m, paradise, patrishiya, REMIX, roz3, samane7, sasha, Star-Crossed-Lover, sydney, thunder555, tireys_77, YAS95, آنیتا, اميرجان, ترنج خاتون, خانم فسقلی, خورشیدک, زلال, عیدی, فاطیما_, فرهادعاشق, فرودو, مرگم, مهرگل, پدیده, پرهوده, گلاریژان, یگانه |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بذاریم, تاپیک, کجا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |