| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: ایران
(View Stats)
تشکرها: 8,389
تشکر شده 246 بار در 98 پست
کتاب مورد علاقه : شب بی ستاره حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز کسی رسیدگی نمی کند؟ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دوستانی که بتونن می ذارن . چون حجم کتابها بالاست خیلی از دوستان استقبال نمی کنن. هر کس بتونه این کار رو انجام میده | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: پاریس
(View Stats)
تشکرها: 11,001
تشکر شده 1,177 بار در 245 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز رمان قصه زندگی| ستاره نصیریان (اسکن) نمیشه عکسا رو دانلود کرد errorمیده لینک ---- http://www.forum.98ia.com/t35615.html توسط far58 اسکن شده لطفا بگید که با Free Upload Fileنزارن ارور میده ![]() | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 5,980
تشکر شده 3,589 بار در 91 پست
کتاب مورد علاقه : از تو می گر | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
من ساده و معصومم و همیشه همه چیز را با خودم قسمت کرده ام ترس ، تنهایی ، و کابوس . ![]() | |||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 3,704
تشکر شده 3,520 بار در 57 پست
کتاب مورد علاقه : پر پرواز-اریکا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام اگر من بخواهم عنوان رمان در حال تایپ را عوض کنم. (اشتباه وارد کرده باشم) باید چی کار کنم. با تشکر | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | |
| کاربر حرفه ای ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
سلام. شما بايد به مديران اين بخش بگيد تا براتون تغيير بدن. لب بر لب کوزه بردم از غایت آز تا زو طلبم واسطه عمر دراز لب بر لب من نهاد و می گفت به راز می خور که بدین جهان نمی آیی باز | |
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی در همین نزدیکی "زیر آن کاج بلند"
(View Stats)
تشکرها: 954
تشکر شده 696 بار در 122 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز کتاب کوچ پرستو هنوز کامل نشده اما در قسمت کتابهای کامل شده بخش اسکن قرار گرفته ممکنه یک توضیحی بدید خودت باش آرام ،زلال و شاد هر لحظه از خود بپرس: «آیا واقعا" خواهان انجام این کارم؟» و تنها زمانی انجامش ده که پاسخت «آری» است. بدین سان آنان که از با تو بودن چیزی نمی آموزند دور می شوند و آنها که از تو می آموزندو ازآنان می آموزی ،جذب می گردند. | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت: روي زمين خدا
(View Stats)
تشکرها: 921
تشکر شده 2,754 بار در 351 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام تو اين رمانهاي در حال تايپ حالا اسم نميبرم ولي خيلي غلط املايي هست يه جورايي از آدمايي كه همش سرشون تو كتابه بعيده كه مثلا مواد غذايي رو بنويسن موادقضايي يا اه بابا رو نوشته عع بابا ![]() كلا ميره رو اعصاب و آدم از اصل قصه دور ميشه يعني يه جورايي عطاش رو به لقاش ميبخشه. ![]() لطفا دوستان دست اندر كار دقت كنن ممنون گاهی دلم برای خودم تنگ میشود........... | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: ...
(View Stats)
تشکرها: 6,203
تشکر شده 2,040 بار در 940 پست
کتاب مورد علاقه : همه ی کتابها حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
فاصله بين مشکل و حل آن يک زانو زدن است ، اما نه در برابر مشکل بلکه در برابر خدا . . . خداوند بینهایت است و لامکان و بی زمان اما به قدر فهم تو کوچک میشود و به قدر نیاز تو فرود میآید، و به قدر آرزوی تو گسترده میشود، و به قدر ایمان تو کارگشا میشود . . . | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اسکن, به, تایپ, حال, در, رسیدگی, وضعیت, کتابهای, یا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |