| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : هنوز معلوم نیست
تشکرها: 21,691
تشکر شده 1,225 بار در 788 پست
کتاب مورد علاقه : اکثرا!! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دقیقا.......!!!!!!! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : فعلا خونه بابام
تشکرها: 18,072
تشکر شده 2,235 بار در 688 پست
حالت من : | پست معمولی : -1 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
تشکرها: 4,123
تشکر شده 3,302 بار در 2,051 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز نگو عیبه......... [ | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : تــِﮧــــرآטּ
تشکرها: 2,639
تشکر شده 5,528 بار در 1,441 پست
کتاب مورد علاقه : ✘بی تو1روز دراین فاصل حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بیچاره زنااخه ماکجامون اینطوزیه | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 2,488
تشکر شده 3,052 بار در 476 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی...... | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : كوچه نهم.
تشکرها: 2,162
تشکر شده 3,268 بار در 1,893 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه. حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز اين ناقص بودن عقل شماست كه دارين اينو ميگين اين مطلب هم در بعضي ها صدق ميكنه....شما چرا حسوديت ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این ابادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی ان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد انچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند لحظه ها عریانند... | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر سایه ی خدا
تشکرها: 21,553
تشکر شده 2,907 بار در 1,092 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز دقیقا همینطوره، جالب بود مرسی! به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم شمایل تو بدیدم نه عقل ماند و نه هوشم | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : پشت سرتمممم پخخخخخخخخخخخ
تشکرها: 1,382
تشکر شده 3,168 بار در 1,351 پست
کتاب مورد علاقه : زیر درخت زالزالک حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شما برید جوراباتونو بدوزید توهین هم نکنید بـِه سَـلآمَتـیِ اونـآیـی کـِه هَمیــشِــه می خَنـدَن و می خَنـدونـَن... ولـی یـِه عُمـربُغض داشتـَن... و هـیــچ کــَـس نَــفَــهــمیـد... ![]() ملیکا شاید سایت نباشم ولی پیشاپیش 11/3تولدت مبارک عسلم ![]() | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : شهر بارون
تشکرها: 11,990
تشکر شده 15,269 بار در 2,606 پست
کتاب مورد علاقه : پارلا-روی خط صفر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چند تاییش غلط بود ولی طنز جالبی بود مرسی اگر روزی ، محبت کردی بی منت ؛ لذت بردی بی گناه ؛ بخشیدی بدون شرط ؛ بدان آن روز واقعا "زندگی" کرده ای . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 9,244
تشکر شده 455 بار در 211 پست
کتاب مورد علاقه : خانوم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واقعا مردا قدر نشناسن اخه از خانومی که از صبح تا شب داره زحمت میکشه چه انتظاری دارید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, بی, ترین, دنیا, زن, عیب, مرد, نظر, یه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |