| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
تشکرها: 1,865
تشکر شده 616 بار در 255 پست
حالت من : | http://www.voooo.blogfa.comحمایت از سام درخشانی(my star) و ..... رمانی بسیار زیبا(حتما بخونید وگرنه از دست دادید: )) http://www.forum.98ia.com/t853109-2.html(سایه-نسیم شیرازی) ویرایش توسط sahari* : ۱۸ خرداد ۱۳۹۱ در ساعت ۰۲:۲۹ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *9092*شادی, :.: aTLaS :.:, Anolin, ar_77, atei_69, Cloud_Strife, fatemeh 18, haniehhh, hannan jooon, harimeshgh, honey att, kambi Z ahra, MAH SAM, mahta64, maryam1988, masoumeh, miss moon, mobina, nikitaaa24, parak71, royapa, safa77, sherafati, So What ???!!!, Patient.Stone, taraneh24, yasaman.N, z}{r, ~MaAxX~, ~Mer~, ӜFati※anjelӜ, باران_بهاری, ثــمـره, ثـمیـن, خان جون, خوشگلم من, زرین دخت, سرایدار جهنم, شیکا, عاشقتم جابر !, محسن, ململ خانم, نازنین68, نام کاربری, نیکان, پسر ایران, ❤..gan2m |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر سقف آسمون
تشکرها: 954
تشکر شده 351 بار در 132 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بازی 3تاشونم دوست دارم مرسی خداوندا، خداوندا !!! قرارم باش و یارم باش ... جهان تاریکی محض است !!! میترسم ، کنارم باش ... این روزها و شبها خدا از همیشه نزدیکتراست ... ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 1,082
تشکر شده 972 بار در 249 پست
حالت من : | چه عکس خشگلی..مرسی سحر جون.. جمعشون هم جمعه... ![]() این رضا یزدانی هم که همش با سامه.. چقدر رنگ آبی به سام میاد.. برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
تشکرها: 1,865
تشکر شده 616 بار در 255 پست
حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : گیلان
تشکرها: 14,371
تشکر شده 5,579 بار در 2,820 پست
کتاب مورد علاقه : خواب و بیدار و ستاره ه حالت من : | منم از سه تاشون خوشم میاد.خیلی خوبه که انقد با هم صمیمی ان
| ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 3,077
تشکر شده 1,792 بار در 633 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره, غرور وتعصب حالت من : | قشنگه عکسش. تمام غصه ها دقیقا از همان جایی آغاز می شوند که ترازو بر می داری می افتی به جان دوست داشتنت ! اندازه می گیری ! حساب و کتاب می کنی و مقایسه می کنی ... و خدا نکند حساب و کتابت برسد به آنجا که زیادتر دوستش داشته ای ، که زیادتر دل داده ای ، که زیادتر گذشته ای ، که زیادتر بخشیده ای ، به قدر یک ذره ، یک نقطه ، یک ثانیه حتی ! درست از همانجاست که توقع آغاز می شود و توقع آغاز همه ی رنج هایی است که ... به نام عشق می بریم ... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,949
تشکر شده 1,266 بار در 607 پست
کتاب مورد علاقه : .همخونه.طلایه. حالت من : | سحر جووووووووووونم ممنون عزیززززززززززززززم ![]() خیلی قشنگ بودددددددددد.......................... ![]() ![]() ![]() وااااااااااااااااای چقدر دلم واسه سامی تنگ شده... ![]() بچه ها راس میگن چقدر آبی میاد به سامی جوووون.... کمی عوض شدم..دیریست از خداحافظی ها غمگین نمیشوم..به کسی تکیه نمیکنم... از کسی انتظاز محبت ندارم....خودم بوسه میزنم بر دستانم... سر به زانوهایم میگذارم و سنگ صبور خودم میشوم.. چقدر بزرگ شدم یک شبه!!!! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : کهکشان راه شیری
تشکرها: 0
تشکر شده 130 بار در 103 پست
کتاب مورد علاقه : همه نوع کتاب | واقعا عکس باحالی هستش دستت درد نکنه!!!!! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 907
تشکر شده 377 بار در 145 پست
کتاب مورد علاقه : دا حالت من : | دمت گرم سحرجونم اره منم سه تاشونو میدوستم..این عسک مال کیه؟ | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) |
| کاربر نیمه فعال ![]() | مثل اینکه شوخیشون گرفته |
| | |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, بازغی, درخشانی, دیده, دیرباز, سام, عکس, نشده, و, پزمان, کامبیز |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |