| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸
تشکرها: 24,872
تشکر شده 21,284 بار در 8,384 پست
کتاب مورد علاقه : غزال -در امتداد حسرت حالت من : | مادر ترزا (به انگلیسی: Mother Teresa) با نام واقعی Agnes Gonxha Bojaxhiu (متولد ۲۷ اوت ۱۹۱۰ در اسکوپیه، امپراتوری عثمانی ، در مقدونیه امروزه)( تاریخ درگذشت ۵ سپتامبر ۱۹۹۷ در کلکته، هند)، راهبه کاتولیک آلبانیایی و تأسیس کننده ماموران امور خیریه در هند بود. مادر ترزا به خاطر خدمات انساندوستانهاش سال ۱۹۷۹، جایزه نوبل صلح را به خود اختصاص داد و در سال ۲۰۰۳ از طرف پاپ ژانپل دوم آمرزیده شناخته شد. ![]() ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() عکس های مادر ترزا ![]() جملاتی از مادر ترزا: درانتهای حیات ما بدین سنجیده نخواهیم شدکه: چه مدرک دانشگاهی دریافت کرده ایم چه مقدارازمادیات دنیابرای خوداندوخته ایم چه کارهای بزرگی انجام داده ایم سنجش مابراین اساس خواهد بود که: من تشنه بودم وتومراسیراب کردی من عریان بودم وتومراپوشاندی من بی خانمان بودم وتومرااسکان دادی تشنه.نه فقط تشنه آب بلکه تشنه محبت عریان.نه فقط ازبرای لباس بلکه عریان ازعزت واحترام بی خانمان.ولی نه تنهادرطلب خانه ای ازخشت بلکه به سبب خروج ازعوالم انسانی بنابراین جسورانه عشق بورز.احترام کن وبپذیر ![]() خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ» | ||||||||
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
تشکرها: 834
تشکر شده 1,671 بار در 662 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.رایکا. زیان حالت من : | وای من عاشق شخصیتشم خلی دوستش دارم منو یاد مامان بزرگم میندازه میدونم که یه روزی یکی از همین روزا یکی با موی سیا میاد از پشت همین ستاره ها و دل ِ من رو می بره من می دونم که یه روزی یه فرشته یا پری از اونا که یدونس اونم فقط تو قصه هاس چشاشون مشکیه و موشون سیاس میاد از پشت همین ستاره ها و دل من رو می بره سحر 20 تهران | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: مشهد
کتاب مورد علاقه : دخترم ايلگار ودر امتد حالت من : | اخيييييييييييييييييي شبيههه بي بي فندقه جاااااااااااان بامزست به دلیل حجم زیاد ویرایش شد / شبنم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت: شیراز
تشکرها: 9,174
تشکر شده 1,258 بار در 630 پست
حالت من : | من که خیلی می دوسمش | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت: شهرباران
تشکرها: 441
تشکر شده 1,233 بار در 461 پست
کتاب مورد علاقه : کتابهای روانشناسی حالت من : | شخصیت جالب داره ازش خوشم میاد | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت: تهران
تشکرها: 346
تشکر شده 174 بار در 88 پست
کتاب مورد علاقه : دوستی با ازرائیل حالت من : | ای ..مادر جون بیا ببین دنیامون چطوری شده کاش توی دنیا ادمای مث تو زیاد بودن... اگه محبوبه روتو گلدون بکارن همه اطرافشو خار وخس بذارن اگه دیوار بکشن دور وجودش اگه تهمت بزنن به تار وپودش عطر محبوبه شهر پشت هر دیوار سنگی راه داره..... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ترزا, عکس, مادر, های |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |