| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : یه جایی که هیچکی جز خودم و خدا اونجا نیست !
تشکرها: 875
تشکر شده 796 بار در 380 پست
کتاب مورد علاقه : آنه شرلی حالت من : | من فقط 3 تاشو دوست داشتم!!!!!!!! ولی مرسی عزیزم کم کم یاد خواهم گرفت ... با آدم ها همانگونه باشم که با من هستند.... همان قدر مهربان ، خوب و گرم.... و همان قدر بد ، سرد و تلخ! اینم وبلاگم بیایید نظرم بدینا خیلی خوشجله لب های دوخته اشک های فرشته ... | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : فاز یک . فرعی دوم
تشکرها: 12,190
تشکر شده 174,598 بار در 4,424 پست
کتاب مورد علاقه : هیچکی مثل تو نبود حالت من : | من که چیزی ندیدم دروغ بگو ، ولی بگو هنوز هوامو داری ... بابا اون بالاست مسیر انحرافی |دنیـــــآ My fair contact ~ ~ امــــیر عظیمی ... پایدار باشد صدایـــت ... | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : تهرانه
تشکرها: 4,750
تشکر شده 801 بار در 578 پست
کتاب مورد علاقه : کنت مونت کریستو حالت من : | ممنون استقلالی های گل خوبییییییید؟![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : كيش
تشکرها: 668
تشکر شده 4,928 بار در 733 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | باهات موافقم این خیلی نازه منون بخاطر عکس ها حس ميكنم تو رو تو هرشب خودم من عاشق همين احساس تو شدم ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : دنیای مجازی !!
تشکرها: 2,927
تشکر شده 651 بار در 436 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن !!!! حالت من : | مرسییییییییی خیلی خوشگل بودن اگر سراب دیدی تظاهر کن که ازش آب خوردی و رد شو,نذار به دروغش افتخار کنه... ![]() اینجا زمین است, زمین گرد است ! تویی که مرا دور زدی ........ فردا به خودم خواهی رسید!!!!!! حال و روزت دیدنیست............ زندگی کن به شیوه خودت ؛ با قوانین خودت ! مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند ،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی ؟! چه خوب ؛ چه بد ! موضوع صحبتشان خواهی شد ... پس زندگی کن به شیوه ی خودت ؛ چه خوب ! چه بد ... !!! آینه بهترین دوستمــه !! چون وقتی گـریـه میکنم ، نمی خنده … | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : همیین دور و اطراف
تشکرها: 11,524
تشکر شده 10,238 بار در 2,961 پست
کتاب مورد علاقه : ghazal.dar emtedad hasrat.tooska حالت من : | ممنون..خوب بودن | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱
تشکرها: 7,409
تشکر شده 22,899 بار در 5,685 پست
| خوشلن...مقسی.. | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : درهمین نزدیکی
تشکرها: 547
تشکر شده 614 بار در 299 پست
حالت من : | ![]() اینو دوست دارم | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر آسمون
تشکرها: 5,290
تشکر شده 6,053 بار در 668 پست
کتاب مورد علاقه : (الهه ناز-همخونه) حالت من : | ممنون آدمی به خودی خود نمی افتد.اگر بیفتد از سمتی می افتد که به خدا تکیه نکرده است. . . . ![]() اومـــدي شــبيه بـارون دلـه مـــن خســــته خاكــه واســه اون نــم نمـه چشـماتـــ،نميـدوني چـه هلاكه نميـدوني، نميـدوني واســه مــــن چقــدر عزيـــزي شـــايدم ميــدوني امـــا منــــو بـاز به هــم ميريـــزي نميدونم چه رازيه كه تو چشــماتــــــ خونــه كــــرده هـــر چي هست اونقدر قشنگه كه منو ديوونه كرده ![]() | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : R@$HT
تشکرها: 582
تشکر شده 1,833 بار در 563 پست
کتاب مورد علاقه : ـــرمـآنــــ..... حالت من : | مرسی قشنگ بودن بَدتریـــن دَرد مُــردَن نیست دل بَــستن به کسیــه که کــنــآرت نیست . ![]() رمان های خودم : http://www.forum.98ia.com/t582332.html (رمان من و آنیتا و پگاه) (حق با توست) http://www.forum.98ia.com/t697044.html (رمان من و عشقم آنیتا) (عید دیدنی) http://www.forum.98ia.com/t697116.html (رمان تکی من) (شبِ شعرِ عشق) http://www.forum.98ia.com/t695034.html (رمان تکی خودم) (راه بی انتها) ![]() خوشحال میشم سر بزنید... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آواتارهای, دختر, دخترونهعکس |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |