| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : ایران---گیــــــــــــلان
تشکرها: 9
تشکر شده 23 بار در 8 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچولو | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() ماهان معین لنگرودی هست ولی از اونجایی که از بچگی به خارج از کشور مهاجرت کردن زیاد به زبان فارسی تسلط نداره ولی در کمال ناباوری همگان تونست شعر مولانا رو بدون مشکل و به بهرتین نحو اجرا کنه. البته ماهان قبل از این هم تجربه خوانندگی داشتند ولی به زبان انگلیسی و به سبک انگلیسی داشته. درضمن ماهان برنده جوایزی هم هست Mahan Moin – The Winner of “Metro On Stage آلبوم desire ازش منتشر شده و در آمازون به فروش میرسد.بهترین ترانه این آلبوم همان desire هست که در یوتیوب هم به خوبی مورد استقبال قرار گرفته. اندیشیدن به پایان هرچیز.شیرینی حضورش را تلخ می کند...........بگذارپایان تورا غافلگیرکند درست مانند آغاز ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹
تشکرها: 7,402
تشکر شده 515 بار در 283 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی دوسش دارم خیلی به دلم میشینه آرزویم این است... نرود اشک در چشم تو هرگز مگر از شوق زیاد... نرود لبخند از عمق نگاهت هرگز و به اندازه هرروز تو عاشق باشی...عاشق آنکه تورا میخواهد وبه لبخند تو از خویش رها میگردد... وتورا دوست بدارد به همان اندازه که دلت می خواهد... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : #... tehran ...#
تشکرها: 2,847
تشکر شده 2,552 بار در 850 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اووووهووووووووومممممممم.... منم دوسمش دارم... ممنونم عزیزم.... لطف کردی دوستممممم... | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : سرابباغ
تشکرها: 2,145
تشکر شده 235 بار در 135 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی صداشوخیلی دوش دالم | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸
تشکرها: 3,696
تشکر شده 712 بار در 332 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همکارای من کلی دوسش دارن خواستن ،همیشه توانستن نیست گاهی فقط، داغ بزرگی است كه تا ابد بر دلت می ماند | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : زير سايتون
تشکرها: 54
تشکر شده 16 بار در 7 پست
کتاب مورد علاقه : مهرو مهتاب و تمناي وجو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز لاك پشت ها هم عاشق مي شوند اما عشفشان آرام آرام تركشان مي كند | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| بیوگرافی, ماهان, معین |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |