| |||
| | #71 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,350 بار در 5,617 پست
| پست بسیار مفید : +52 امتیاز کاربران ALI EBLIS و ALIPISHTAZ به دلیل اینکه متعلق به یک نفر بودند و با هر 2 یوزر به پستهای دیگران منفی میدادند یوزرشون برای همیشه بسته شد . لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| |
| | #72 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| پست بسیار مفید : +49 امتیاز کاربر دختر خزان به دلیل تهدید مدیران ، تهمت به مدیران از طریق پروفایل کاربری (نسبت دادن بی دین بودن به مدیران) ، جوسازی و ... به مدت 2 هفته بن شدند . در صورت تکرار و مشاهده ی یوزر دیگه ای از ایشون در این 2 هفته ، یوزرشون برای همیشه بسته میشه . | ||||||||
| |
| | #73 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +45 امتیاز کاربر نسیم پاکزاد به دلیل ارسال مکرر پستهای توهین آمیز به کاربران انجمن ، و بی توجهی به اخطار مدیران برای یک هفته بن شدند. همچنین کاربر Ramin Khan به دلیل ارسال بیش از حد تاپیک تکراری و دریافت چندین اخطار برای دو هفته بن شدند. | ||||||||
| |
| | #74 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +46 امتیاز کاربر نازلی جون... به دلیل ایجاد تاپیک تکراری و دریافت سه اخطار و بی توجهی به اخطار مدیران برای یک هفته بن شدند | ||||||||
| |
| | #75 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +45 امتیاز کاربر کامران2010 به دلیل ایجاد تاپیک تکراری د بی توجهی به اخطار مدیران یک هفته بن شدند | ||||||||
| |
| | #76 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| پست بسیار مفید : +50 امتیاز کاربر بلــوط به دلیل داشتن بیش از 1 یوزر و سوء استفاده از یوزرهاشون ، به مدت 2 هفته بن شد . ایشون به کاربرهای نقد کتاب منفی میدادند ، که منفی ها حذف شدند . | ||||||||
| |
| | #77 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| پست بسیار مفید : +48 امتیاز کاربر shrainy به دلیل ایجاد یوزرهای نازی 65 و نازی65* و سوء استفاده از اونها برای همیشه بن شد . | ||||||||
| |
| | #78 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
| پست بسیار مفید : +47 امتیاز کاربرهای زیر به دلیل تقلب در مسابقه به مدت یک ماه بن شدند : رهـــا sohrab.manfi dadash amin amin_delpiero فکر کنم دیگه باید متوجه شده باشید که نباید توی مسابقات تقلب کنید . در صورتیکه این کاربر ها توی این یک ماه یوزری ایجاد کنند ، برای همیشه یوزرهاشون بسته میشه و دیگه باز نمیشه . پس بعد از یک ماه میتونید برگرید و به فعالیتتون ادامه بدید ، بدون تقلب البته . | ||||||||
| |
| | #79 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +46 امتیاز کاربر رضــا و *negin- به دلیل تقلب در مسابقه دسکتاپ برتر یک هفته بن شدند در صورتیکه در این مدت یوزر جدید بسازند، کلا یوزرشون بسته میشه مسابقه مجازی جای تقلبه | ||||||||
| |
| | #80 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +29 امتیاز کاربر !! کاساندان !! به دلیل داشتن چند یوزر و بالا آوردن تاپیکهاشون با یوزرهای دوم و سومشون برای 2 هفته بن شدند! در صورتیکه در این مدت یوزر دیگه ای بسازند برای همیشه یوزرشون بسته میشه | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بن, شدگان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |