| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : esfahan
تشکرها: 270
تشکر شده 354 بار در 104 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز بگذاشتی ام غم تو نگذاشت مرا حقا که غمت از تو وفادار تر است الناز...16 | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : esfahan
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : یه جاهایی...
تشکرها: 2,037
تشکر شده 4,612 بار در 1,610 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه سوال! تو این سایت باید تا ابد به سوالاش جواب بدیم؟! چرا تموم نمی شه؟! خانه ات سرد است؟ خورشیدی در پاکت میگذارم و برایت پست میکنم ستاره ای کوچکی در کلمه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز برای شما تست iq باز می شود؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : یه جاهایی...
تشکرها: 2,037
تشکر شده 4,612 بار در 1,610 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بچه ها من تو تست اول بسیار ممتاز بودم!!!! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
تشکرها: 50,291
تشکر شده 50,511 بار در 7,526 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز ببين بهره هوشيش آدمو بيهوش ميكنه چشمام در اومد انقد زل زدم به كامي Nothing compares, no worries or cares Regret’s and mistakes they’re memories made. ؟Who would have known how bittersweet this would taste | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : tehran
تشکرها: 696
تشکر شده 1,448 بار در 608 پست
کتاب مورد علاقه : پر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چشام ترکید ولی بالا ترین نممره رو گرفتم(تست ریون هم قبلا ازمون گرفته بودن من نمره کامل گرفتم) تلخ تر از خود جداييها آنجايي است که بعدها آن دو نفر بايد وانمود کنند که چيزي بينشان نبوده که هيچ اتفاقي نيفتاده که از همديگر هيچ خاطرهاي ندارند... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : زير يك گنبد نيلي روي يك كوه بلند
تشکرها: 578
تشکر شده 1,404 بار در 489 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی من الان یکی دو ساعته که دارم با این تستها ور میرم خدارو شکر همه هم در حد ممتاز و عالی و باهوش و........اینها بود .ممنون زندگي دايره اي هست مربع كه سه ضلع دارد عشق و محبت | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : کره ماه در سبزه
تشکرها: 45
تشکر شده 340 بار در 145 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خما حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دهنم ............. شد تا فهمیدم هوشم خوبه که قبلا هم می دونستم تو مدرسه از این تستها زیاد می گرفتن من نمی گویم هرگز نباید در نگاه اول عاشق شد اما اعتقاد دارم باید برای بار دوم هم نگاه کرد. | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : Teh
تشکرها: 8
تشکر شده 3 بار در 3 پست
کتاب مورد علاقه : Mysterious Island حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 129 شدم ولی حقمو خوردن! من همشو درست جواب دادم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| احساسیآزمون, تست, ریونتست, سنج, مشاهدا, هوش |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |