| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست بسیار مفید : +18 امتیاز از اونجایی که بعضی از دوستان نسبت به وضعیت بعضی از کتابهای در حال تایپ و یا اسکن مشکل داشتن ، برای سهولت کار دوستان عزیزی که تو این زمینه فعالیت می کنن و دسترسی بهتر به نظرات کاربران ؛ این تاپیک رو زدیم تا فقط و فقط مشکلات کتابهای در حال تایپ و اسکن رو مطرح کنید تا قبل از قفل شدن تاپیک هاشون دوستان نسبت به رفع مشکلات اقدام کنند خواهش می کنم دقت کنید این تاپیک فقط مخصوص رمانهای در حال تایپ و اسکنه و مشکلات کتابهای دیگه رو برحسب نوعشون می تونید تو یکی از دو تا تاپیک زیر مطرح کنید مشکلات دانلود رمانهای مخصوص موبایل مشکلات دانلود کتابها با تشکر | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار گروهها ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز عسلی لطفا شبگرد باغ دل رو با فایلای پیوست نذار من نمی تونم بازشون کن اینا هم درست مثل اسکن می شه دیده. ![]() دایل آپی ها سختشون می شه خوب | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # NEGAR #, * sogi jOoOn *, *anahit*, *GolDeN*, -Nasrin-, abby7, aftab2710, aftabgardon, alonegirl, arnavaz, avazkhamoosh, baran.amad, batul1s, coral, dokhtare sahra, elahe.goddess, Elen, farnas, fatima_59, gherti, hediyeh_b, kerme ketab1, lilipoot33_68, mahdieh67, mahtabiiiiii, miley, Mina, mlika, Mo$aFeR, Momali, mrkh792, N A F A S, none3000, parshang, peonyel, rina_rita14, rytu, Samin goli, shaayan, shaghhayeghh, soushiyant, tghyasfr, UnKnOwN_Sh, yeshil, Zanessa, ZeYnAb KhAnOoM, ~Mahdiye~, ~mehrnoosh~, ~pArnYa~, بارنی, بی بی گل, ترنج خاتون, ستاره یخی, سعید98, سمن ناز, لمیس20, ماجده, ياابالفضل, پدیده, یگانه |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که قلب آنجا نیست
(View Stats)
تشکرها: 67,486
تشکر شده 214,210 بار در 14,665 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز آخه اصلا مشکلی نداره که ... یه فولدر هست که توی اون 5 تا عکسه کتابه و به جای اینکه یکی یکی باز کنی یه دفعه دانلود میکنی حجمش هم بیشتر از 450 نشده تا به حال ... یعنی اصلا دانلود نمی تونی بکنی ؟ مشکل دقیقت چیه؟ ببینید این کاریه که الان دیر یا زود همه برای کتاباشون انجام میدن ... تشکر از تایپیست ها = نشان ِ شخصیت ِ والای شما!![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | # NEGAR #, * sogi jOoOn *, * Star, *anahit*, *GolDeN*, -Nasrin-, abby7, aftab2710, alonesachlie, arizona, avazkhamoosh, baran.amad, batul1s, coral, elahe.goddess, Elen, farnas, fatima_59, gherti, hediyeh_b, Hoopoe, kerme ketab1, lilipoot33_68, mahana1, mahdieh67, mahtabiiiiii, Mina, miss.no1.2004, mlika, Momali, mrkh792, m_rad, NIKSA, none3000, parshang, peonyel, Samin goli, shaghhayeghh, soushiyant, tghyasfr, UnKnOwN_Sh, Zanessa, ZeYnAb KhAnOoM, ~Mahdiye~, ~pArnYa~, بارنی, بی بی گل, ترنج خاتون, سعید98, لمیس20, ماجده, ياابالفضل, پدیده, یگانه |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار گروهها ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز دانلود که می شه ولی نمی تونم صفحات رو باز کنم مورد از کامپیوتر منه. ![]() نمی چه از کتاب بعدیت این جوری بذاری که منم تا اون موقع کامپیوترم رو درست کنم؟ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *anahit*, *GolDeN*, -Nasrin-, aftab2710, aftabgardon, arizona, avazkhamoosh, baran.amad, batul1s, coral, elahe.goddess, Elen, farnas, gherti, hediyeh_b, kerme ketab1, lilipoot33_68, mahdieh67, Mina, mlika, mrkh792, m_rad, peonyel, shaghhayeghh, soushiyant, tghyasfr, UnKnOwN_Sh, ZeYnAb KhAnOoM, ~Mahdiye~, بی بی گل, ترنج خاتون, ستاره یخی, لمیس20, ماجده, ياابالفضل, پدیده, یگانه |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که قلب آنجا نیست
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ![]() ![]() باشه سعیمو میکنم ![]() دایل آپ هستی؟ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * Star, *anahit*, *GolDeN*, -Nasrin-, aftab2710, aftabgardon, avazkhamoosh, baran.amad, batul1s, coral, elahe.goddess, Elen, farnas, gherti, kerme ketab1, lilipoot33_68, mahdieh67, Mina, mlika, mrkh792, m_rad, peonyel, shaghhayeghh, soushiyant, tghyasfr, UnKnOwN_Sh, ~Mahdiye~, بی بی گل, ترنج خاتون, سعید98, لمیس20, ماجده, ياابالفضل, پدیده, یگانه |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز آره ![]() فدات عسلی | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *anahit*, *GolDeN*, -Nasrin-, aftab2710, aftabgardon, avazkhamoosh, baran.amad, batul1s, coral, elahe.goddess, Elen, farnas, gherti, hediyeh_b, kerme ketab1, lilipoot33_68, mahdieh67, mahtabiiiiii, Mina, mlika, Momali, mrkh792, peonyel, shaghhayeghh, soushiyant, tghyasfr, UnKnOwN_Sh, ~Mahdiye~, بی بی گل, ترنج خاتون, ستاره یخی, سعید98, لمیس20, ماجده, ياابالفضل, پدیده, یگانه |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: کنار ساحل وفا
(View Stats)
تشکرها: 351
تشکر شده 524 بار در 14 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام من برای دانلود فصل های باد های موسمی مشکل دارم هر کاری می کنم دانلود نمی شه | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * sogi jOoOn *, *GolDeN*, -Nasrin-, aftab2710, aftabgardon, avazkhamoosh, baran.amad, batul1s, coral, Elen, farnas, gherti, hediyeh_b, kerme ketab1, Lair_Nilo, lilipoot33_68, mahdieh67, Mina, mlika, Momali, peonyel, Samin goli, soushiyant, tghyasfr, UnKnOwN_Sh, ~Mahdiye~, بی بی گل, ترنج خاتون, سعید98, علی رضاایران, لمیس20, ماجده, ياابالفضل, پدیده, یگانه |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
(View Stats)
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * sogi jOoOn *, *GolDeN*, Aban80, aftab2710, avazkhamoosh, baran.amad, batul1s, coral, elahe.goddess, Elen, farnas, gherti, hediyeh_b, kerme ketab1, lilipoot33_68, mahdieh67, mahsa20005, mlika, Momali, m_rad, N A F A S, peonyel, soushiyant, tghyasfr, UnKnOwN_Sh, ~Mahdiye~, ترنج خاتون, سعید98, علی رضاایران, لمیس20, ماجده, ياابالفضل, پدیده, یگانه |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: طهران
(View Stats)
تشکرها: 297
تشکر شده 1,895 بار در 139 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز من لینکارو چک کردم مشکلی ندارن،با حجم فایلها مشکل داری یا لینکا فی.لتر شدن؟ ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * sogi jOoOn *, *GolDeN*, -Nasrin-, avazkhamoosh, Az@de, baran.amad, batul1s, coral, elahe.goddess, Elen, farnas, gherti, hediyeh_b, kerme ketab1, lilipoot33_68, mahana1, mahdieh67, Mina, mlika, m_rad, N A F A S, peonyel, soushiyant, tghyasfr, UnKnOwN_Sh, ~Mahdiye~, ترنج خاتون, سعید98, لمیس20, نفيس, ياابالفضل, پدیده, یگانه |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: ایران
(View Stats)
تشکرها: 8,389
تشکر شده 246 بار در 98 پست
کتاب مورد علاقه : شب بی ستاره حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چرا کتابهای اسکن شده رابرای دانلود کامل نمی گذارید. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * sogi jOoOn *, *GolDeN*, -Nasrin-, avazkhamoosh, baran.amad, coral, elahe.goddess, Elen, faraz_90, gherti, KAYAN, KhaleGhezi, lilipoot33_68, mahdieh67, mlika, Momali, N A F A S, soushiyant, taniii, tghyasfr, ~Mahdiye~, بارنی, ترنج خاتون, سعید98, علی رضاایران, فاخته13, لمیس20, مونا یاسری, ياابالفضل, پدیده, یگانه |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اسکن, به, تایپ, حال, در, رسیدگی, وضعیت, کتابهای, یا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |