ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
آموزش غذا،دسر ،شیرینی ها.....کار من وشما همراه هم.... - صفحه 20
bamilo

asiatech



نودهشتیا
فید آر اس اس
صفحه 20 از 46 نخستنخست ... 101617181920212223243045 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 455
  1. Top | #191

    Banned


    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    نوشته ها
    50
    میانگین پست در روز
    0.11
    تشکر از کاربر
    204
    تشکر شده 744 در 52 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    ژله توت فرنگی با پایه بستنی




    کیک دو رنگ ماکروفری با قالب سیلکونی




    پودینگ گل محمدی





    ژله الوورا با شیر و لاسه وسط ژله تمشک
    زود درش اوردم شیر یکم پخش شد





  2. Top | #192

    Banned


    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    نوشته ها
    50
    میانگین پست در روز
    0.11
    تشکر از کاربر
    204
    تشکر شده 744 در 52 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    کیک شکلاتی با روکش شکلاتی و شکلات سفید



  3. Top | #193

    Banned


    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    نوشته ها
    50
    میانگین پست در روز
    0.11
    تشکر از کاربر
    204
    تشکر شده 744 در 52 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    اینو واسه تزیین سفره عقد داداشم درست کردم.پدرمان در امد تا طرح رو تونستم چاپ کنم روی ژله بستنی



    ایشالله قسمت خوذمون


  4. Top | #194

    Banned


    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    نوشته ها
    50
    میانگین پست در روز
    0.11
    تشکر از کاربر
    204
    تشکر شده 744 در 52 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    کیک اسفنجی با روکش شکلات واسه عصرونه برادران عزیز


    کرم کارامل



  5. Top | #195

    Banned


    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    نوشته ها
    50
    میانگین پست در روز
    0.11
    تشکر از کاربر
    204
    تشکر شده 744 در 52 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    کرم کارامل.



    هدیه به زن داداش






  6. Top | #196

    Banned


    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    نوشته ها
    50
    میانگین پست در روز
    0.11
    تشکر از کاربر
    204
    تشکر شده 744 در 52 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    ژله بستنی قا رنگ غذا سبز...ژله البالو


  7. Top | #197

    کاربر نیمه حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    نوشته ها
    802
    میانگین پست در روز
    1.09
    تشکر از کاربر
    6,270
    تشکر شده 8,464 در 1,042 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    اینم زولبیاهایی که دیروز برای اولین بار درست کردم
    همه خوششون اومد و خیلی خوش عطر و طعم شده بود.


    حالا دستورش
    مواد لازم (زولبیا) :
    نشاسته ==============150 گرم
    ماست ============== 175 گرم
    آرد سفید =============25 گرم
    جوش شیرین =========== یک چهارم قاشق چایخوری
    زعفران آبکرده غلیظ ========1 قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر ===========1 قاشق چایخوری
    گلاب ===============1 قاشق غذا خوری



    طرز تهیه :
    نشاسته رو توی ماست میریزیم ، انقدر هم میزنیم تا صاف و یکدست بشه و توی ماست حل بشه ....
    میتونیم از توی صافی هم ردش کنیم تا گلوله ای نداشته باشه ....



    حالا آرد سفید و جوش شیرین و بیکینگ پودر و گلاب رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا مایع یکدستی داشته باشیم ، در آخر هم زعفران رو اضافه میکنیم تا یه کوچولو رنگ زردی داشته باشه که خوشرنگ بشه ....
    غلظت مایع باید طوری باشه که راحت بتونیم توی روغن بهش فرم بدیم ، نه خلی سفت که از توی قیف در نیاد و نه خیلی شل که نتونیم بهش فرم بدیم ....
    اگر مقدار مواد رو درست بریزیم ،غلظت خوبی بهمون میده .....از ماست خیلییییی سفت هم بهتره استفاده نشه ....
    مواد رو 2 تا 3 ساعت توی دمای آشپزخونه استراحت میدیم ، احتمالا بعد از استراحت حبابای ریزی روی مایع میبینید که نشانه ی آماده بودنش هست .....



    حالا مواد رو توی قیفی که سر باریک داره باید بریزیم ، من از جای سس به جای قیف استفاده کردم ، خیلی کار رو راحت میکنه و سرش هم خیلی مناسبه واسه این کار ....

    روغن رو میذاریم خوب داغ بشه ، حالا مایع رو با قیف یا هر وسیله ی مناسب دیگه ای توی روغن داغ بصورت دورانی و سریع فرم میدیم ، و دو طرفش رو میذاریم طلایی بشه ....

    بعد از توی روغن در میاریم و سریع توی شربتمون که گرمه میندازیم ....

    حدود 2_3 دقیقه توی شربت میمونه و درشون میاریم .....


    حالا تهیه شربت به چه شکله ؟
    مواد لازم ( شربت ):

    آب =============1 پیمانه
    شکر ============2 پیمانه
    آبلیمو ============چند قطره
    گلاب=============نصف پیمانه
    زعفران آبکرده ========1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :
    آب و شکر و گلاب رو توی قابلمه میریزیم ، اونقدر هم میزنیم که شکر حل بشه ....
    حالا شربت رو روی حرارت کم میذاریم تا به جوش بیاد ....


    وقتی رفت روی حرارت دیگه به هیچچچچ وجه هم نمیزنیم ،چون بعدا شربتمون شکرک میزنه ....
    حدود 15 دقیقه که بجوشه کافیه ، زعفران و چند قطره آبلیمو رو اضافه میکنیم و یه جوش که زد از روی حرارت برمیداریمش تا یه کوچولو سرد بشه ....
    بعد هم مراحل بالا دیگههههه.....

    اول کار


    شربت خوش رنگم


    ابزار کار




    سری اولی که ریختم و وارد نبودم پف کرد بهم چسبید


    در نهایت نتیجه کاررررررررررر (تازه چند تا اضافه هم اومد تو بشقاب گذاشتم)





    ویرایش توسط minimona : 1392,05,12 در ساعت ساعت : 15:28
    دخترم نفسم





  8. Top | #198

    کاربر نیمه حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    نوشته ها
    802
    میانگین پست در روز
    1.09
    تشکر از کاربر
    6,270
    تشکر شده 8,464 در 1,042 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    عکسهای افطاریم دو صفحه قبل دیده نشدن انگاری
    منم دوباره آپ کردم و براتون می ذارم
    غذاها: کشک بادمجون، کتلت
    ماست چکیده، خیار گوجه
    حلوای خرما



















    اینم عکس از کل سفره






    ببخشید که عکسا زیاد شد

    ویرایش توسط minimona : 1392,05,12 در ساعت ساعت : 22:13


  9. Top | #199

    کاربر نیمه حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    نوشته ها
    725
    میانگین پست در روز
    0.47
    محل سکونت
    تهران
    تشکر از کاربر
    28,238
    تشکر شده 14,572 در 3,177 پست
    حالت من
    Deltang
    اندازه فونت

    Cool

    نان خرما پیچ
    مواد لازم برای خمیر

    شکر 1.8 پیمانه ( 2 ق غ خوری)

    آب نصف پیمانه

    خمیر مایه نصف قاشق سوپخوری

    روغن مایع 15 گرم ( 1 ق غ خوری) ( که چون خمیر چسبنده اس من دستام و میز کارم رو چرب کردم خود خمیر رو هم با روغن چسبندگیش رو می گرفتم. درنتیجه روغن بیشتری مصرف شد)

    تخم مرغ1 عدد

    نمک نصصف قاشق چایخوری

    ارد حدود 190 گرم

    مواد میانی

    خرمای هسته و پوست گرفته 25 عدد( من 18 عدد خرما داشتم ولی بازم به نظرم زیاد بود دفعات بعد کمتر استفاده می کنم چون خیلی شیرین میشه)

    اب 1.4 پیمانه

    کره 1 قاشق سوپخوری

    دارچین 1 قاشق سوپخوری



    یک قاشق چایخوری از شکر رو با اب ولرم و خمیر مایه مخلوط میکنیم میذاریم تا خمیر مایه فعال بشه بقیه شکر و سفیده تخم مرغ و روغن و نمک رو با هم مخلوط میکنیم با چنگال میزنیم تااز لختگی در بیاد بعد خمیر مایه و بعد اون ارد رو اضافه میکنیم ارد رو کمکم اضافه کنید ممکنه همش زیاد باشه خمیر لطیفی بدست میاد بعد بذارید تاحجمش دوبرابر بشه ( 1 ساعت استراحت دادم و روش رو هم با پارچه نمدار پوشوندم)

    طرز تهیه مواد میانی

    خرمارو با اب گفته شده ( 1/4 پیمانه) روی حرارت ملایم بذارید تا کاملا له بشه و به صورت خمیر در بیاد سپس از روی حرارت بردارید و کره و دارچین رو اضافه کنید و بگذارید تا خنک بشه

    وقتی خمیر ور اومد اون رو روی سطح ارد پاشی شده باز کنید و خرمارو روش بمالید و اول یکسر خمیر رو بیارید وسط بعد سر دیگه بعد برش زده و بپیچونید ودوسرش رو به هم برسونید و بگذاری داخل سینی فر 30 دقیقه استراحت دوم بعد روش رو زرده بزنید ودر فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت15 دقیق بپزید.

    اینم نون خرمایی من:
    از مواد ذکر شده 12 تا حلقه نون درست شد.





    1 نکته: از اونجایی که من تازه کارم و این دو رسپی که گذاشتم جزو اولین تجربه های شیرینی پزی من بوده اینکه نمی دونستم خمیری که چسبناکه رو باید خوب ورز داد و خوب استراحت کنه و با ورز دادن مفید چسبندگی خمیر گرفته میشه و نیاز به آرد اضافه نداره اصلا. خواستم این نکته رو بگم تا دوستانی که مثل من بی تجربه هستن اشتباه من رو تکرار نکنن.

    منبع: نو عروس
    ویرایش توسط khale rize : 1392,05,17 در ساعت ساعت : 16:36



  10. Top | #200

    کاربر متوسط


    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    نوشته ها
    275
    میانگین پست در روز
    0.61
    تشکر از کاربر
    109
    تشکر شده 1,256 در 219 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    خدایا پشت حصار خطاهایم بنویس “جوانی” …
    شادی روح شهداء و امام شهداء صلوات

  11. 16 کاربر از پست LIMOOTRSH تشکر کرده اند .


موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 201
    آخرین نوشته: 1393,07,15, ساعت : 12:54
  2. عکس مورد علاقه من....وشما؟؟؟!
    توسط خیرمند در انجمن متفرقه
    پاسخ ها: 12
    آخرین نوشته: 1392,04,26, ساعت : 22:53
  3. آموزش و طرز تهیه شیرینی پاستل دو ناتا Pasteis de nata هلندی
    توسط shadanshadi در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1391,09,09, ساعت : 17:22
  4. آموزش شیرینی کیک و دارچین
    توسط yalda12 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1390,09,29, ساعت : 17:25
  5. پاسخ ها: 1
    آخرین نوشته: 1390,06,18, ساعت : 15:44

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •