| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: همین دور و بر!
تشکرها: 1,828
تشکر شده 2,950 بار در 625 پست
کتاب مورد علاقه : کدومشو بگم | وقتی که قلب مرد پر از درد می شود..... او تازه مرد می شود! این روزها هرجا که می روم.... گاهی دلم برای خودم تنگ می شود! در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند هرچه بیشتر اوج بگیری..کوچکتر می شوی!! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: همین دور و بر!
تشکرها: 1,828
تشکر شده 2,950 بار در 625 پست
کتاب مورد علاقه : کدومشو بگم | من قامت بلند تو رادر قصیده ای با نقش قلب تو تصویر می کنم! | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر خلیج فارس
تشکرها: 3,756
تشکر شده 8,996 بار در 1,452 پست
کتاب مورد علاقه : خوابی در هیاهو | قلب من سوخته و در قفس جان من است روح آن پیش تو و سایه اش در دستان من است پس بتاب نور امید بر سر این دست خالی و کساد تا بگویم سایه قلبم نیز تقدیم تو باد ![]() عجب شعر تخیلی شد | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
کتاب مورد علاقه : تاریخی،عاشقانه،جنایی حالت من : | من بلت نیستم شعر بگم ![]() این شعر سیاه سفید و همه چی قروقاطیه ![]() در تاریکی تصویر بی امید این دست من و توست که ما می شود در روشنایی مهتاب گون شعر این قلب من و توست که رخ نمایی می کند بروبچ شرمنده کامپیم قاط زده، معلوم نیست کی درست شه لپ تاپمم که سرعت یوخ! با من حرف بزن | نادیا.م و هیوا.ب اریکا | نادیا و هیوا.ب چهل و هفت کروموزومی | هیوا.ب نباید ها | هیوا.ب برای او | سوزان مالری به زیر افتاده | دانیل یانگ برایت میمیرم | لیندا هووارد فرشته نگهبان | پاتریشیا ویلسون هستی من | کریستین هیگینز | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | |||||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: در همین نزدیکی...!
کتاب مورد علاقه : بربادرفته.بادموسمی | نقل قول:
نقل قول:
به خدا از بس پرمعنی هست میگم ها خیلی لطف کردی بازم به ما سر بزن ![]() نقل قول:
وجود تو واسه تبیلغ تاپیک کافیه هیوا جون شعرت هم توپ بود | |||||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
| دل من یه قفله اما دست تو مثل کلیده می خوام از تو بنویسم کاغذام همش سفیده یه سوال عاشقونه بگه هر کسی می دونه اونکه دادم دل و دستش چرا دل به من نمی ده ؟ از مریم حیدر زاده خداوند بینهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید به قدر آرزوی تو گسترده میشود و به قدر ایمان تو کار گشاست | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: زيربارون
تشکرها: 9,202
تشکر شده 12,366 بار در 2,185 پست
کتاب مورد علاقه : شطرنج عشق حالت من : | اميدبه حقيقت عشق ولي چيزي نبودجز انعكاس سايه اي برديوار اين عشق | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال گفتگوی آزاد تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹
| یه قطعه ادبی تقدیم میکنم به دوستان واز اونجایی که دوست ندارم از عکس دیگرون استفاده کنم تا یه سوژه پیدا کنم و عکس بیارم منتظر عکس بمونید التماس به خدا شجاعت است........ اگر برآورده شود رحمت است......... اگر برآورده نشود حکمت است....... التماس به خلق ذلت است........... اگر برآورده شود منت است.......... اگر برآورده نشود خفت است....... | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: در همین نزدیکی...!
کتاب مورد علاقه : بربادرفته.بادموسمی | جز خدا کیست که در سایه مهرش برویم ؟ رحمت اوست که هر لحظه پناه من و توست | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت: shiraz
تشکرها: 139
تشکر شده 73 بار در 15 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین | م.م حالت من : | حجم نوازش لبريز ميشود! گويي تمام رزهاي زرد باغها با دستهاي بي دريغ تو براي من چيده ميشوند و قلب من پرنده اي ميشود به پاکي بيکران نگاهت پر ميکشد... A true friend walks in when the whole world walks out ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ،یک, شعر, عکس, یک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |