| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: Ir-Th
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : زندگینامه خودم! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام ظهر و عصر تابستونیتون بخیر ![]() خب همون طور که از عنوان تایپک معلومه مسابقه طراحی گرافیک داریم ![]() برنامه هم اینطوری هست که (البته با اجازه مدیران عزیز)تا اخره این هفته یه موضوع واحد بردارید و بعد اثارتون رو برای بنده" پی ام pm "کنید تا برای مسابقه ردیف بشه ![]() *نکات: خب اول هر هفته شروع مسابقه است و اخره همون هفته نتایج اعلام میشه و جوایز داده میشه. لطفا کارها متعلق به خودتون باشه. ایده های نو بردارید،میتونید از سایتهای گرافیکی کمک بگیرید ! هر کسی که شرکت کنه فقط میتونه یه کار بزار برای اون دوره! منظور از کلمه گرافیک اینجا همون طراحی هست ،کاری که خودت طراحی کنی خودت وقت روش بزاری و خودت نتیجه بگیری. لطفا فقط از برنامه photoshopاستفاده کنید! *سه نفر به عنوان داور هم انتخاب میشن* امیدوارم مسابقه خوبی از اب دراد ![]() *جوایز: نفر اول 3000 نفر دوم 2000 نفر سوم 1000 هفته گذشته:خب موضوع هم گفتم الان که در استانه ولادت حضرت علی (ع)هستیم و همین طور روزه پدر پس چه بهتر که موضوع کار ما هم در همین رابط باشه: یعنی روزه پدر! این هفته:موضوع این هفته پوستر رضا صادقی با عنوان king of blackهستش که بی زحمت هر کس میخواد شرکت کنه و اعلام میکنه کارشو تحویل بده! سایز طرح:800*600 هفته سوم:خب به ایده یکی از بچه ها موضوع اینه: طبیعت از دیدگاه شما موضوعش که واضحه دیگه!راستی جایزه هم امتیاز نیست یه هدیه سکرته که هر کی برد بهش میدم (فکر منحرف نکنید )من تا 5شنبه هفته دیگه تا ساعت 12شب منتظرم!!! موفق باشید فسیل ترین دیوانه این دایره ، منم ! ویرایش توسط golnaghshetavous : ۱۷ تير ۱۳۸۹ در ساعت ۰۳:۲۶ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | aida., alonesachlie, Amir Mahan, AR6AR6, Artemis, Astrgirl, avazkhamoosh, Avishanm, BIDAD, dokhtare sahra, dokhtarepaeiz, Elnaz, farhad_0, farizad, farshid23, fatima_59, girlstreet, gogoli, golyas.com, hana_89, HSE.MO, mahbano, mahdiyeh, MICROOOB, Mina, nemesis, novin, radon, rana-021, REAL LOVE, sama33, samane7, shabnamm, shirin1366, Star-Crossed-Lover, s_donia323, thunder555, zb7373, آنیتا, خانومی, خواجه, شبنم, پدیده |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسي نادي گلم موفق باشي ...در دل من چیزی اسـت، مثل یک بیشه نور ، مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم ، که دلم می خواهد بدوم تا ته دشت ، بروم تا سر کوه دورها آوایی ست که مرا می خواند . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز به ها خیلی عالیه. ![]() ![]() ![]() ببخشید فقط یه سوال اون وقت شما جوایزتون از اخر به اوله ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 51,167
تشکر شده 45,968 بار در 7,448 پست
کتاب مورد علاقه : طلوع محمد | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من بی تخصیرم خدایی سوتی باحالی بود ![]() ![]() ![]() ![]() دستتون درست ![]() این روزها میگذرد ولی من از این روزها نمیگذرم ![]() | |||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: Ir-Th
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : زندگینامه خودم! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
ابرومو بردی بشر![]() ![]() ببینم یعنی انقده همگی بی ذوقید!!!!پس کوشن گرافیستهای اینده ![]() نقل قول:
" " | ||||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: لس انجلس...
(View Stats)
تشکرها: 5,553
تشکر شده 7,253 بار در 1,413 پست
کتاب مورد علاقه : غریب اشنا...چشم هایی به حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام سلام صدتا سلام......گلي جون من و دوستم باران عشق هم پايه هستيم اصاسي.....ولي از هفته اينده شروع مي كنيم..... ![]() نه پلک هام روی هم میرن نه دست می کشم از گریه نه می خوام برف بیاد، بارون نه چتری رو سرم وا شه امشب چشای من مثل ابر های بهاره نخند به حال من که حالم گریه داره | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : زندگینامه خودم! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شرمنده ها! یعنی فقط دونفر شرکت کننده وجود دارند پس بقیه چی!؟بازم شرمنده که پست انحرافی دادم! نقل قول:
| |||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز حیف که من بلت نیستم وگر نه حتما شرکت می کردم | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: کوالالامپور-مالزي
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : The Thorn Birds | بدون امتیاز : 0 امتیاز ببخشيد منم انحراف ميدم ولي اينهمه درخواست كننده بودند چي شد اونوقت؟ منم بلت نيستم نادي جونم وگرنه من وشبنم هم شركت ميكرديم البته فكر كنم اگه شركت كنيم اول بشيم از آخر ![]() هركي مي خواد شركت كنه تا آخر هفته فقط وقت داره كه اعلام آمادگي كنه رفع انحراف | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | |||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : زندگینامه خودم! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
مرسی مدیران عزیز ![]() خب موضوع هم گفتم الان که در استانه ولادت حضرت علی (ع)هستیم و همین طور روزه پدر پس چه بهتر که موضوع کار ما هم در همین رابط باشه: یعنی روزه پدر! هر کسی خواست شرکت کنه بگه! | |||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اولین, تابستان, دوره, مسابقه, گرافیک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |