| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: یه جای خوب
(View Stats)
تشکرها: 13,584
تشکر شده 393 بار در 103 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من یه سوال خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده نمیدونم جاش هست که اینجا بپرسم یا نه؟ این کتابایی که از نویسندگان مختلف میزارید تو سایت با کسب اجازه از نویسنده ش هست یا نه؟ آخه من چنتا از این کتاب رو دانلود کردم و خوندم بهم گفتن مشکل شرعی داره واسه همین من خیلی عذاب وجدان دارم فقط رمانهایی که توسط خود کاربران این سایت نوشته میشه رو میخونم قصدم توهین به کسی نیست فقط جهت رفع ابهام و عذاب وجدان پرسیدم اگه مدیرا ناراحت شدن شرمنده میتونن پستم رو پاک کنن اما جوابمو پخ کنن اوه چه طولانی شد شرمنده منو رها کردی و واست شدم غريبه ![]() حرفات همش دروغ بود ؟ خيلی برام عجيبه! ![]() ----------------------------------------------- برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | |
| همکار بخش آموزش ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
نه هیچ هماهنگی با نویسنده ها نمی شه. فقط بعصی از انتشارات ممنوع می کنن که کتاباشونو بذارن. مثل انتشارات علی. در مورد عذاب وجدان هم نمی دونم. من که نمی گیرم هیچ عذابی | |
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 14,160
تشکر شده 3,445 بار در 853 پست
کتاب مورد علاقه : شاهدخت سرزمین ابدیت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام!کتاب شهر آشوب ناقصه!لطفا تمومش کنید! می دونم که یه وقتایی دلت می گیره از کارم روزایی که حواسم نیست بگم خیلی دوست دارم آیلا![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز این کتاب جزء کتابهای رها شده است . دوستان اگر کسی داره کتاب رو زحمتش رو بکشه ممنون میشم اینم تاپیکش http://www.forum.98ia.com/t9114.html | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار گروهها ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شنممی من دارمش ولی الان کتابای خودم رو باید تموم کنم شاید چند وقت دیگه بتونم برای تایپش اقدام نمایم اگر تا اون موقع کسی شروعش نکرد خبرش رو بهم بده![]() | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: کرمانشاه
(View Stats)
تشکرها: 16,527
تشکر شده 4,309 بار در 720 پست
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میگم ترو خدا این کتاب همراز عشقو تموم کنید,من یه ماه که تو کف آخر داستانم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! آدم به زمین آید | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: وسط این کره خاکی
(View Stats)
تشکرها: 519
تشکر شده 1,022 بار در 166 پست
کتاب مورد علاقه : حافظ /صدای پای آب سهرا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام من کتاب را تایپ کردم {تایپ کتاب گروهی است}حالا نمیدونم متن تایپ شده را چیکار کنم. میشه بم کمک کنید؟ خدایا...!!! جای سوره ای به نام " عشق " در قرآنت خالی ست که اینگونه آغاز میگردد : ............و قسم به روزی که قلبت را می شکنند و جز خدایت مرهمی نخواهی یافت http://www.forum.98ia.com/group160.html دوستان بخدا فشردن دکمه تشکر هیچ زحمتی نداره تازه ما رو واسه ادامه دادن دلگرم میکنه. | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال معرفی کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: manchester
(View Stats)
تشکرها: 14,228
تشکر شده 6,573 بار در 305 پست
کتاب مورد علاقه : bar bad rafte حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چرا تایپیک کتابهای اسکن شده دیگر در قسمت تایپ کتاب نیست | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: london-UK
(View Stats)
تشکرها: 11,193
تشکر شده 3,729 بار در 369 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
ولی چون دوستان تند تایپ می کنند و می خوان سریع براتون بذارند ازین مشکلا پیش میاد. حالا شما سعی کنید اعصابتون خورد نشه وبلاگ كتاب هاي فانتزي دوران اژدها ![]() ترجمه كتاب هايي چون اكادمي خون اشام و مسابقات عطش ![]() | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اسکن, به, تایپ, حال, در, رسیدگی, وضعیت, کتابهای, یا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |