بازگشت   نودهشتیا > آموزش > آموزش های متفرقه > آشپزی و شیرینی پزی

 
 تبلیغات 
عصر پادشاهان
ارسال موضوع جدید  پاسخ
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۱۱ مرداد ۱۳۹۲, ۰۱:۴۱ قبل از ظهر   #191 (لینک مستقیم)
Banned
 
marjan khanom آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

ژله توت فرنگی با پایه بستنی




کیک دو رنگ ماکروفری با قالب سیلکونی




پودینگ گل محمدی





ژله الوورا با شیر و لاسه وسط ژله تمشک
زود درش اوردم شیر یکم پخش شد



marjan khanom آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول

تبلیغات

دانلود

قدیمی ۱۱ مرداد ۱۳۹۲, ۰۱:۴۳ قبل از ظهر   #192 (لینک مستقیم)
Banned
 
marjan khanom آواتار ها
 
پست معمولی  +2 امتیاز     
پیش فرض

کیک شکلاتی با روکش شکلاتی و شکلات سفید

marjan khanom آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۱۱ مرداد ۱۳۹۲, ۰۱:۴۴ قبل از ظهر   #193 (لینک مستقیم)
Banned
 
marjan khanom آواتار ها
 
پست معمولی  +2 امتیاز     
پیش فرض

اینو واسه تزیین سفره عقد داداشم درست کردم.پدرمان در امد تا طرح رو تونستم چاپ کنم روی ژله بستنی



ایشالله قسمت خوذمون
marjan khanom آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۱۱ مرداد ۱۳۹۲, ۰۱:۴۶ قبل از ظهر   #194 (لینک مستقیم)
Banned
 
marjan khanom آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض

کیک اسفنجی با روکش شکلات واسه عصرونه برادران عزیز


کرم کارامل

marjan khanom آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۱۱ مرداد ۱۳۹۲, ۰۱:۴۷ قبل از ظهر   #195 (لینک مستقیم)
Banned
 
marjan khanom آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض

کرم کارامل.



هدیه به زن داداش




marjan khanom آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۱۱ مرداد ۱۳۹۲, ۰۱:۴۸ قبل از ظهر   #196 (لینک مستقیم)
Banned
 
marjan khanom آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض

ژله بستنی قا رنگ غذا سبز...ژله البالو
marjan khanom آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۱۲ مرداد ۱۳۹۲, ۱۱:۵۱ قبل از ظهر   #197 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای
 
minimona آواتار ها
 
پست مفید  +4 امتیاز     
پیش فرض

اینم زولبیاهایی که دیروز برای اولین بار درست کردم
همه خوششون اومد و خیلی خوش عطر و طعم شده بود.


حالا دستورش
مواد لازم (زولبیا) :
نشاسته ==============150 گرم
ماست ============== 175 گرم
آرد سفید =============25 گرم
جوش شیرین =========== یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران آبکرده غلیظ ========1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ===========1 قاشق چایخوری
گلاب ===============1 قاشق غذا خوری



طرز تهیه :
نشاسته رو توی ماست میریزیم ، انقدر هم میزنیم تا صاف و یکدست بشه و توی ماست حل بشه ....
میتونیم از توی صافی هم ردش کنیم تا گلوله ای نداشته باشه ....



حالا آرد سفید و جوش شیرین و بیکینگ پودر و گلاب رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا مایع یکدستی داشته باشیم ، در آخر هم زعفران رو اضافه میکنیم تا یه کوچولو رنگ زردی داشته باشه که خوشرنگ بشه ....
غلظت مایع باید طوری باشه که راحت بتونیم توی روغن بهش فرم بدیم ، نه خلی سفت که از توی قیف در نیاد و نه خیلی شل که نتونیم بهش فرم بدیم ....
اگر مقدار مواد رو درست بریزیم ،غلظت خوبی بهمون میده .....از ماست خیلییییی سفت هم بهتره استفاده نشه ....
مواد رو 2 تا 3 ساعت توی دمای آشپزخونه استراحت میدیم ، احتمالا بعد از استراحت حبابای ریزی روی مایع میبینید که نشانه ی آماده بودنش هست .....



حالا مواد رو توی قیفی که سر باریک داره باید بریزیم ، من از جای سس به جای قیف استفاده کردم ، خیلی کار رو راحت میکنه و سرش هم خیلی مناسبه واسه این کار ....

روغن رو میذاریم خوب داغ بشه ، حالا مایع رو با قیف یا هر وسیله ی مناسب دیگه ای توی روغن داغ بصورت دورانی و سریع فرم میدیم ، و دو طرفش رو میذاریم طلایی بشه ....

بعد از توی روغن در میاریم و سریع توی شربتمون که گرمه میندازیم ....

حدود 2_3 دقیقه توی شربت میمونه و درشون میاریم .....


حالا تهیه شربت به چه شکله ؟
مواد لازم ( شربت ):

آب =============1 پیمانه
شکر ============2 پیمانه
آبلیمو ============چند قطره
گلاب=============نصف پیمانه
زعفران آبکرده ========1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
آب و شکر و گلاب رو توی قابلمه میریزیم ، اونقدر هم میزنیم که شکر حل بشه ....
حالا شربت رو روی حرارت کم میذاریم تا به جوش بیاد ....


وقتی رفت روی حرارت دیگه به هیچچچچ وجه هم نمیزنیم ،چون بعدا شربتمون شکرک میزنه ....
حدود 15 دقیقه که بجوشه کافیه ، زعفران و چند قطره آبلیمو رو اضافه میکنیم و یه جوش که زد از روی حرارت برمیداریمش تا یه کوچولو سرد بشه ....
بعد هم مراحل بالا دیگههههه.....

اول کار


شربت خوش رنگم


ابزار کار




سری اولی که ریختم و وارد نبودم پف کرد بهم چسبید


در نهایت نتیجه کاررررررررررر (تازه چند تا اضافه هم اومد تو بشقاب گذاشتم)








[CENTER]


يافته هايت را با باخته هايت مقايسه كن اگر ” خدا ” را يافتي هر چه باختي مهم نيست . . .

ویرایش توسط minimona : ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ در ساعت ۰۳:۲۸ بعد از ظهر
minimona آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۱۲ مرداد ۱۳۹۲, ۰۳:۲۹ بعد از ظهر   #198 (لینک مستقیم)
کاربر نیمه حرفه ای
 
minimona آواتار ها
 
پست بسیار مفید  +5 امتیاز     
پیش فرض

عکسهای افطاریم دو صفحه قبل دیده نشدن انگاری
منم دوباره آپ کردم و براتون می ذارم
غذاها: کشک بادمجون، کتلت
ماست چکیده، خیار گوجه
حلوای خرما



















اینم عکس از کل سفره






ببخشید که عکسا زیاد شد


ویرایش توسط minimona : ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ در ساعت ۱۰:۱۳ بعد از ظهر
minimona آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۱۵ مرداد ۱۳۹۲, ۰۲:۱۰ بعد از ظهر   #199 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
khale rize آواتار ها
 
پست مفید  +4 امتیاز     
Cool

نان خرما پیچ
مواد لازم برای خمیر

شکر 1.8 پیمانه ( 2 ق غ خوری)

آب نصف پیمانه

خمیر مایه نصف قاشق سوپخوری

روغن مایع 15 گرم ( 1 ق غ خوری) ( که چون خمیر چسبنده اس من دستام و میز کارم رو چرب کردم خود خمیر رو هم با روغن چسبندگیش رو می گرفتم. درنتیجه روغن بیشتری مصرف شد)

تخم مرغ1 عدد

نمک نصصف قاشق چایخوری

ارد حدود 190 گرم

مواد میانی

خرمای هسته و پوست گرفته 25 عدد( من 18 عدد خرما داشتم ولی بازم به نظرم زیاد بود دفعات بعد کمتر استفاده می کنم چون خیلی شیرین میشه)

اب 1.4 پیمانه

کره 1 قاشق سوپخوری

دارچین 1 قاشق سوپخوری



یک قاشق چایخوری از شکر رو با اب ولرم و خمیر مایه مخلوط میکنیم میذاریم تا خمیر مایه فعال بشه بقیه شکر و سفیده تخم مرغ و روغن و نمک رو با هم مخلوط میکنیم با چنگال میزنیم تااز لختگی در بیاد بعد خمیر مایه و بعد اون ارد رو اضافه میکنیم ارد رو کمکم اضافه کنید ممکنه همش زیاد باشه خمیر لطیفی بدست میاد بعد بذارید تاحجمش دوبرابر بشه ( 1 ساعت استراحت دادم و روش رو هم با پارچه نمدار پوشوندم)

طرز تهیه مواد میانی

خرمارو با اب گفته شده ( 1/4 پیمانه) روی حرارت ملایم بذارید تا کاملا له بشه و به صورت خمیر در بیاد سپس از روی حرارت بردارید و کره و دارچین رو اضافه کنید و بگذارید تا خنک بشه

وقتی خمیر ور اومد اون رو روی سطح ارد پاشی شده باز کنید و خرمارو روش بمالید و اول یکسر خمیر رو بیارید وسط بعد سر دیگه بعد برش زده و بپیچونید ودوسرش رو به هم برسونید و بگذاری داخل سینی فر 30 دقیقه استراحت دوم بعد روش رو زرده بزنید ودر فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت15 دقیق بپزید.

اینم نون خرمایی من:
از مواد ذکر شده 12 تا حلقه نون درست شد.





1 نکته: از اونجایی که من تازه کارم و این دو رسپی که گذاشتم جزو اولین تجربه های شیرینی پزی من بوده اینکه نمی دونستم خمیری که چسبناکه رو باید خوب ورز داد و خوب استراحت کنه و با ورز دادن مفید چسبندگی خمیر گرفته میشه و نیاز به آرد اضافه نداره اصلا. خواستم این نکته رو بگم تا دوستانی که مثل من بی تجربه هستن اشتباه من رو تکرار نکنن.

منبع: نو عروس





ویرایش توسط khale rize : ۱۷ مرداد ۱۳۹۲ در ساعت ۰۴:۳۶ بعد از ظهر
khale rize آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۱۵ مرداد ۱۳۹۲, ۰۵:۳۴ بعد از ظهر   #200 (لینک مستقیم)
کاربر متوسط
 
LIMOOTRSH آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض




خدایا پشت حصار خطاهایم بنویس “جوانی” …
شادی روح شهداء و امام شهداء صلوات
LIMOOTRSH آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
ایتالیاییمافین, سوسیس, نان, وذرت, کیک لقمه، کیک مثلثی،

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are غیر فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
سوالات و درخواست های مربوط به آموزش غذا،دسر ،شیرینی ها.....کار من وشماهمراه هم.... azam 24 آشپزی و شیرینی پزی 167 ۱۴ فروردين ۱۳۹۳ ۰۲:۵۵ بعد از ظهر
عکس مورد علاقه من....وشما؟؟؟! خیرمند متفرقه 12 ۲۶ تير ۱۳۹۲ ۱۰:۵۳ بعد از ظهر
آموزش و طرز تهیه شیرینی پاستل دو ناتا Pasteis de nata هلندی shadanshadi آشپزی و شیرینی پزی 0 ۹ آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۲ بعد از ظهر
آموزش شیرینی کیک و دارچین yalda12 آشپزی و شیرینی پزی 0 ۲۹ آذر ۱۳۹۰ ۰۵:۲۵ بعد از ظهر
آموزش فعال سازی آوای انتظار همراه اول به همراه کد های آهنگ پیشواز سین.کاف مقالات آموزشی 1 ۱۸ شهريور ۱۳۹۰ ۰۳:۴۴ بعد از ظهر


 

اکنون ساعت ۰۱:۰۲ بعد از ظهر برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

استفاده از مطالب اين سايت به هر نحو ، منوط به قرار دادن نام و لینک نودهشتیا به صورت مستقیم (http://www.forum.98ia.com) می باشد .

تاپیک های پیشنهادی : با انجمن مشکل دارید؟ - اطلاعیه ها و اخبار سایت - قوانین انجمن

خاطره نویسی  - خلاصه رمان - یادداشت های تلخ نویس - دانلود کتاب و رمان

- تماس با ما - گروهها - فال حافظ - بایگانی - بالا