| |||
| | #241 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: لس انجلس
(View Stats)
تشکرها: 491
تشکر شده 179 بار در 51 پست
کتاب مورد علاقه : الهه ناز | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام خسته نباشید رمان دلم تنگ است | فائزه عطاریان چرا ادامه داده نمیشه ساقیا امشب صدایت با صدایم ساز نیست ![]() یا که من مستم یا که سازت ساز نیست ![]() ساقیا امشب مخالف مینوازد تار تو یا که من مستتو خرابم یا که تارت تار نیست ![]() | ||||||||
| | |
| | #242 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,846
تشکر شده 147,150 بار در 14,762 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| | |
| | #243 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 967
تشکر شده 399 بار در 111 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام،داستان شماره2 نودوهشتیا(که گروهی نوشته میشد)چرا ادامه داده نمیشه؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #244 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: Neverland
(View Stats)
تشکرها: 54,697
تشکر شده 93,375 بار در 7,760 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #245 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: اهواز
(View Stats)
تشکرها: 723
تشکر شده 76 بار در 25 پست
کتاب مورد علاقه : Gone with the wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با سلام رمان روناك اسكن شده اما خراب و نميتونيم دانلود كنيم هرچي هم ميگردم تايپش نيست ميشه يه لطفي كنيد و درستش كنيد ممنون ميشم خيلي وقته كه اين كتاب رو ميخوام چنانت دوست ميدارم كه وصلت دل نميخواهد كمال دوستي باشد مراد از دوست نگرفتن مراد خسرو از شيرين كناري بود واغوشي محبت كار فرهاد است كوه بيستون سفتن | ||||||||
| | |
| | #246 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: Neverland
(View Stats)
تشکرها: 54,697
تشکر شده 93,375 بار در 7,760 پست
کتاب مورد علاقه : Pride & prejudice حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #247 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰
(View Stats)
تشکرها: 109
تشکر شده 798 بار در 65 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام داستان دیواربلند تنهایی تموم شد . شروعش رو هم تو ی تاپیک کتاب های در جریان سایت اعلام نکردم . حالاهم تمومش کردم . می خوام نظر و انتقادات بچه هارو هم بدونم لطفن راهنمایی کنید. ممنون | ||||||||
| | |
| | #248 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: ناکجاآباد
(View Stats)
تشکرها: 15,778
تشکر شده 38,920 بار در 5,154 پست
کتاب مورد علاقه : گلشن راز حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
http://www.forum.98ia.com/f309.html
| |||||||||
| | |
| | #249 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 3,443
تشکر شده 818 بار در 62 پست
کتاب مورد علاقه : حرفهایی برای نگفتن، ی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام سال نوتون مبارک. رمان قرار نبود تموم شده ولی لینکش رو بازنمیکنه انگار حذف شده خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که سکوت مرگ می دزد سکوتت را یکی همچون نسیم دشت می گوید : کنارت هستم ای تنها و دل آرام می گیرد ...... رمان چشم های مهتابی (Elahe -73کاربر انجمن ) | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #250 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 35,712
تشکر شده 37,942 بار در 3,886 پست
کتاب مورد علاقه : روانشناسی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام به مدیران وهمکاران تایپ کتاب ![]() عید همگی مبارک. ![]() من کتابای: پروین پروین | نرگس درخشان (تایپ) دختر آذر http://www.forum.98ia.com/t123169-3.html رقص در خاطره رقص در خاطره | مریم عباس زاده | اسکن اشک مهتاب اشک مهتاب | شهلا ابراهیمی | اسکن دارم که همه برای سال 88 است .بااجازه از استارتر های عزیز می تونم به صورت اسکن با هاشون همکاری کنم..(اگر استارتر ها خودشون می ذارن چه بهتر) نمیدونم جای درستی این پست رو گذاشتم یا نه؟اگر اشتباه شد پوزش ![]() خاموش باش وگوش فراده! هنگام دعا،آن قدربا خدا حرف می زنیم که نمی توانیم پاسخ «او»را بشنویم. خاموش بودن را بیاموزیم تا بشنویم. تا زمانی که ندای «او»را نشنیده ایم،به ارتباط کامل با «او»نرسیده ایم. هر روز به سوی تو می آیم چهار اثر ...فلورانس اسکاول شین هرلحظه خدارا سپاس رها شدن از مشکل گروه بانوان نیکو کاری مجازی التماس دعا برای همه ی بیماران و گرفتاران................ ویرایش توسط azam 24 : ۶ فروردين ۱۳۹۱ در ساعت ۰۵:۰۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اسکن, به, تایپ, حال, در, رسیدگی, وضعیت, کتابهای, یا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |