| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : شمال
تشکرها: 638
تشکر شده 639 بار در 99 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه- هم سایه من | بچه ها اگر خوشتون اومد دکمه امتیاز و تشکر یادتون نره .مرسی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() درخت هم که باشی من دارکوبی میشوم ... که هفتاد و سه بار در دقیقه تو را میبوسد............ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : تبریز
تشکرها: 5,828
تشکر شده 23,671 بار در 993 پست
کتاب مورد علاقه : خانم حالت من : | من عاشق قرمزممممممممممممم | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : right in the middle of nowhere
تشکرها: 1,045
تشکر شده 918 بار در 631 پست
کتاب مورد علاقه : آرتمیس فاول حالت من : | نعععع دوس ندارمممم ولی ممنون باری که خدا روی شونه ام گذاشته اونقدر سنگین نیست که کمرمو بشکنه فقط اونقدری سنگینه که منو برای دعا به زانو دربیاره ![]() بعضی وقتا دلم میخواد خودمو محکم بغل کنم و بگم: " چرا غصه میخوری دیوونهههههه؟ من که پیشتم...." ![]() رمان در دست خوندنم: پایان تلخ،بهتر از تلخی بی پایان/ نوشته میترای عزیز ![]() http://www.forum.98ia.com/t410635.html#post4370915 | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : کهکشان راه شیری
تشکرها: 641
تشکر شده 768 بار در 393 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی-همخونه-سهم م حالت من : | ووووووااااااای خیلی خوشمل بودن دلم خواست مخصوصا اون بنفشاروووووووو رمان پروانگی یک پروانه/ رزصورتی کاربر http://www.forum.98ia.com/t563914.html این روزها دلم اصرار دارد فریاد بزند؛ اما . . . من جلوی دهانش را می گیرم، وقتی می دانم کسی تمایلی به شنیدن صدایش ندارد!!! این روزها من . . . خدای سکوت شده ام؛ خفقان گرفته ام تا آرامش اهالی دنیا، خط خطی نشود . . .!!! ![]() کجایی بهانه ی من؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : مازندران یوهو
تشکرها: 4,040
تشکر شده 1,036 بار در 621 پست
کتاب مورد علاقه : گلنار با همخونه و بربا حالت من : | یه نفره ندارین؟ ![]() ![]() مرسی ” درد ” را از هر طرفش بخوانی درد است دریغ از “درمان” که عکسش ” نامرد ” است . . ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : همه جای ایران سرای من است
تشکرها: 8,460
تشکر شده 258 بار در 171 پست
کتاب مورد علاقه : کنیز ملکه ی مصر حالت من : | خیلی خوشگلن مخصوصا اونی که رنگش سیاه بودبا گل های رنگی | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 15,153
تشکر شده 1,643 بار در 390 پست
حالت من : | ![]() این دو تا خیلی خوشگل بودن مرسی | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : ی جایی همین اطراف
تشکرها: 3,689
تشکر شده 396 بار در 260 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن،یادم نمیاد حالت من : | مرسی خوب بودن خسته نباشید تن مرد ونامرد یکیست روزگار باید بگذردتابفهمی مرد کیست قسمتی ازتنم وطنم امروز لرزید قسمتی از دلم ایرانم.....بوشهر خدایا....! ارامتر...! نیازی به زمین لرزه نیست.....! کاخ ارزو های مردم به تلنگری هم فرو میریخت...! هموطن وهم استانی بوشهری ام تسلیت | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : هركجا هستم باشم اسمان مال من است
تشکرها: 2,127
تشکر شده 182 بار در 109 پست
کتاب مورد علاقه : پدرآن دیگری.مهرومهتاب حالت من : | بد نبودن ممنون | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : under the blue sky
تشکرها: 11,663
تشکر شده 5,800 بار در 1,573 پست
کتاب مورد علاقه : هنوز نوشته نشده حالت من : | قشنگن ممنون اما اسپرت نبودن ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ترین, روتختی, شیک, مدل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |